Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
housejoy
üzenetére
szerintem fülhallgatóval tárcsázni se lehetne de ezzel mégis lehet
Ki tudja mire képes egy fülhallgató manapság
A hardware természetesen képes lenne rá, csak kéne hozzá a program is.
A fülhallgatón kívül a BT rész tudja a soros portot és a DUN szolgáltatást is (Dial Up Network). Nem tudom mi kell ahhoz, hogy áttöltse a telefonkönyvet. Gondolom ehhez kéne a soros port. Annak kezeléséhez nem láttam programot a gépben.snowdog!
Érdekesek azok a fájlok. Kinézetre unicode, de mégsem az.
Ehhez kéne egy programozó, aki ír egy kis programocskát, amivel fel lehetne tölteni adatokkal. -
J00hnny
aktív tag
-
snowdog
veterán
válasz
housejoy
üzenetére
Hasonlók a tapasztalataim, de hozzá kell tennem, hogy csak egy helyen találtam alkalmas frekit, és egyhelyben álltam. Akik viszont menet közben próbálták, azok panaszkodtak a keresztmodulációra (magyarázat leegyszerüsítve, mikor egy adott frekvencián két, vagy több adó jele egyszerre fogható, és ezek keverednek), mert alig találni szabad frekit.
Tehát ezek szerint nem a gép hardware részével van a baj, nem azért zúg, hanem mert nincs szabad hely az adók között, szinte teljesen telitett lett az FM sáv.
-
kovacsa
tag
válasz
housejoy
üzenetére
Snowdog és Gyurma!
Azt a választ kaptam, hogy házilag SD kártyáról nem lehet ROM-ot frissíteni, csak Atlas Managerrel spec.kábel, spec. prg.
Úgy láttam gyurmának sem sikerült SD-ről bootolni.
Úgy hogy mehetek én is a szervízbe...
"Ócsó húsnak híg a leve...", de nem szeretnék feszt a kórházba járni, majd ha egyszer megjavítják óvszer nélkül többet nem k...lek. -
karolyzo
csendes tag
válasz
housejoy
üzenetére
sziasztok, érdekes volt amit 1 másik forumon olvastam a gép ROM-járól.....
kérdésem hogy valaki nemtudja megszerezni ezt a YuanFeng 72C YF 3.0 ROM-ot meg a hozzá valo Atlas Managert?láttam hogy elméletileg tudja a magyart is....igen én is olvastam, lehet hogy jó lenne hozzá az a ROM. De először meg kellene szerezni, aztán meg felrakni. Itt eddig elakadt a dolog

-
snowdog
veterán
Ez elméletileg igaz, csak azt kell pontosan tudni, hogy melyik az a TMC típus, amivel működik a 770. Ugyanis korábban sokan panaszkodtak, hogy bizonyos PDA-k csak bizonyos TMC vevővel működnek együtt.
A legegyszerűbb ha elmész egy olyan szakboltba, ahol megengedik hogy vásárlás előtt kipróbáld, vagy már van tapasztalatuk ezzel a géppel kapcsolatban.
Amíg nem tudsz biztosat, addig ne vedd meg!
-
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
snowdog te milyen géppel probálkozol? wayteq 770-el?
Szia! Nagyon szépen köszönöm!
Igen, Wayteq N770BT-t használok! Viszont nem is emlékszem rá, mikor léptem be utoljára a saját menüjén keresztül!

Az utóbbi napokban egyből a WinCE felületre megyek. Pedig rémlett, hogy már találkoztam ezzel a lehetőséggel.
Most viszont éppen egy új skin változatot készítek hozzá. Aki ismeri és használja a Riks 3.2-öt, annak ez jó hír lehet. Rájöttem, hogy van benne pár olyan gépspecifikus beállítási lehetőség is, ami csak akkor látható, ha a skin automatikusan felismeri, milyen gépen fut. A Wayteq 770-et eddig nem ismerte fel, de már megtanítottam rá!

A rejtett gombok közül néhány:
- MP3 gomb, ez már működik is, az IGO-ból el lehet indítani a lejátszót, majd bezárás nélkül vissza lehet menni az IGO felületére, miközben tovább szól a zene,
- Calculátor gomb, már ez is működik, elindítja a programot,
- BT gomb, na ezt még nem tudtam megoldani, a gomb megvan, bármit hozzá tudok rendelni, de nem tudom hogyan indíthatnám el a WinCE alól a BT-t. Találtam egy BTonoff.exe programot, de ezzel nem működik, keresgélek tovább.
- Transmitter gomb, ez is előjön, de a probléma ugyan az, mint a BT-nél
- USB gomb, probléma mint előbb,
- Sirftech gomb, ezzel eltudom indítani a Sirftech programot, de ami nekem van, az nem felel meg a gép felbontásának, és az alja lelóg a képernyőről, tehát kezelhetetlen.Nekem a Riks 3.2 van meg, de már léteznek újabb verziók is, viszont azok még fizetősek.
Az új skint még senki se kérje tőlem, mert nagyon erősen fejlesztési szakaszban van. Ha készen lesz, közzéteszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Orvosi kérdések
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg egy telefonos érdeklődés is segít.