- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
-
czanga
őstag
-
kill_switch
senior tag
Hja, solo-ban annyit lehet tenni, hogy messziről kilövöd a sofőrt, mert amikor szemből lőttem AR-rel, sebzett valakit. Gondolom a sofőrt, de végül rájuk robbant az a dög. És utána még kérdezte a srác, hogy esetleg bevesszük-e, miután 5 percig ránk lőtt mindent, aztán elment (gondolom tankolni) és újra visszajött lőni minket...
Ja, elég sűrűn van olyan, hogy rád rohan valaki, aztán ha ő húzza a rövidebbet, akkor meg jön a "pls bro... pls bro...". Ha nem szeded fel, akkor meg durrantja az átkokat és kiderül, hogy még anyádat is elég közelről ismeri...

De hát basic cod community, az ilyen már meg sem birizgálja az ingerküszöböt. -
kill_switch
senior tag
Nekem marad a menekülés, solo-ba szoktam nyomni, max akkor kerülök csapatba, ha összekaparnak a földről.

De külön jó, hogy ráadásul még missziót is raktak ahhoz a szörnyhöz, és ráadásul rögtön az első küldetések között van, úgyhogy egy jódarabig biztos használatban lesz.
Ha a frakció vége felé lenne hozzá kötve küldetés még azt mondanám oké, de így...
-
kill_switch
senior tag
-
ULPIUS
őstag
Nálatok a játékos bázis nem változott az elmúlt 1-2 hétben? Régen alig volt kínai, most minden körre jut.
Tegnap vagy tegnap előtt ráadásul 2 db 3-s kínai squad meg is támodott minket, rögtön kezdés után, összehangoltan a 2 legközelebbi spawn pointról. Szerencsénkre elporladtak, de nagyon fura volt.
Amikor szabadnapokon délelőtt/napközben is le tudok ülni játszani néhány kör dmz-t, konkrétan a játékosok kb 80%-a szerintem vpn-es kínai/ázsia, akik nem mellesleg nagyon szemét módón játszanak, angolul egy szót nem tud egyik se proxy chaten stb...
Este/késő este nem nagyon szoktam találkozni velük. (de csak dmz-ben van tapasztalatom) -
BerserkGuts
addikt
Nálatok a játékos bázis nem változott az elmúlt 1-2 hétben? Régen alig volt kínai, most minden körre jut.
Tegnap vagy tegnap előtt ráadásul 2 db 3-s kínai squad meg is támodott minket, rögtön kezdés után, összehangoltan a 2 legközelebbi spawn pointról. Szerencsénkre elporladtak, de nagyon fura volt.
ja elbasszák a pinget faccé nem mennek haza xD ezek is migránskodnakazt az bírom kiírni se tudja rendesen a nevüket ilyen ???????????? kérdőjelekkel van
-
kisselandras
senior tag
Rengetek van belőlük
-
gjung44
tag
Nálam az a különbség, h eddig 90-100 fps-m volt Vondelen, az első szar patch óta ez stabil 60. Viszont fps drop nélkül darabos volt a játék. A helik akadozva repültek, ami nem fps hiba. Az utolsó patch óta ugyanúgy 60 fps van, de már smootabb.
Hozzáteszem, egy kört mentünk akkor, simán elhiszem, h a bejelölt rész még mindig fos.Az is egy vicc, h a legnagyobb és legkisebb mapon ugyanannyi fps-m van…
Szóval átfogalmazom. Az utolsó patch óta nálam játszhatónak tűnt. Előtte nem volt az.
A pálya nagy részén nekem is játszható a javitás óta, de néhény helyen még elég kaki. Mászkálj egy kicsitt ott a háztetőkön, szerintem nem lesz olyan smoot élményed, de kiváncsi vagyok
-
gjung44
tag
-
gjung44
tag
Na jo de a gond szerintem nem a szerver miatt van. Ha egy 165hz-es monitoron játszol és bezuhan az fps 90 környékére az okozhat olyan érzést hogy szaggat a játék, a késleltetés is hatalmasat ugrik a megszokotthoz képest. Közvetlenül a frissités után gyakorlaitag 60fps környékén játszottam, ahoz képest javult de ez barátom, még mindig nem fut szépen
-
gjung44
tag
-
BerserkGuts
addikt
aha az jó akkor játszható már
a csökkenés az lehet maradandó lesz mert mindig emelik a gépigényét valamiért ami érthetetlen mert szebb nem lett a játék már régóta
-
ULPIUS
őstag
Igen, magyarán alig lesz (már most alig van) túlerőben lévő 5-6 fős squad, mert ez a kockázatot kevesen vállalják egy randommal szemben. Ennyi. Hacsak nem invite-al állnak össze.
Egyébként egy 3 fős squad, ha okosan éleszt, akkor simán visszaveri 30mp után a toxikus árulót, ha úgy alakulna. Érted, nem kell mellé állni 1 méterre 3an és nézni, hogy mi lesz a kövi 30mp-ben, 2 elbújík, kivár. Persze, ha közelben még élnek az ő társai is, akkor az szopó lehet, de az, hogy valaki pleading állapotban van, nem azt jelenti feltétlen, hogy a közelben még vannak társai, simán lehet egy solo vagy egy olyan valaki akit rég ott hagytak, csak ő tesz egy próbát. -
steewcv65
őstag
-
ULPIUS
őstag
Tudom, azert is raktam idezojelbe, minden amit mondasz, azzal tisztaban vagyok en is.
Vagy pl a masodik slotba rakott “örök” insured weapon glitch is volt hetekig, B21-be ha uresen mentel be adta a jatek a 3as mellenyt stb stb. -
BITBOYS
addikt
Én 40 körül remekül szórakozom a DMZ-vel. Igaz, csak ezzel játszom, fix 2 fős csapat vagyunk.
Az amit írsz amúgy régen is így volt. FPS multi játékban a többséget csak a K/D érdekli gyerekként. Annyi változott, hogy az interet széleskörben elterjedt és mindenki el tudja sírni a bánatát.
Illetve kevesebb lett a kontrol. Anno max a chatbe tudtak írni, de mivel fix szerverek voltak, az adminok kirakták őket, ha nem viselkedtek. 25 éve is volt olyan ismerősöm, akit ha lelőttek szétverte a billentyűzetet. Nincs új a nap alatt.
Nekem is van 1-2 ilyen ismerősöm aki nem tud veszteni.. egyik pillanatban még visítva röhög mert lelőtt valakit, de amint ő kapja a rudit már fröcsögve ordít. Velük nem is játszok, sajnos a való életben is ennyire borulékonyak.
20-as éveim elején, és ezt kijelenthetem a haverokra/barátokra is nem volt jellemző ez a stílus.. a játékot játéknak fogtuk fel, jót röhögtünk miközben egymást gyepáltuk pl multiban
-
Bubaaa
senior tag
-
ULPIUS
őstag
Igen nasgyon gáz, de amíg nem javítják az a szerencséd, hogy most már legalább könnyen találni tac. camerát midenféle sima ládában, ahogy kill_switch is írta. Gun oil is van egy csomó mindenfele meg blow torch is, ami már csak $200-t ér
Akik most tartanak majd ezeknél a gyűjtögetős küldiknél azok jól jártak most a frissítéssel. -
kill_switch
senior tag
Cserébe viszont, mivel növelve lett a loot, tegnap volt olyan köröm, hogy vagy 20 felvehető kamerát láttam elszórva. Már kezdtem azt hinni, hogy valami Truman Show szituba kerültem.
-
bobooo
addikt
-
BITBOYS
addikt
Az első szezonban ha játékos dob füst gránátot, akkor azon keresztül nem tudtak lőni. Ha ez így maradt, akkor jól lehet vele menekülni. Én decoy-t szoktam felvenni ilyen célra.
(Mondjuk az nagy parasztság, hogy ha ők dobják a füstöt, akkor minden nélkül ugyanúgy átlátnak rajta a mobok...)
Inkább kerülöm őket és tiplit veszek amint jön a következő brigád.
kisselandras
Most viszont már menekülni se volt időnk, küzdöttünk egy másik csapattal, erre ezek is a nyakunkba szakadtak. Basszus.. rengeteg mani, minden felszerelés pillanatok alatt odalett
Tsebacsi
Sajnos nincs meg a multi, de annyian szarozzák azt is, hogy lehet nem is érdemes pénzt költenem rá. Pedig jó lenne, csak mostanában teljesen másra kell a pénz, nem játékra
-
kill_switch
senior tag
Az a legrosszabb az egészben, hogy a season 2-ben már simán az orrom elé spawnolnak mindig a mobok. Season 1-ben ilyen csak akkor volt, ha nagy távot tettünk meg ernyővel. Itt viszont non-stop.
Mondjuk volt már előnye, hogy kivonásnál a hármas mobok védtek meg egy ambush-tól. 3-n le akartak minket szedni quarry-nál felülről, de közénk ugrottak a mobok és őket kezdték el lőni. 1000-ből 1x hasznuk is volt
Na olyannal én is találkoztam tegnap. Elég para szitu, mikor azt látod, hogy 8-10 tetőtől talpig pajzsozott bot érkezik ernyővel egy kupacba.
-
Bubaaa
senior tag
-
ULPIUS
őstag
Eleve nem klasszikus spawn kill-ről van szó, mert egyszerre spawnol mindenki. Ha ő lát téged, te is látod őt. Egyenlő esélyek.
Ha úgy spawnolsz, hogy nincs semmid, akkor futás az ellen elől. Egyszerű. Itt van esélyed túl élni. Az összes olyan spawn pontot kivették jó ideje, ahol direktbe rá lehet látni a másikra és nincs fedezék.
Amikor 6-n rád ugranak, akkor nincs esélyed, max 1-2-t magaddal viszel.
Ebben igazad van, ezt nem vitatom, nem klasszikus ertelemben vett spawnkillek ezek. De pl lent delen a hajoroncsoknal nagyon keveset kell lepni ahhoz, hogy egy scope-al ráláss a part masik szakaszan kezdo jatekosokra. A police station kornyeke is nagyon hamar elerheto, meg van fent eszakon egy benzinkut, ott tapasztaltam meg rendszeresen ezt.
-
ULPIUS
őstag
Nem magyarázd félre kérlek amit írtam, tegyünk már különbséget spawnkill és normális keretek között kialakult tűzharc között. A squad hunt-ot mint opció írtam arra, ha valaki minél előbb találkozni akar valódi playerekkel és levadászni őket a dmz-n belül. Erre az egy remek lehetőség. Korábban pedig ezt írtam:
"Az lenne a lényeg, hogy eleinte mindenki lootol egy kicsit, megcsinál egy-két melót és aztán (ezek közben) valahol úgyis összeakadsz valódi játékosokkal és úgyis kiderül ki az ügyesebb." -
csákány.
aktív tag
Ha érted mire gondolok a horizontális recoillal kapcsolatban, és megnézed az iménti videót, akkor rájössz, hogy csal, hiszen az övé 1 recoilt befolyásoló attachmenttel sem ugyanúgy viselkedik mint a tiéd - nem ugrál, jobbra vagy balra. Márpedig azt senki sem tudja előre, hogy hányadik golyó után ugrik egyet a fegyver jobbra vagy balra! Ha gondolod szúrj be ide egy képet VEL 46 setupodról és egy videót, hogy milyen recoilod van.

-
csákány.
aktív tag
Nincs meg a multi, de ennek ellenére, ki van húzva az összes AR, összes SMG(még a VEL 46 is), 2 BR, 2 LMG, 3 MR és 4 SR. Szóval azért egy kicsit képben vagyok.
Nem tudom min játszol, én pc-n. Konzolon, ha jól sejtem van minimális recoil control is(javítsatok ki, ha tévedek).
De látom nem volt meg a a mondandóm lényege. A vertikális recoilt kis gyakorlással könnyű megfogni, mert lövés közben kicsit húzod le az egeret és kész. De véletlenszerű horizontálisat hogy fogod meg???
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
csákány.
aktív tag
Megjelenés óta játszunk DMZ-vel és eddig 4-5 csalóval találkoztunk, ami remek arány. Ez napi átlag 1+ óra játékot jelent, de simán lehet 2 is, nem számolom.
Remélem azt tudjátok, hogy ahogy a Warzone 1, úgy a 2 is natívan támogatja konzolon az egér és billentyűzetet. Rádugod a konzolra és működik, kb az egyetlen multi fps, ami használja ezt a ps4/xbox one óta létező lehetőséget.
Ettől függetlenül konzolon imádják az emberek a cronus-t meg egyéb kis boxokat, hogy bill+egérrel játszhassanak kontroller helyett. Sok éve próbáltam talán black ops II-t vagy III-t ps4-n és a lobby több mint fele használt ilyet.
Amíg kontrollerrel próbálsz meg ellenük játszani, rá lehet mondani, hogy csalás, mert nem engedélyezett előny, de ezek nem aimbot meg wh. Simán elhiteti a géppel, hogy kontrollert használsz, miközben bill+egéred van, de ennyi. Ahhoz, hogy aimbot+wh legyen hozzá kellene férnie a képernyő adatokhoz, azt meg mégis hogyan tenné usb-n, amikor kontrollert szimulál?
Amint a te kezedben is bill+egér van vagy maga a játék támogatja, hogy bill+egérrel játssz, nem érdemes ezen pörögni. Tessék megtanulni célozni.
Szóba került Shroud, ő így tud célozni: [link] Te is meg tudod közelíteni ezt a szintet, ha gyakorolsz.
Az ominózus 3:10-s jelent:
[link]
Elég nagy pepega-nak kell lenni (jelentsen ez bármit is), hogy erre rámond fixen, hogy csalás.
Meglátja a célt, ráhúzza és bizony nem tökéletesen követi. Shroud ennél pontosabban lő.
Miután leugrik és egy fekvő testet kellene eltalálni, először a földet lövi...Szerintem a legpontosabb smg van nála (én is ezt szoktam használni) és tudja kezelni az egeret.
Annyiszor kiáltotok farkast, hogy amikor tényleg csalni fog valaki, mindenki csak legyint rá.
Márpedig ő is csal, csak finoman - pont annyira csak, hogy mindig egy kicsivel ő legyen jobb! Rakd már össze azt a setupot és lőjél vele és meglátod! Az M4 setupjában a barrel ad neki recoil control-t a rear grip pedig aiming stability-t és ennyi, de ennek ellenére a fegyvere mégsem ugrál véletlenszerűen horizontálisan - mert azt nem nagyon lehet megfogni, mint a vertikális recoilt!
Ha rárakod az összes létező recoilt jó irányba befolyásoló attachmentet a fegyverre, még akkor is véletlenszerűen elugrik horizontálisan, namármost az övé meg nem, szóval...
És akkor még nem beszéltünk az egyéb csalásokról.
A menő streamerek nagy része valószínűleg csal, csak finoman és okosan!
-
Tsebacsi
nagyúr
-
konci79
őstag
És mikor pl. odateleportál melléd?
Strongholdban ma a semmiből odakerült és szétlőtt.. -
Tsebacsi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! Samsung 2.5 870 EVO 500GB SATA3 (MZ-77E500B)!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ja elbasszák a pinget faccé nem mennek haza xD ezek is migránskodnak

Dewo