Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
bigdigit
addikt
erre valaki tud megoldást?
Találat –: Microsoft-termék: Windows Operating System; Verzió: 6.1.7600.16385; Azonosító: 41; Eseményforrás: Microsoft-Windows-Kernel-Power;
BSOD.
volt már 2 hét alatt vagy 11db.
WhoCrashed Home Edition 2.10 ezt írja:
On Tue 2010.07.13. 17:18:52 your computer crashed
This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe
Bugcheck code: 0xA (0x13E0, 0x2, 0x0, 0xFFFFF8000329548D)
Error: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Dump file: C:\Windows\Minidump\071310-20857-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System -
sagvary
aktív tag
Az XP-ben volt még klasszikus menü, itt a Win 7-ben hogy lehetne előhívni?
-
sagvary
aktív tag
Nekem még mindig hiányzik a megszokott "UP button" a "Fel gomb".
Hogy lehetne belerakni az ablakokba, meg a fájlkezelőjébe?
-
19870820
senior tag
-
válasz
janos666
üzenetére
HD Sentinel RAID tömböket is képes felügyelni:
http://www.hdsentinel.hu/hard_disk_sentinel_dos.phpMielőtt szétszeded a géped.

Szedd le, írd ki egy lemezre, és bootolásnál arról inditsd a rendszert. Kilistázza a RAID tömbben levő merevlemezek adatait.
-
janos666
nagyúr
válasz
negyedes
üzenetére
Kivéve a filmlejátszót, abból szigorúan az alábbit javaslom:
MPC-HC + FFDShow + MadVR (mivel utóbbiból csak 32 bites van, így mindből olyan kell).Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Total Commander, Office 2007, Winamp, Adobe Reader, VLC Media Player
Ezek tuti mennek. De nagyon kevés program van már ma, amiből ne lenne Win7x64 kompatibilis változat, vagy ne lenne ilyen alternatívája.(#25382) Sub-ZeRo - Úgy érzem a partícióval és a filerendszer kezeléssel, vagy a fileműveletekkel van valami software-es nyűgje, mert a windows pikk-pakk bootol, és a szintetikus tesztek szerint is gyorsan olvasható, csak az írással van gond. Illetve 3. winyó hiányában csak azt tudom, hogy tömbön belül önmagára másolássa (vagy nem feltétlen szó szerinti másolással, ha rar-okat bontok ki, mkv-kat muxolok, ilyesmi...).
Azt leírtam korábban is, hogy Intel fake-raid, stripe módban. (Egyébként 4k-s stripe.)
A SMART infó eszembe sem jutott, mivel a windows már csak a tömböt látja, de nem rossz ötlet. Felrittyentek valami kis linuxot egy pendrivera, és szétszedem a tömböt, míg ránézek a SMART adatokra.
-
negyedes
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szorszalat hasogatunk kessel.... baltat nem kersz helyette??

Persze ugy atlagban mondtam.

-
-
-
Sziasztok,
Nézegettem a fórumot, de nem találtam megfelelő topikot a kérdésemre:
64 bites Windows 7-hez keresek szoftvereket és segítséget a telepítéshez, beállításokhoz.
Jelenleg ezeket használom leggyakrabban:
Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Total Commander, Office 2007, Corel csomag, Skype, Winamp, Format Factory, Infra Recorder, DVD Shrink, Adobe Reader, VLC Media Player, Mp3TagMivel életemben nem használtam x64-et, ajánlhatnátok egy kis segítséget, hol nézzek utána, miben más a telepítések menete, mely program fut 64 bites Windows 7-en a fentiek közül és melyik nem?
Bocs, ha rossz helyen kérdezem, ha van erre téma, akkor írjátok meg és ott érdeklődöm majd!
Köszi!
-
janos666
nagyúr
Mitől lehet, hogy újabban mint ha be lenne lassulva a lemezkezelés?
2db 1Tb-os Samsung winyó (2x500Gb-os tányérokkal, 32Mb cachevel) van összerakva egy RAID0 tömbbe. Az alaplapi RAID BIOS is friss (illetve régen volt frissítve, mert nincs új az alaplaphoz, de ez már az 1.20-as), az Intel driver is friss, sőt, nemrég a windowst is újratettem.
A 2Tb-os tömbről egy 40Gb-os rendszer és egy 6Gb-os swap partíció van leszakítva, a többi egy nagy partíció, majdnem tele vegyesen kis és nagy fileokkal.
De régebben nem volt gond, csak mostanában figyeltem fel rá, hogy egyre lassabbak, sőt, mostanra már kiváltképp csiga lassúak a műveletek a nagy partíción ahhoz képest, ami korábbról rémlik (és már akkor is elég sok adat volt rajta, tehát nem most adódik ki a 2 tányéros winyók hátránya, és amúgy is csak egy műveletről beszélek, amiatt még nem feltétlenül kéne ide-oda ugrálnia a fejnek).Természetesen próbáltam töredezettségmentesíteni a fileokat és az MFT-t is (ami egyébként 280Mb-ot nyom
), de nem nagyon változott semmi, hiába van elég nagy szabad terület egy darabban a filenak, amit írnék rá.Szintetikus tesztek szerint még mindig ~280 Mb/s-el lehet olvasni a tömböt, de a partíciók közti másolás például ~18Mb/s nagy fileok esetén is.
Tipp?
-
Inv1sus
addikt
Nem tudjátok, hogyan lehet átállítani a windowsos hotkeyeket? Nekem konkrétan az alt+tabot kéne átállítanom, hatástalanítanom. Ha csak egy időre is :I
-
pzstm
titán
Boldog Születésnapot Windows7!!!!

(7600.16385.090713-1255 ) -
-
bobsys
veterán
válasz
dim dim
üzenetére
akar ugy is mukodhetne, bevallom igy meg nem csinaltam
a legutobbi windows 7 telepitesnel a base image felment 2 kulonbozo desktop gepre es ket kulonbozo laptopra minden gond nelkul
nalad az iamge keszitest ki lehet hagyni, egyedul mielott leallitod a gepet, hogy lapot cserelj a C:\Windows\System32\sysprep mappaban elinditod a sysprep.exe-t majd az enter system out of the box experiencet es a generalize opciot kivalasztod aztan johet a shutdown options ott ertelemszeruen shut down majd hagyod hogy lealljon
kicsereled a dolgokat majd gep bekapcs win indul varni kell egy 10-15percet es mar mukodik is minden -
matykooo
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
van kifejezetten win 7 codec pack egyébként... járj utána...
-
negyedes
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Eleg a beepitett lejatszo is vagy esetleg vlc. Ha kell hw gyorsitas hd filmekhez akkor mpc
concret_hp az uacot nem lehet tanitani. valszeg tarsitani akar magahoz par filetipust
-
concret_hp
addikt
van pár progim amire mindig kiírja, hogy módosítani akarja a rndeszerbeállításokat pedig nem is, vagy ha igen, akkor se szívesen nyomkodom örökké, hogy okés. lehet erre valahogy kivételt hozzáadni, hogy az XY progira sose kérdezzen rá vagy ilyesmi?

-
Halee!
Érdeklődnék, Win 7-hez milyen codec pack + media lejátszó kombót kell/javallt használni?
XP alatt K-Lite-t szoktam feltenni, annak meg része volt a Media Player Classic. Ugyanennek keressek 64bites verzióját (ha van), és tegyem fel azt, vagy Win 7-hez már nem kell kodec pack, elég a beépített media player is?

-
pzstm
titán
válasz
negyedes
üzenetére
Boot duplajara not
Itt nem. Ugyanolyan gyors.szetcseszte az IE beallitasaimat, folyton tekeri a vinyot, programok inditasa lassssuuuuu
Ilyet sem tapasztaltam...(Mondjuk IE esetében elképzelhető....)
meg vizjegyet is pakol a sarokba a rohadek.
Mivel próbaverzió....tesztelési fázisban lévő termékek szoktak
De gondolom Ennek tudatában töltötted le és telepítetted fel:
"Please Note: This early release of Windows 7 and Windows Server 2008 R2 SP1 Beta is not available for home users. The SP1 Beta does not provide new end-user features, and installation is not supported by Microsoft."Amúgy megsúgom, hogy akinek teljesen up-to date a Windows-a, annak tulajdonképpen SP1 BETA állapotban van, csak nem 7601-es a Build szám és a sajátgép tulajdonságainál sem virít az SP1-es jelző....szóval e-pénisz szempontjából lényeges igazándiból

-
negyedes
addikt
Na felpakoltam.Szornyu.
Boot duplajara not, szetcseszte az IE beallitasaimat, folyton tekeri a vinyot, programok inditasa lassssuuuuu es meg vizjegyet is pakol a sarokba a rohadek. -
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Megtlaáltam közben én is, dokumentációstul
(Persze köszi azért
)Meg lehet nyugodni, nincsen benne.

Elég az a 473 másik frissítés, ami belekerült a BETA-ba
-
-
-
-
pzstm
titán
-
aclandiae
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
1. Igen pont ezért szeretném a hiányzó .dll fájlt hozzáadni. Akkor talán nem lépked ki.
2. Azon már túl vagyok. MSN és Skype alatt megy is a kamera. Már csak egy olyan program kell hozzá, amivel tudok fényképet készíteni a webkamera segítségével.
3. Nos egy próbát megér.
6. Inkább nem.
8.
-
Trub
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan abszurd problémám, hogy windows 7 alól egy böngészőből sem tudok bejelentkezni néhány oldalra. Próbáltam IE8-al, chrome-al és operával is, de egyik sem működött, de más oprendszer alól működik. Már letiltottam a tűzfalat, nem használt.
Néhány oldal megy, néhány nem. A PH-ra és ide se tudok bejelentkezni, egyszerűen visszadob, de nem ír semmi hibaüzit, mintha nyomtam volna egy visszát. Sok oldalra így is betudok jelentkezni. Látott már ilyet valaki?

szerk: win7 64bit, eddig működött, de most volt egy format
-
aclandiae
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
1. Itt találod meg a hiba okát. Ettől még nem jutottam előbbre a parancssorral...
2. Meg feltettem, de nem ismeri fel a kamera driverét.
3. Már túl vagyok az uninstall/reinstall kombináción, fordítva is próbáltam hogy a WAIK megy előbb, utána a vLite, de akkor sem képes felismerni, és újra le akarja töltetni.
Most a Vistához, vagy a W7-hez való WAIK-val működik?
4-5. Rendben.
6. Kár hogy csak így működne.
7. Köszönöm. -
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Hali!
Igen ott lesz, csak pluszban az előlapi jack aljzat érzékelésének letiltását kell még ki- vagy bejelölni

dim dim
Megoszlanak a vélemeények, én midig teljes újratelepítést csinálok/javaslok alaplapcsere után, ellenben a W7 egész jó bírja a dolgot, lehet, hogy gond nélkül fog futni. Arra azonban ügyelj, hogy ha jogtiszta OEM-ed van, akkor újra kell aktiválni a W7-et. Ha ezt csak úgy simán megteszed, akkor már nem lesz jogtiszta. Ha ez a helyzet, akkor ezt elkerülendő, telefonon felhívni az MS supportot és ha garanciális cserére hivatkozol, akkor "elintézik" hogy továbbra is érvényes legyen a liszensz, immár az új alaplappal/konfiggal...Fire.
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Örökzöld téma-alaplapcsere a PC-ben Windows újratelepítés nélkül.
Bővebben: Win7 Ultimate 64bit van fenn, a PC-ben AM2 platformos NVIDIA chip-es PCI-E alaplap, AMD X2 CPU-val. Sajnos, a memóriakontroller rosszul működik. Mivel ilyen alaplap már nem kapható, kinéztem egy eléggé hasonlót. AM2+ platform, NVDIIA chip, szintén PCI-E, memória terén azonos.
Mire számíthatok? Mivel platform, CPU, chipset eléggé hasonló (legalábbis nem AMD-Nvidia-Intel-VIA a váltás) megúszhatja a Win reinstall nélkül?Köszönöm
-
< CyberBob >
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
A Realtek-es meghajtóban van egy olyan beállítás, hogy az előlapi csatlakozók figyelése, na innen kell kivenni a pipát.
Most látom, hogy egyszerre akkor használni, akkor passz.
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Ja ott már nézelődtem és állítgattam is , de vagy ez szól vagy a másik .Gondoltam hátha van aki találkozott már a megoldással.Nehéz elhinni , hogy WIN7 allatt nem működik a dolog.Üzletben az elosztós megoldást javasolták , de az meg azért nem jó mert az 5.1 -es k dugalja vastag nem fér el.
-
Dave™
nagyúr
Technikai kérdés: van egy alaplapom, amihez regisztrálva van egy jogtiszta OEM Win7 ultimate. A regisztráltság csak az alaplaphoz kötődik? Tehát ha minden hardver más, attól ugyanúgy el fogja fogadni a kódot? Hozzá tudom kapcsolni ezt netes regisztrációval valahogy egy másik alaplaphoz? Természetesen úgy, hogy csak azzal lenne használva.
Köszi
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hangkártya beállításoknál nézz szét. Ott kell valamit bekapcsolni, csak én nem tudom mit, mert nem alaplapit használok.
negyedes:Az érdekes. Nálam mondjuk nincs ilyen, bár az alapmédiatárat nem változtattam meg. Akkor lehet a többiek adtak hozzá + mappákat?!
-
Szevasztok !
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy az adatlapomon lévő alaplaphoz , hátul rákötve szól egy 5.1 es füles szépen ,de az előlapról nem szól a hangszóró. Ez XP alatt nem volt gond simán szólt ,de most nem megy.Mit kellene állítanom ?
-
Tomics
addikt
válasz
negyedes
üzenetére
sziasztok. nem gányolt, notihoz adták. közben rájöttem hogy mi zabálja, a windows media player állandóan frissíti a médiatárat, szinte egész nap (ha nem fut akkor is). Most sikerült leállítanom úgy, hogy kivettem az összes könyvtárat amit megfigyelésre tettem be...
Most már normális a proci terheltsége (10% alatt).
Outpost Security Pro-t használok. Ma még nem volt ilyen fagyáshoz közeli állapot, tegnap volt vagy 3x. Meglátjuk hogy emiatt a wmp miatt volt-e.köszi a segítséget azért

-
Tomics
addikt
Sziasztok!
1 hónapos a rendszer, de már kezd nagyon elegem lenni belőle. Állandóan 50-70%-os terheltségen van a proci, az erőforrásfigyelő szerint a System (NT kernel) a bűnös...ezzel mit lehetne kezdeni? (ebben a nyári melegben a notim procija így simán a 80 fokot verdesi...)
Ti tapasztaltatok már olyat, hogy bármlelyik ikonra akár az asztalon akár a tálcán rákattintotok nem reagál semmit? Majd sem a feladatkezelőt nem nyitja meg, sem a ctrl+alt+del-re sem reagál semmit. Nincs lefagyva, mert megy a start menü és a futott programok (pl böngésző reagál, lejátszó megy tovább). Aztán kb 5-10 perc után reagál és egyszerre megnyit mindent, de olyan lassan hogy legszivesebben szétverném a gépet
Volt már egy kékhalál is csak úgy magától álló helybenNemrég futtattam le a windows update-et ha ez számít valamit...lehet hogy nem kellett volna
-
válasz
aclandiae
üzenetére
1. Passz. nem tudom miért kell az a dll fájl.
2.Miértne tehetnéd. Ha nem lesz jó akkor letörlöd.
3. Leszeded és feltelepíted a Vlite-ot és ott lesz a mappa meg a fájl.
4.Hát aról a gépről kezd el, amin a nyomtató van. Az a biztos. Akkor az ott lévő nyomtatót osztod meg.
5.Akkor csak csinálsz egy ottoni csoportot és működni fog. Persze ha bejelölöld a nyomtató megosztást.
6.Azért nem tudsz belépni, mert gondolom a win7 felhasználó nevet, jelszót kér. Adj a win 7-nek és szerintem menni fog.
7. Van program, többnyire angol, meg fizetős. [link] -
kraftxld
félisten
válasz
SalvadorLynx
üzenetére
Csak a régi rendszereden lévő felhasználó SID (Security ID)-jével volt hozzáférés engedélyezve, ez megváltozik újratelepítés után, még akkor is ha ugyanaz a neve a felhasználónak.
A mappa tulajdonságainál, a biztonság résznél add hozzá ezt a felhasználót teljes jogosultsággal. -
SalvadorLynx
aktív tag
újraraktam a gépet, és most a zene nevű mappámat, ami nem a rendszer partíción van értelemeszerűen, nem engedi megnyitni. A szokásos üzenet hogy csak rendszergazdaként .... Csakhogy ez így macerás, és a drag and drop sem megy!
Hogy a nyavajába jutott eszébe a win7 nek módosítani a hozzáférést? Vmit olvastam, hogy az itunes tud zavart kelteni, ami volt fent a gépemen sajnos. Hiába próbálom módosítani a hozzáférési regulákat. Rage against the machine! -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
-
Travelos
őstag
akkor megint a 2 gyors kérdés:
- igaz-e, hogy ha 2 két partícióm van, akkor a C-n azt kell beállítani, hogy ne legyen lapozófile, a D-n meg a fizikai memória másfélszeresét? miért nem fordítva?
- éjfélkor automatikusan a tálca lesz az aktív alkalmazásom, tehát bármit is csinálok éppen, a tálca megjelenik, hogy lehet ezt kilőni?
-
válasz
proradeon
üzenetére
Hali!
Bevallom, nem tudom, mit fog "művelni" a W7, ha enged neki a műveletet, nem tudom, hogy az adatokkal mi lesz, vagy úgy egyáltalán...
Ilyen célra vannak megfelelőbb progik, amik biztosan adatvesztés nélkül tudnak ilyen és hasonló partícióműveleteket végezni (x86 alá 2 ingyenest is tudok). De mint mondtam, a W7-et (meg más OS-t sem) ilyen feladatokra sosem használtam (és nem is fogom...
), de ez nem zárja ki, hogy minden frankón megcsinálna.Majd talán érkezik valaki, aki megmondja a tutit...
Fire
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem tudom honnan latod, hogy "nincs semmi értékes adat".
(mikor "I" particion 6% szabad hely van).
Szoval epp ez lenne a lenyeg, a 30GB-nyi nem lefoglalt teruletet hozzaadni "I" particiohoz, anelkul, hogy
- "I" particion adatvesztes tortenne
- el kene vegezni a felkinalt konvertalast

-
kisorosz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Most is gépezem, a másik fiokból, és amit modntál, az "exe_assoc.reg"-et nem ebből a fiokból, hanem a másikból futtattam, amit elgányoltam, de ott a .reg kiterjesztés a jegyzettömbhöz volt/van rendelve így sak megnyitotta, a registrybe nem írt bele. Szóval jó helyen futtatam ,csak nem írt a registribe

De közben máshonnan is jött segitség, itt betutam lépni a rossz registrybe és a Te utmutatásoddal kitörltem a megfelelő mappákat
és most már midnen rendben ven
Most már ezt is tudjuk

Köszönöm szépen a segitséget, és a gyors válaszokat

-
válasz
proradeon
üzenetére
Hali!
Ahogy látom, azon a 700G-s HDD-n nincs semmi értékes adat, ráadásul az első partíciónak még típusa/betűjele sincs. Ha nincs mit vesztened, akkor töröld a partíciókat erről a 700-as HDD-ről, aztán hozd létre újra szépen sorban "Őket", immár a megfelelő méretekben, akkor nem kell átméretezgetni.
Amikor létrehozol egy partíciót, akkor formázd is egyből illetve ha szükséges adj betűjelet, addig ne menj tovább...Fire.
-
válasz
kisorosz
üzenetére
Hali!
Figyu, most valahonnan netezel nem? Ha egy másik gépről, akkor töltsd le, másold fel egy pl pendrive-ra, indítsd a problémás rendszert (nem a létrehozott fiókkal, hanem rendszergazdával) intézőből meg futtatod a reg file-t a pendrive-ról.
(Vagy start-> beírod x:\exe_assoc.reg enter (x a pendrive betűjele)Fire.
-
kisorosz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
én is ilyet kerestem, hogy hátha áttudom írni iylen jegyzettömbössel. bemásoltam jegyzettömbe, átírtam a kiterjesztést, lementettem a másik asztalra (abba a felhaszánlói fiokba amit elgányoltam) ki- majd bejelentkezés, de ott jegyzettömb van beállitva és nem kérdezi meg hogy módositásoak elfogadom-e vagy mit:S probáltam törölni a társitást de Vezérlőpultból nem lehet:S
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
válasz
kisorosz
üzenetére
Hali!
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\UserChoice]
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithProgids]
"exefile"=-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithProgids]
"exefile"=hex(0):Jelöld ki a fenti "kódot", illeszd be pl jegyzettömb-be(az a lényeg, hogy valahogy hozd létre a reg fájlt), mentsd el pl exe_reset.reg néven, a reg kiterjesztés fontos! Aztán indítsd el, majd restart a gépnek.
Fire.
-
kisorosz
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nem regedit.exe-t és nem regedt32.exe-t írtam be, természetesen a .exe nélükül írtam be mindkettő. De mivel ezek a a fenn emlitett fájlokat hívják futtatásra, azok nem lefutnak hanem winrar probálja meg megnyitni, mint ahogy midnen más programot.
Egy részleges megoldás, hogy csináltam egy másik felhasználói fiókot, de ehhez mindent átkéne hoznom valahogy(se játékok, beállitások, jelszavak böngészőben, utorrentben a torrent fájlok, mind a másik felhasználói fiokban vannak). De a legegyszerübb, ha valahogy tudnám törölni a registryben az exe-vel kapcsoaltos mappát...a UserChoice-ot

-
kisorosz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jah, lehet közbetegség, de nem tudom neki, hogy siekerült megnyitnia a registryt, mert nekem a regedit.exe és a regedt32.exe se indul el, helyette a winrar probálkozik:S
-
Gyuri27
félisten
Urak, ha van valakinek ötlete zaklasson.

[link] -
jericho69
tag
Hello!
Tud valaki megoldást arra, hogy tudnám eltűntetni az ikonok alatti szöveget? Próbáltam az alt+255 kombóval, de úgy csak egy ikon szöveget lehet eltűntetni (a 2.nál kiírja, hogy létezik már ilyen nevü ikon és "(2)"-es nevet ad neki).
Üdv.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez valami kozmikus jelenség.

-
kisorosz
tag
Hi!
Egy kérdés a szakikhoz: letöltéskor a fájl nem jelent meg a windows intézőben se a TC-ben, erre megpróbáltam megnyitni utorrentből, ott kiírta, hogy Letöltés kész, és minden állomány 100%on volt, de mivel pontokkal válaszották el a nevet (xxxx.yyy.exe :S) nem ismerte fel, hogy futtatható, hanem egy programot kért, amit társítani akart vele, én meg véletlen rányomtam winrarra. Erre, most minden program winrarral akar megnyilni, és semmit nem tudok futtatni:S Letörölni nem tudom a winrart(gondoltam ha nincs program, akkor alapértelmezettre vált), mert az uninstall.exe is winrarral akart megnyílni, rendszervisszaállitás szintén .exe-s, és regeditbe se tudok belépni, hogy ott hátha visszatudom állitani, mert az is regedit.exe.
Valamit tudtok erre mondani?:S -
Udv!
Egy kerdesem lenne: Ha win7 disk management-el atmeretezek egy particiot, az ugye elvileg nem jar adott particio adatanak elvesztesevel?
A valaszt elore koszonom!

Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam pl alapon van,szóval az első 3 van kipipálva.Így fel se ajánlja a frissítések között.
Nekem soha nem jelzett ilyet. Nem lehet hogy volt már a gépeden Office? Esetleg valami fájlt lehet maga után hagyott az Office telepítője és ezért érzékeli azt hogy fenn van még mindig.Persze ez csak az én véleményem.

Boot duplajara not, szetcseszte az IE beallitasaimat, folyton tekeri a vinyot, programok inditasa lassssuuuuu es meg vizjegyet is pakol a sarokba a rohadek.