- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvz2
tag
Hali. Fúúúúú a vibert ne is mond mert
én kb 1 hónapja jártam úgy hogy: win 7-en ment a viber rendesen az asztali PC-n, majd frissítettem win 10-re minden továbbra is ok, kb 2-3 hétig minden működött 1x bekapcsoltam a gépet és mikor fölállt a win-10, 1 fekete dos-os ablakban megjelent hogy a viber frissítése... nem gondoltam semmi rosszra, mert a laptopomon is ez volt annyi különbséggel hogy utána valóban frissült a verziószám és működött is és azóta is működik szuperül, frissül magától megy minden funkció....stb... de az asztali PC-n, amit persze általában 95%-ig azt használom, na azon a viber csak 1 fehér téglalap....
. Egyből uninstall föl az új...vírus keresés ...stb minden amit ilyenkor az ember csinál és semmi azóta kb 4 újabb verzió jelent meg és csak 1 fehér téglalap van...kipróbáltam régiekkel azokkal is semmi csak fehér téglalap. Amúgy sokan vannak akik így jártak de megoldásra még nem leltem, ha véletlenül van valakinek 5lete akkor hajrá megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest