Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Ardgalen
csendes tag
Sziasztok!
Van egy idegesítő gondom, és eddig csak Windows újratelepítéssel tudtam megoldani.
Mikor megnyomom a ctrl+alt+del gombot van hogy a teljesítmény ffülön a proci terheltség 100% vagy igen magas de nem is mozog, mintha kilenne fagyva a mutató, és mellette a grafikonos ekg zöld vonalaknál se megy semmi, üresek. Néha elkapja ezt a hibát vhogy a gépem és nem tudom megoldani. Amikor rájön ez, akkor mindig már indítástól fogva ilyen a Win7 és addig nem is lesz jó míg nem reinstall. Ellenőriztem több vírusirtóval, Ad-Aware-val, semmit nem találtak. Folyamatoknál nincs futó progi ami leterhelné elileg a procit, csak egy-két dolog van ami 1 vagy 2%-ot használ, semmi nem fogyaszt el annyit belőle. Néha nem is hat ez ki a teljesítményre, de van mikor igen, és lassú is tőle gép. Xp-nél is volt ilyen hibám. Ötlet esetleg valaki?
A konfigom: Asrock P43DE, Intel Dual Core E5300, Asus Ati HD4670, 500W táp, 500-as Sata2 winyó, 1 pioneer dvd író, Windows 7, legfrisebb driverek is fenn szoktak lenni mindig.
Sokfelé kutattam a neten és már sokmindent kipróbáltam de még nem találtam választ.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövedelem
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest