- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
King Unique #101142 üzenetére
Röviden: koszi
Bővebben: pontosan erre voltam kíváncsi, hogy mi alapján fog működni az aktiválás ha nem kell megadjak kulcsot. Ezt ilyen formában nem írta le az általam talált support oldalak egyik se.
-
ALI_G
veterán
Sziasztok, van egy lenovo yoga laptop a családban, amit újra szeretnék telepíteni. A telepítőt pendrive-ra elkészítettem a gyári windows weboldalról. A laptop win 10-zel jött, de a kulcsot nem találom.
A support oldalakat böngészve azt találtam, hogy mivel digitális liszenszem van (gépházban ellenőrízve), így a telepítés során kihagyhatom a kulcs megadását, de félek hogy félreértem. Még egy olyat olvastam a digitális liszensszel kapcsolatban, hogy szükségem lesz egy MS fiókra (ez jelenleg nincs).
Hogy járjak el az újratelepítéssel?A digitális licencek az Ön Microsoft-fiókjához kapcsolódnak, így semmit sem kell megkeresnie a PC-jén. Amint bejelentkezik a Microsoft-fiókjába az internethez csatlakoztatott PC-n, minden készen is áll.
A telepítés során a rendszer kérni fogja a termékkulcs megadását. Ha digitális licenccel rendelkezik, válassza a termékkulcs megadása nélküli folytatás lehetőségét. -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
Sziasztok! Mivel Lenovo topicban nem kaptam rá választ, itt is megpróbálkozom.
Lenovo Yoga 500-as laptopon olyan problémám van, hogy időnként elmegy a képernyő. A funkcióbillentyűvel ki/betudom kapcsolni a kijelzőt, de egyébként teljesen fekete. A capslock az egyetlen aminek van ledes visszajelzője, de az se működik. Csak úgy tudom életre kelteni, ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot.
Próbáltam az energiagazdálkodások között keresgélni, de semmit nem találtam ami erre utalna.
A video drivert próbáltam már frissíteni, továbbra is csinálja.
OS Windows 10, 64 bit, eredeti.
Intel hd 520 gpu
Találtam némi infót itt, de megoldást nem nagyon írnak (pl videó driver kikapcsolása szerintem nem megoldás).
Van valami ötlet, hogy miért csinálja, vagy mit kellene beállítani, frissiteni? -
ALI_G
veterán
válasz
this is life #36765 üzenetére
Már kikapcsoltam.
-
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Yoga 500 laptop fényerejével akadt némi gondom.. Az a bajom vele, hogy valamiert leveszi a fényerőt bizonyos idő elteltével. Néha engedi feljebb venni a dedikált gombbal, de akkor se engedi max-ra. Néha a gomb hatástalan, hiába nyomogatom, nem változik a fényerő. Olyat is produkál, hogy egy nagyon alacsony szintre leveszi, és onnan sehova nem lehet elmozdítani. Lehet van köze az akkus használattal, de nem sikerült összefüggéseket találnom, szinte random idegesít. Gyakorlatilag az összes beállítást átnéztem, amit megtaláltam, de nem utal semmi erre. Hiába dugom be a töltőt, akkor se engedi néha feljebb venni. Minden beállításnál felvettem max-ra (talán 4 helyen is megtaláltam ezzel kapcsolatos beállításokat)Van ötlet erre, hogy mi okozza?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Változatos hardverbokréta
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest