Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
fradi81
veterán
Hello
Ha a feladatütemezőbe berakok egy programindítást, beállítom mondjuk 10:00órára és éppen akkor mondjuk nem megy a gép, és nem futtatja le, akkor már nem is fogja aznap ha minden igaz, de hogy lehetne megoldani hogy mindenféleképpen elindítsa el minden nap? -
medium84
aktív tag
Ezt kerestem.
Köszi. -
koshmar
veterán
Az mitől van, hogy a ScreenShot-os képeim 1,36 megára sikerednek?
Ez azért baj, mert ide csak max. 1 megásat rakhatok be.
1366*768 egyébként. -
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném újratelepíteni a hetest.A gondom csak annyi hogy Install Now-ra kattintás után egyből kéri a telepítőlemez azt a mappát ahol a driverek vannak (elmentve).A gond csak annyi hogy én nem mentettem külön semmilyen drivert.A telepítés pedig ezen a ponton megakad.
Hogy oldjam meg ezt hogy tudjam folytatni a telepítést?
Köszi
-
Fecow
aktív tag
Sziasztok!
A Windows partícióm kicsit elhízott, ahogy nézegettem a mappákat C:\Users\User\AppData\Local\Microsoft\Windows mappára azt írja, a windows explorer, hogy 11GB-ot foglal, ha bele megyek akkor viszont sem az almappákból sem a benne található fájlokból nem adódik ez a méret (rejtett fájlok mutatását bekpacsoltam). Lehetne valamit tenni, hogy megállapítható legyen mi okozza ezt a helyfoglalást? -
wiggen123
senior tag
Pár hónapos Asus laptop Win 7 Ultimate a BIOS órájával szinkronizál. Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
-
medium84
aktív tag
Az alábbi történt:
Működött a Win 7 és az XP is frankón, tudtam indításkor választani. Aztán szétesett a Win7, újraraktam, XP még mindig ott van a D-n, de nem tudom azt indítani, egyből indul a 7-es. -
medium84
aktív tag
Sziasztok!
Régebben már feltettem a kérdést és válasz is érkezett rá, de azóta annyira megnőtt a hozzászólások száma, hogy nem találom meg, szóval:
Van egy notim két partícióval, az egyiken egy Win7 privát célra, a másikon meg egy angol XP SP2, ami a munkámhoz kell (csak ez jó).
Azt kéne megcsinálnom, hogy a gép elindításakor megjelenjen mindkét bootolási lehetőség.
Ehhez kérném segítségeteket.Előre is köszi.
-
Poo
senior tag
Hello,
Tudna valaki segíteni abban h egy x64es windows 7 ultimate-re hogy lehet felvarázsolni a windows sharepoint services szolgáltatást?
Office 2003as van fent.
Köszönöm. -
FF23
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Üdv!
Ez a windows/temp biztos üríthető? Mert tele van ilyen Windows rendszerhéj - közös DLL fájlokkal.
Morden24 -kössz

-
zetecR
addikt
Sziasztok,
OEM XP-re létezik hivatalos 7 upgrade?
-
RETRO-G
tag
Valaki a 40061-re?!
-
Wolverine
félisten
Üdv! A sidebar valamiért állandóan összeomlik a mai naptól kezdve; tegnap még tökéletesen működött. Szoftveresen egyetlen változás volt ez idő alatt, uninstalláltam a Rift bétakliensét, mivel véget ért a béta. A jelek szerint az időjárást mutató app nem megy elindításkor, de azt szerencsére sikerült törölnöm; viszont ennek ellenére sem hajlandó működni...
-
VGYke
addikt
Win7 64bit alá megpróbáltam játékokat telepíteni. Első volt a teljesen hivatalos (előző alaplapomhoz kapott) Call Of Juarez + időközben kiadott patch-ek. A játék: "insufficient privileges: you must be administrater when you run this application for the first time" hibaüzenettel leáll. Pedig admin-ként indítom. Mi a baj?
Más játékok: d3dx-42.dll, d3dx9-42.dll, és stb. dll-t hiányolva nem indulnak. Mi a baj?
(Ok, annyit tapisgálok, hogy dx9 esetén valamit nem talál, de nem arról volt szó, hogy dx11 lefelé kompatibilis?) -
RETRO-G
tag
Jó estét mindenkinek!
Van egy kis problémám. Vistax86-ról váltottam Win7x64-re és az új rendszerben sehogy se kapcsol ki automatikusan a monitorom, bármit is állítsak be...Az elhalványodás se működik!
Egy MSI PR210-es subnotebookról van szó, Ati x1270 vga-val.
Meg tudjátok mondani, mi okozhatja a problémát?!
Előre is köszi!

-
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi!
-
válasz
dodopek
üzenetére
2 ingyenes (Paragon és EASEUS)
Magyar nyelvűről nincs tudomásom -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Frissen pakolt( testreszabott,szükséges programokkal felvértezett) Win 7 rendszert lehet valahogy ghostolni?Szóval lehet ilyen javító lemezt csinálni? Windowson belül,vagy külsős alkalmazás,mindegy.Az sem baj,ha beszél magyar....
Köszi! -
kraftxld
félisten
válasz
wiggen123
üzenetére
A tartományban a PDC emulator role-t futtató kiszolgálóról szinkronizálják a gépek az időt a kerberos hitelesítés miatt, ha több mint 10 perccel tér el mint a tartományvezérlő akkor hitelesítési gondok lehetnek.
Tehát a szerveren kellene először megcsinálni az időszinkront. -
válasz
Воланд
üzenetére
Hát azt gondolom, nekem nem számolt vissza sosem. Rányomtam és kész. Bár én frissítés telepítésekkor nem szoktam mást csinálni, utána meg egyből restart.
(#40050) salaxx:A win7 eredeti, buherált? A játékok eredetiek? Milyen vírus írtód van?
(#40051) Bici: Mert ezek a frissítések, amik újraindítást ígényelnek, a fájlai a rendszer használja és csak akkor tudja befejezni, ha újraindítod a gépet. Amúgy meg ha frissítesz nem célszerű mást csinálni, csak utána.
-
salaxx
tag
Hi mindenki!
bocs, lehet már volt, de nem tudok még keresővel sem átnyálazni 40K hozzászólást:
Bármit telepítek win 7 alatt (főleg játékot) a telepítés alatt folymatosan brutálisan leromlik a gép teljesítménye. A fizikai memória a teljesítménymonitor szerint megtelik fullra. Egy taskváltás is 2 percbe telik a végén.A gépem q9550 + 4 GB DDR3. A telepítés úgy néz ki, hogy az image fizikailag is másik lemezen van mint amire telepítek.
Légyszi adjatok vmi tippet, mert ilyen teljesítménycsökkenés anno még p2n sem volt hála a DMA-nak.
Köszi
-
Jazz
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Sőt még meg is Photoshop-olhatom egyesével, árnyékot és fényes ragyogást is adva neki...

Viccet félretéve, nyilván nem létfontosságú, de jó lenne egyéb okok miatt, különben nem írtam volna ide.
Gondoltam, hátha van valami egyszerű megoldás, egy registry módosítás, vagy valami ilyesmi, amit elrejtettek a windows-ba. -
-
Üdv!
Adott egy 32bites win7 enterprise, ezen egy ADSL kapcsolat, ami meg van osztva. Ezt a kapcsolatot egy másik win7-es gép (x64 ultimate) használja. Általában nincs gond, viszont vannak olyan weblapok, címek, amik elsőre nem jönnek be a böngetőbe, mondván nincs kapcsolat, vagy a lap nem érhető el (operában és ie-ben is előfordul), ugyanakkor frissítés után bejött eddig mindegyik.
Ez mitől lehet, illetve mivel lehetne megszűntetni? Korábban XP-s volt a gép, ami megosztja a netet, és nem volt ilyen probléma...

N
-
akoska23
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Rendben az adatlapot pedig módositom igaz mentségemre legyen mondva hogy csak 2 napja van nálam a masina és ami ott szerepel laptop az meg még megvan de igazatok van nemsokára hozzáteszem és köszönöm szépen

-
-
válasz
akoska23
üzenetére
Hát erre te inkább XP-t rakj fel, ne windows 7-et... Ja és az adatlapodat kitölthetnéd, mert ha ki lenne, akkor már tegnap mondtuk volna, hogy erre ne rakj fel 7-et...
(#40039) Bici:Az elején, még nem kezd el számolni. Ha akkor a postpone feliratra mész, akkor nem számol azt hiszem.
-
-
Воланд
titán
-
alamuszi
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Linux-os DHCP server, amivel az összes oprendszer működik, kivétel Windows 7. Elvileg van egy patch-e az ms-nek nem ms dhcp-szerverre a Windows 7-re amit feltettem mit sem javult a helyzet. Egyszerűen ,csak apipa címet ad magának a Windows, de a DHCP szervertől nem kap IP-t. Ezt a legtöbb esetben megoldja egy restart, de van mikor nem. Ezt NOD32-őt futtató gépen is játsza és olyan gépen is amin nem fut vírusirtó.
A gép érzékeli a hálózati kártyát (klasszikus hálózati háromszög, sárga felkiáltójel. De nem kapja meg a kiosztott IP-t).
Az elmúlt 150 hozzászólást átfutottam nem volt erről szó, ha már ez megoldva, vagy erről volt szó, akkor ezer bocs. (hol?)Előre is kösz.
-
Remind me in-nél kell kinyomni az időt, vagy ha nem tudod, akkor megadni neki, hogy 1 óra múlva induljon újra. Vagy a postpone gombra kell nyomni.
(#40033) akoska23: Hát az is lehet, hogy nem a bios a hibás, bár ha mindenféle hangkártyával ezt csinálja, lehet hogy bios update kellene, vagy az alaplap pusztul. Milyen alaplap?
-
Sziasztok!
Ez mi? Állatira rosszkor jött.

Ki lehet valahogy kapcsolni az ilyen kötelező újraindításos dolgokat?
-
akoska23
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nem tudom a tipusát de ha nincs benne akor meg az alaplapi driverje fagyasztja meg a gépet.(csak nem tudom akkor eddig hogy ment) próbáltam másik kártyával is ugyanez a hiba (driver települ ujraindul és semmi)
Azon gondolkodom nem -e a Bios ban van a hiba merthogy:mikor felismeri a HDD-t és a DVD-t furcsa hogy ir még egy helyet a lapon hogy ott az elsődlegesben és a másodlagosban sincs semmi csak az a baj hogy csatlakozó sincs csak 2xIDE
A másik hogy amikor rendszervisszaállitást csinálok a windows kiirja hogy minden rendbe sikerült a dolog de nem indul többet ujra a gép.Ha meg behozom a csökkentet módot akkor megáll ott hogy fájl betöltése.Ezért gondolom a Biost hibásnak és ezért keresnék a környékemről hozzáértő fórumtársat mert nincs tul sok időm egy hónapra megyek melózni az asszonnyal meg jó lenne beszélgetni a neten -
válasz
akoska23
üzenetére
Megmondhatnád a hangkártya típúsát, mert már egyszer kérdeztem, de csak azt mondtad, hogy extra hangkártya. Hát így nem lehet segíteni, hogy nem tudja az ember, hogy mitől fossa össze magát a rendszered... Ha meg az extra hangkártyáddal nem megy és az alaplapi szutyokkal sem, akkor bemész egy boltba, veszel egy audigy1-et vagy egy asus ds, vagy dx hangkártyát és mindenki örül mert arra van win7 driver és nem sz@rja magát össze a rendszer...
-
törölt tag
válasz
akoska23
üzenetére
Ha esetleg alaplapi integrált hangkártyád van, azt a BIOS-ban tiltsd le, és próbáld meg úgy feltelepíteni a Windows-t. Ha így megy, akkor a hangkártyával van valami, s ezért nem megy tovább a Win. S ez esetben valami külső hangkarit kell keresni. Ha így sem megy, akkor más gond van.
-
akoska23
aktív tag
Esetleg valaki Ózd környékéről tudna nekem személyesen segiteni??
Ma este megyek külföldre és az asszonynak kellene a gép
-
akoska23
aktív tag
Hali az vajon mitől lehet hogy a Windows vista telepités után nem indul el.Amikor ujrainditja magát csak fekete képenyő de már az sem jön be hogy inditás cd-rom rol pedig bennemarad a lemez??

A win7 feladtam sorozatos hangkártya(gondolom) hiba miatt de hogy már a wista sem...............
-
akoska23
aktív tag
válasz
akoska23
üzenetére
Ugy néz ki megvan a hiba .
Tegnap este visszaraktam a hangkártyát felraktam a driverét kért egy újrainditást és azóta semmi.(mikor felraktam a windowsba még volt hang de utánna kifagyott újrainditásnál.)
Amit nem értek:rendszerviszaállitás megvolt de azóta be sem bootol a gép kezdhetem újra az egészet.Nem lehet hogy a Bios-ban van valami elállitva?Esetleg tippek?Megkérdeztem az előző tulajt miért nem nyikkan meg az alaplapi hang azt mondja le van tiltva a BIOS-ban de néztem és nincs.................rejtélyes...............SEGITSETEK estig van csak időm -
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy elállítódik az asus laptopomon az idő hetente egyszer kb. Van több ilyen gép is, amit én tartok karban. A sajátom rendszergazdaként használom, de több gép normál user módban is produkálja az idő elállítódást... Semmi ötletem nincs, mi okozhatja ezt. Pár hetesek a gépek. -
The DJ
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Igen, a router menüjében ott van mindhárom gép, a nekik kiosztott IP címmel együtt. A nettel sincs gond, nem is volt soha, mindig mindegyiken tökéletesen megy. A homegroup volt az első próbálkozás, legalább fél évig úgy volt beállítva, mert akkor még nem tudtam, hogy a régi módszer is működik Win 7 alatt. Amikor volt kedve, akkor látták egymást a gépek és minden működött tökéletesen, de legtöbbször minden gép csak magát látta.
-
The DJ
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
IP címet kapnak, a ping viszont érdekes... anno néztem és nem volt gond, de most még egyszer rápillantottam. Először nem is volt gond, ment a pingelés szépen. Megnéztem a másik gépről is, ott viszont már nem működött visszafelé. Visszaültem az első géphez és már ott se tudtam pingelni

Vártam picit, működött, majd megint nem.
Random módon megy (vagy éppen nem megy) a ping.Most megint megy két gépről is és látják is egymást... de a harmadikat meg nem.

-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Win7-el van egy olyan problémám, hogy a printscreen használatával nem menti el az egér mutatót, meg ami hozzá kapcsolódik.
Kerestem a vágólap beállítást, hátha ott belehet állítani, de azt is kivették w7-ből (clipboard).
Van erre valami megoldás (nem külső képlopó program), hogy belehessen állítani, print screen használata esetén azt mentse el ami tényelgesn a képernyőn van, és ne vágja le az egér kurzort meg amit az megjelenít?
thx

-
The DJ
addikt
Visszatértem

Hálózati gond... megint (még mindig).
Minden bekonfigurálva, immáron Homegroup nélkül, a hagyományos módon.
Eredmény: Nincs hálózat, csak szökő évente egyszer.Próbaképp kikapcsoltam a routerben a tűzfalat, a helyzet változatlan. Az Avast-os gépen kikapcsoltam a hálózat figyelő modult egy próba erejéig, de ez sem oldotta meg a gondot.
Jelenleg 3 gép megy, kettő Windows 7 Ultimate és egy Starter. Kettőn Avast 5, az egyiken MSE. Egyik se látja a többit, csak önmagát. Már tényleg zavar, hogy nem tudok rájönni mi a gond. Összes Windows Update frissítés fenn van mindegyik gépen, tűzfal csak a beépített, külön program nincs.
Router gond sem lehet, mert amikor XP volt a gépeken, akkor sosem volt gond a hálózattal. A Win 7 telepítése óta történnek ezek az anomáliák, de akkor még azt hittem én vagyok béna az új rendszerhez és majd jól megmondják nekem, hogy hogy rakjam helyre a dolgot.
-
VGYke
addikt
Na most megbuktam a Win7 újra telepítésével.
Csináltam egy hülyeséget a Ghost-al. Véletlenül az SSD helyett a HDD-re "ghostoltam". Ez eddig nem hülyeség, működött is a HDD-ről. Csak aztán úgy gondoltam, újra telepítem a win7-et, az SSD-re.
Telepítőlemez indul, formázom vele az SSD-t, HDD-t (ugye mostmár lehet, mert előzőleg is vele volt formázva), telepítem az SSD-re a win7-et, erre újraindításnál kiírja hogy Hiányzó: BOOTMCR, indítsam újra!
Mi a baj? -
Ibituba
aktív tag
helo. win7 64 bit elöre telepitett op rendszer felismeri ezt a tipusu külső kártyát [link] a hangok menübe szépen aktiv dolgozik is mint alapértelmezett de mégsem jön róla le jel. se analóg se digitális. mi lehet az oka?
-
Krystal_s
addikt
válasz
akoska23
üzenetére
szia, ha jól emlékszem ,akkor a KB2454826 okoz ilyen jelenséget...korábban volt róla itt szó elég sokszor ,amikor kijött ez a frissítés...érdekes h senki nem emlékszik már rá :\
pl : #36913
előtte és utána is volt téma ez a frissítés, aminek pont ilyen tünetei voltak, mint nálad.
most nem mondom h 100% ez a gond, de gondoltam leírom hááátha...
-
akoska23
aktív tag
Hát ugy látszik rejtélyes hibába ütköztem.
Memtest
K
Frissítések kikapcsolva maradnak
Most ujrainditom a gépet és berakom a hangkártyát hátha nem hülyül meg
Köszönöm a segitséget minden fórumozónak csak ide szoktam írni és eddig mindig segitettetek ezért hála és köszönet

(emlékszem egyszer felhivtam a windows távsegitséget(vagy mit) még az XP -s időkből az operátor sehogy sem akart visszahivni ezért került vagy 8000 forintomba a telefon és annyit se segitett mint a tengerimalacom..........

Na restart.........................
-
akoska23
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hát most a security e. fennt van le is frissült és eddig semmi baj.A windows frissítéseket meg kikapcsoltam mire hazajövök addig ugyis lesz egy csomo rendszervisszaállitási pont és majd eggyesével telepitgetem a frissítéseket még rá em jövök melyik az.A memtest még fut utánna visszarakom a hangkártyát mert kivettem nehogy azzal legyen a gond.(a WIN7 nem ismerte fel nem tudom miért és ennek a driver-je is benne volt a frissítések közt ezért kiszedtem) csak az a baj az alaplai valamiért nem szól

-
Xblades
tag
Ide is leírom hátha tud valaki segiteni:
Mit tudok kezdeni azzal hogy semmilyen játék nem indul el?
Mert mindegyik "direct3D initialization failed" (error incorrupt) hibával kezd. Friss a Vga driver (legújabb letöltve), frissit a diretx és újrahuztam az egyik játékot ami igényli ezt.Ezt találtam a dxdiag futatásakor amit az egyik játék is jelzet:
[kép]De nem tudom itt visszakapcsolni:
[kép] -
válasz
akoska23
üzenetére
Hát szerintem az egyik frissítés, lehet hogy a laphoz érkezett valami, amiért össze fost@ magát a rendszer. Szerintem update nélkül használd és mondjuk az avirát használd hozzá.
(Nekem egyszer a noddal csinálta ezt, hogy nod frissítés és utána rendszer update és utána kékhalál. Új rendszer. 3 rendszerem bánta, mire megtaláltam hogy a nod csinálta bajt...) -
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
telefont(LG GT540) párosítom bluetooth-al a géphez, de az ikonja szürke és nem tudok vele mit kezdeni. telefon is azt írja, hogy párosított, de nem csatlakoztatott. LG PC Suite viszont egyáltalán nem látja
.küldeni viszont tudok rá, de azt szeretném, hogy tudjak turkálni az sd kártyában/telefon memóriában, mintha usb-vel csatlakoztatnám.
hol lehet a gond?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha csak az XP működik, akkor ez nemigen fogja megoldani a gondot...
Nem azom van win7 alatt, bekapcsolt éjjel nappali frissítésnél?