- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
netpeti98 #32115 üzenetére
Köszi!
Az életbe nem találtam volna meg.
Marhák, mert ott már helyesírás ellenőrzésnek hívják, ez alapján azt hihetné az ember, hogy keresni is a helyesírás ellenőrzőt kell.Egyébként, ami miatt a feedbackre írtam, az az USB kezelés. Egészpontosan a médiaeszköz (MTP) Telefont így csatlakoztatom a géphez, mert így a droidos teló nem unmountolja az sd kártyát, és ez Win7-en jól is működött. Itt azonban rendszeresen belepusztul a filekezelő. Például új mapp létrehozásánál szinte üzembiztosan megfexik. Nem lefagy, és újraindul, hanem csak nem reagál, nem csinál semmit, beszürkül, kész, vége. Ki kell jelentkezni a gépből. A másik, hogy 2-3 kör után már hiába dugtam rá a gépre a telefont, még csak nem is pittyent, nem érzékelt, hogy rá van duga. Akkor már a gépet kellett újraindítani. Nagyon nem vicces, hogy 5 jpeg, és 10 mp3 rámásolása a telefonra ennyi szopással jár.
Ezt nem csak a telefonommal, hanem a táblagépemmel is megcsinálta, 1-2 hónapja, de akkor azthittem, csak valami egyszeri izé marhaság. Ezek szerint sajnos nemu.i.: Alapvetően elvagyok a 10-essel, de tényleg fel bírja nyomni a vérnyomásomat néha, hogy ilyen bizgerentyű apróságok, amik kb 20 éve működnek, most egyszercsak beszarnak. És nem a régi hardver, vagy ilyesmik miatt, hanem azért mert csak.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Parfüm topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest