Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Ez haver gépe, amig én konfiguráltam be.
Ha HW ID alapján van letiltva a frissítés, nem tudok felrakni semmilyen új vga drivert, ahogy a windows se. Hibaüzenettel leáll hogy a blablabla nem engedi települni. Oké ez így jó is lenne. De akk mi a ..ért áll neki mégis felrakni valamit? ETS2 3 monitorral elindit. Elmegy hugyozni az ember, 5 percig nicns a gépnél. Visszatér, elment a kép a monitorokról nagy pittyegések. Csoda történt. Ugyanis nincs új driver, de a szoftver a program files cnext stb mappában lévő amd szoftver kiirja hogy nem kompatibilis. Maradt az eszközkezelőben egy régi driver és egy használhatatlan új szoftver. Nem úgy van hogy windowst ujrarakjuk, mert fizetett, windowshoz kötött progik vannak rajta, amit nem lehet újra kódokkal aktiválni. Nem volt ott semmi sem piszkálva, ugyanis a haver nem piszkál amihez nem ért.
Ez alapján is be volt kapcsolva a drivert telepités tiltása,
a DDUs módszer is
A házirendben is meg volt adva a tiltás, és az Eszköztelepítési beállításokban is, a Radeon szoftverben is a uj driver telepités és keresés opció ki volt kapcsolva.
Az összes módon le volt tiltva a driver telepités és a hülye windows 10 (amin a támogatás már ugye megszűnt) képes volt drivert felrakni.
Tiltanom kellett a eszközpéldány alapú telepítés blokkolását mert magam sem tudtam felrakni működö drivert. Azóta ki is kapcsoltam, mert csak magamat szivatom meg, a windows 3 hónap után "megoldotta a frissítést".
A fő bajom az hogy ezzel az új driverral az ETS2 eyefinityben vibrálnak a monitorok, bugos az egész.
Mondtam a havernak rakjuk fel a 2024.12-es drivert ami tuti jól működik. Hát nem jött az sem össze, mert másnap gép bekapcsolás után, 5 p-re hagyta magára a gépet és felfrissitette ugyanerre.
Az eszközkezelős visszaállítás sem segít, mert a szoftver meg maradt új, mig a eszközkezelőben lévő driver verzio száma inkompatibilis. Használhatatlan a szoftver. Pedig az kell.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- SörcsaPH!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest