- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Doner #141749 üzenetére
Két gond van - szerintem - az "LTSC otthonra" megoldással:
1. úgy tudom nem lehetséges otthon "tisztán" használni tehát az aktiválása valamilyen külső nem legális programmal történhetett amivel az a gond, hogy ez a kis program AKÁR egy hátsó ajtó is lehet egyéb kártékony programoknak NEM BIZTOS, DE LEHETSÉGES. Mivel A Windows 10 Home-ot simán akár ingyen is lehet használni szerintem ez egy FÖLÖSLEGESEN vállalt kockázat2. Otthon jellemzően olyan dolgokra is használj az ember a gépét pl. játék amire szükséges lehet pár olyan program, keretprogram stb. amit a Home verzió alapban tartalmaz. Amúgy Geth írta korábban, hogy ő tudja úgy módosítani a Windows telepítőt, hogy az már ALAPBAN ne is tartalmazz, ne települjenek az UWP-s appok, de simán lehet egy powershell-es paranccsal törölni is őket de ha nem használod őket ki lehet kapcsolni is a GÉPHÁZ megfelelő részében és így inaktív tehát se a CPU-t se a RAM-ot nem fogyasztja.
MÁS:
A jövőben legyen az adataidról MENTÉS legalább egy plusz helyen a legpraktikusabb egy külső HDD ami használaton - tehát az adatmentés időtartamán kívül - pihenhet a fiókban.Természetesen nem kell, nem szükséges minden adatról, de a pótolhatatlanokról ajánlott és persze akár a rendszerről is lehet időnként, ez akár kényelmi dolog is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max