Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
Ardgalen
csendes tag
Sziasztok!
Van egy idegesítő gondom, és eddig csak Windows újratelepítéssel tudtam megoldani.
Mikor megnyomom a ctrl+alt+del gombot van hogy a teljesítmény ffülön a proci terheltség 100% vagy igen magas de nem is mozog, mintha kilenne fagyva a mutató, és mellette a grafikonos ekg zöld vonalaknál se megy semmi, üresek. Néha elkapja ezt a hibát vhogy a gépem és nem tudom megoldani. Amikor rájön ez, akkor mindig már indítástól fogva ilyen a Win7 és addig nem is lesz jó míg nem reinstall. Ellenőriztem több vírusirtóval, Ad-Aware-val, semmit nem találtak. Folyamatoknál nincs futó progi ami leterhelné elileg a procit, csak egy-két dolog van ami 1 vagy 2%-ot használ, semmi nem fogyaszt el annyit belőle. Néha nem is hat ez ki a teljesítményre, de van mikor igen, és lassú is tőle gép. Xp-nél is volt ilyen hibám. Ötlet esetleg valaki?
A konfigom: Asrock P43DE, Intel Dual Core E5300, Asus Ati HD4670, 500W táp, 500-as Sata2 winyó, 1 pioneer dvd író, Windows 7, legfrisebb driverek is fenn szoktak lenni mindig.
Sokfelé kutattam a neten és már sokmindent kipróbáltam de még nem találtam választ.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest