- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66 #115402 üzenetére
Amit a másik válaszban linkeltek, abban le van írva a lényeg. Vagyis az adott hardverre vonatkozóan a digitális licenc nem fog csak úgy megszűnni, hiába törlöd a temékkulcsot a telepített Windows 10-nél. Ahhoz eladás előtt minimum aktiválni kellene a másik Windows 10-et a saját gépeden azzal a termékkulccsal, már ha lehet egyáltalán, mert az sem ismert, hogy OEM/Retail licenc-e. Ha biztosra akarsz menni, akkor Microsoft-fiókhoz kapcsolod a licencet, majd az új eszközt választod ki a fiókban az aktiválásnál, a régit pedig törlöd. Vagy ott a telefonos ügyfélszolgálat, azt használva újraaktiválást kérni az új hardverre.
-
GEPESZ66
veterán
A régi gépemet,hogy eladhassam,újraraktam a WIN-t.
Microsoft fiókot nem hoztam létre.
Viszont azt írja,hogy digitális licencel aktiválva lett.Így viszont hogyan tudom eladni?
Azt a kulcsot,amivel ez a gép aktiválva lett,akkor nem tudom majd használni saját gépen,ha szükségem lenne rá?
Vagy mi ilyenkor a teendő,hogy törlődjön a kulcs erről a gépről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen SSD-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest