Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3851) RG4L


RG4L
őstag

Fu, túl vagyok az eddigi legjobb RB meccsemen, le is írom a történéseket...

Japánokkal vagyunk, Új-Guinea térkép. A Ki-84 ko Hayate drágaságot röptettem meg, volt még talán másik két-három ugyanilyen, egy csomó A6M3-as Zéró, meg egy-két Ki-49-es bombázó. Tudtam, hogy mászni kell, az amerikai gépek és a Spitek is jól másznak, hát gyerünk. Előttem egy másik srác, megkérdeztem milyen magasra megyünk, mondta 5500 méter. Elérjük, látok három ellenséget, de nem jelezte ki őket, csak észrevettem a kis fekete pontokat, másztam tovább, egészen 7000 méterig és picivel fölé, mindenképpen azt akartam, hogy enyém legyen a magasságbeli előny. A srác akit kérdeztem, hogy meddig mászunk, elindult az ellenséges bázis felé, és mondja hogy oda kell segítség mert két ellenséges vadász van ott (P-47-esek, mint kiderült). Jó, mondom úgyis lerendezik a Zérók az alacsonyan repülő gépeket, az egyik bombázónk is kilőtt egy vadászt, tehát nem álltunk olyan rosszul, mikoris a srác megszólal hogy fekete lett a szárnya, 24km-re van tőlem, mondom azt hogy? Elindulok felé, ekkor már ő hazafele vette az irányt, megtaláltam a két P-47-eset, de volt még ott egy Mustang is, mind alacsonyabban mint én, talán éppen felszállás után...lassúak voltak, de nem tudtam rájukrepülni, mert ekkor még túl magasan voltam és vagy szétszakadt volna a gépem a zuhanástól vagy elrontottam volna a lövést és elvesztem az energiámat, szóval nem mentem bele. Vártam, hogy kezdjenek mászni, aztán BnZ, közben pedig nyomok egy tabot, az egyik Ki-49-es él még rajtam kívül, és egyetlenegy Zéró, akinek a motorja nem bírta ki hazáig, tehát magam maradtam az összes ellenségre. A P-51-est kiszedtem egy szerencsés lövéssel a szárnyára, mindig visszamásztam a magasba mert mindenáron le akartak hozni az ő magasságukra, de nem követtem őket, mert akkor a másik leszedett volna, ráadásul a két P-47-es squadban volt. Az egyik P-47-es olajtankját criteltem, aztán hagytam menni, de sérült más is neki, mert leszállni már nem tudott, még egy kill. Utolsó P-47-esre már nem maradt sok lőszerem, a maradék cannonnal sikerült aileron critet lőnöm, a maradék MG-vel pedig szinte csak flasheket kaptam, nem is csodálkozom hiszen egy tankot lőttem szinte... ő sem tudta hazavinni a gépét, harmadik killem. Ekkor nyomtam egy tabot, kiderült van még egy ellenség, aki meg is jelent a térképen, egy Typhoon MK 1b épp felszállás után. Közben a Ki-49-est kiszedte egy hajó, a Zéró ugye nem ért haza... Szóval utolsó ellenség, na de nekem nincsen egy darab lőszerem se, se cannon, se machine gun... Beírtam all chatbe, hogy nincsen lőszerem, jöjjön értem, persze nem adtam olyan könnyen magam, mert az nem a japánokra vall. :D

Próbáltam körülötte tekeregni, már csak 10 perc üzemanyagom maradt, szóval szívás szitu volt az egész, leszállásra esély sincsen, mondom belemegyek, kevesebb pontjuk maradt mint nekünk, szóval elvileg mi nyertünk volna. Elkezdtem üldözni, gyorsabb voltam nála, de csak egy hangyányival, szép lassan loptam a távolságot, mikor olyan 300 méterre voltam, elkezdett manőverezni, nem sikerült belemennem, és még pirosra is lőtte a szárnyamat, na mondom szopás. Sikerült leráznom és a másik irányba menekülnöm, megint gyorsabb voltam mint ő, lehagytam 1,5km-re, amikor elkezdett emelkedni és lendületet vett, 4km-ről indult zuhanásból felém, közeledett, beírtam chatbe hogy akarja-e a killt... mert odaadtam volna neki, főleg hogy anyahajón kellett volna landolnom. Nem írt semmit, elment landing craftokat farmolni, mikor már készen álltam a leszállásra, összetörte a gépet, miután kilőtt 3 hajót.
3 perc üzemanyagom maradt, lőszer és minden nélkül, totál vert helyzetben, és képtelen volt a srác rájönni arra, hogy bakker, egyszer le kell szállnom, főleg, hogy nincsen lőszerem. Ha csak üldözött volna tovább, megnyeri. :))

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#3852) nemeth989


nemeth989
senior tag

Egy kis szünet után, ismerkedtem a GF-fel, toltam ma pár kört, és érdekesen azt tapasztaltam, hogy full béna lettem, mint egy totál kezdő, alig találok el valamit, érzésre sokkal kevésbé bírják a vasak, mintha az eddig megszokott repülési tulajdonságaik is változott volna. Viszont az jól jött, hogy sokkal gyorsabban lehet fejlődni, csökkentett fejlesztési költségek miatt. Úgy érzem most jött el az ideje az RB-re való átállásnak, már toltam párat régebben, mk1-es hurricannal egész szép köröket mentem.
Kérdésem az lenne, vannak itt olyanok akik RB-ben otthon vannak, és pár tippet tudnának nekem adni a játékban, mit hogyan csináljak ott? Esetleg squadolni ha lehetséges?

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#3853) PAtr0n válasza RG4L (#3851) üzenetére


PAtr0n
addikt

Jó kis sztori, öröm ilyeneket olvasni. Kár, hogy nincs replay... Tényleg, nincs replay véletlenül? :D
Csak hogy elhihessük minden szavad. :P

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3854) RG4L válasza nemeth989 (#3852) üzenetére


RG4L
őstag

A stratégia attól függ, hogy milyen géppel vagy. Kérdezz szerintem kifejezetten egy gépre, hogy mit ajánlott csinálni vele.

PAtr0n: de van replay, ma megkeresem és ha sikerül felvennem rendesen, akkor felrakom jútyúbra. :)

War Thunder: Gelesztaa

(#3855) RG4L


RG4L
őstag

A videót feltöltöttem, ITT lehet megnézni. (Videó feldolgozás alatt, még csak 240p van) Nem egy "action packed" meccs, de én élveztem, a replayt vettem fel, amiből adódnak hibák, ugrál a kép, fura a hang néha, stb, illetve lehet néha akad a felvétel, nem néztem még vissza, ennyit bír a laposom. :(((
No meg aztán nem röhögni, sikerült elég pontatlanul lőnöm. :((

Egyébként ez a Ki-84 ko Hayate elég pöpec kis gép lett, jól mászik, jó a top speedje, tehát összességében szerintem motorikusan erős, hajlandó manőverezni is, ha arról van szó. 300 cannon(x2) és 700 MG(x2) lőszer, alatta az otsu Hayate már 600 cannon(x4) lőszerrel van felszerelve. Pöpec gépek ezek és igenis meg tudja verni a többi nemzet gépeit.

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#3856) PAtr0n válasza RG4L (#3855) üzenetére


PAtr0n
addikt

No majd ránézek, ha lesz értelmes minőség :) Addig zabálom a sonkát, tojással, tormával :D

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3857) nemeth989 válasza RG4L (#3854) üzenetére


nemeth989
senior tag

BF109-esezni akarok, de nagyon, még az első F-es T2-es BF-et húztam ki, előtte lévő 2 E-s de azokkal is full retard vagyok. Egyszerűen nem találok el semmit sem. Próbálom a bnz-t de az se megy. :D.

Más, folyamat pilótát lőnek nekem angoloknál, átlag 40-50-es vittel, csak nekem van ilyen pechem, vagy gebasz van a rendszerben?

[ Szerkesztve ]

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#3858) RG4L válasza PAtr0n (#3856) üzenetére


RG4L
őstag

No, földolgozták a videót, már van rendes minőség. :)

nemeth989: T3-ban meglódulnak a BF-ek tűzerőben, az első F-4-essel szeretek menni RB-ben és egész jól is ment, 2 meccs alatt 4 kill 1 halál. Az új patch óta nem próbáltam RB-ben őket, remélem javították a rettentő gyors túlmelegedésüket.

War Thunder: Gelesztaa

(#3859) mikron


mikron
tag

Egyik ismerősöm mondta, hogy próbáljam ki a konkurens repcsis játékát, egy csatát mentem vele :DDD ......... XD :D Inkább maradok a war thunder-nél. :K

(#3860) Colos1


Colos1
őstag

Csináltam HeadTrack -ot. :D Mondom, legyen szép és precíz, ezért loptam hoztam a munkahelyemről 15 mm széles 0,5 mm vastag alumínium lemezcsíkokat. Szépen precízen kihajtogattam. Popszegeccsel precízen összeszegecseltem. Erre a qrva alu úgy fénylik már egy kis szórt fénytől is, hogy mérgembe az egészet beragasztgattam papír vignettákkal, mert fekete szigetelőszalag nincs itthon :O

De legalább működik :C

És mindenkinek csak ajánlani tudom :K

Abszolúte nem bonyolult, csak a webkamerából ajánlott kivenni az IR szűrőt, ha infraLED -ből akarod. IR szűrővel is működik - kamerától függ - , de körülményes.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#3861) Szőrös  válasza Colos1 (#3860) üzenetére


Szőrös 
veterán

Most akarok eszkábálni én is mert a pilot hat használata nem gyere be , állandóan elvesztem a célpontokat :(

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#3862) RG4L válasza Colos1 (#3860) üzenetére


RG4L
őstag

Felhomályosítasz, hogy ez mi is lenne pontosan?

War Thunder: Gelesztaa

(#3863) PAtr0n válasza RG4L (#3862) üzenetére


PAtr0n
addikt

Kell hozzá telepíteni a Face Track Noir-t és a Track IR-t, meg kell hozzá valami jobbféle (nem 2500Ft-os) Webcam, ami legalább 60fps-t tud. Így led nélkül is működik (az arcod vonalait követi), de rosszabb fényviszonyok mellett romlik a hatásfoka, ezért jobb ha IR LED-ekkel rásegítesz, amihez csinálsz tartót, hogy fixen a fejeden maradjon ahogy Colos1 kolléga is tette. Itt látható egy jó megoldás, baseball sapiban a videó vége felé: Track IR

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3864) RG4L válasza PAtr0n (#3863) üzenetére


RG4L
őstag

Aha. És ezzel tudsz SB-ben könnyen sasolni a környékre?

War Thunder: Gelesztaa

(#3865) Revolit


Revolit
senior tag

Ti tudtok fejleszteni jobb fegyverzet/felfogatási pont modult? Ha másodikként van a sorban. Pl van 2 torpedó felfogási pont, első megvan, másodikat csak aranysasért tudom megvenni, elkezdeni RP-ért a kifejlesztését nem. 2 repülőm is emiatt nem tud most full kifejlesztetté válni, és többinél is látom, ahol még sok fejleszteni való van, hogy nem tudom ezeket elkezdeni fejleszteni. Pedig előző fejlesztés megvan és meg is vettem :F

(#3866) RG4L válasza Revolit (#3865) üzenetére


RG4L
őstag

Kilép-belép, és engedni fogja.

War Thunder: Gelesztaa

(#3867) Fel válasza Revolit (#3865) üzenetére


Fel
addikt

Dobj már egy képet a szituról.
Én ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy nincs meg a megfelelő számú fejlesztett modulod az előző szintről, és emiatt nem tudod fejleszteni őket.

Ugyebár kétféle követelmény lehet egy-egy modul kifejlesztéséhez:

- Egyrészt meg kell lennie a megfelelő számú modulnak a megelőző szintről (bal szélen),
- illetve van, hogy egy-egy modulnak van saját előfeltétle modulja (be szépen hangzik..) (heveder --> jobb géppuska).

(#3868) BreeZeRr válasza RG4L (#3864) üzenetére


BreeZeRr
tag

(#3869) Revolit válasza RG4L (#3866) üzenetére


Revolit
senior tag

Ez valóban megoldotta, bár mintha próbáltam volna előtte is (lehet csak le alt-taboltam egy időre :DDD ). Meg tuti kiszedtem repülőt meg visszaraktam, és akkor is fennállt. Meg mentem is csatát, és azután is. Gondoltam biztos be kell vetni egy csatában előző modult, hogy meglehessen utána következő is :P

(#3867) Fel: így néz most ki:

A pirossal bekeretezett modulra nem tudtam elkezdeni a fejlesztést. Ráadásul volt egy csomó RP pontom, ez is meglett volna!!! Szóval azt elbuktam... mondjuk ez is kicsit dühítő. Most, hogy visszaléptem, meg egyből fejlesztés alatt van.

(#3870) RG4L válasza Revolit (#3869) üzenetére


RG4L
őstag

Ismert bug az új patch óta... :) Én is találkoztam vele és én is buktam rajta. Illetve nekem engedte a Zéróra feltenni a bombákat a hozzá kellő fejlesztés nélkül.

War Thunder: Gelesztaa

(#3871) RG4L


RG4L
őstag

amazing.

War Thunder: Gelesztaa

(#3872) wall2 válasza RG4L (#3871) üzenetére


wall2
tag

;) all the best :P így kellene játszani mindenkinek. :K

(#3873) Revolit válasza RG4L (#3871) üzenetére


Revolit
senior tag

Váá, én ezt már OR-rel képzelem el, milyen Q-va jó lesz már!!! :DDD Ez is baromi jól néz ki, képzeld el majd mikor szinte a teljes látómeződet beteríti a VR szemüveg, és mellé még ott is van head track, csak teljesen élethűen :C

[ Szerkesztve ]

(#3874) longwild válasza wall2 (#3872) üzenetére


longwild
aktív tag

Van valami TrackIR alternativa? A draga OR-en kivul 😃

[ Szerkesztve ]

szoftver szakmabeli && Beverly250

(#3875) Szőrös  válasza longwild (#3874) üzenetére


Szőrös 
veterán

van , magad eszkábálod össze a led-et + freetrack.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#3876) Mister_X válasza longwild (#3874) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Három monitor.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#3877) Zadia


Zadia
senior tag

Letöltöttem kiváncsiságból a játékot.Eddig a konkurenciát toltam,de kiváncsi vagyok erre is.

Van valami hely ahol körbe lehet nézni kezdőknek és értem is ,hogy mi van?

Hogy lehet fejlődni fejleszteni?Miként tudok másik nemzetiségű repülőt venni?
Mit jelent az a villanykörte és mire tudom felhasználni stb .....

Teljesen más mint a másik játék,de nem értem az alap dolgokat se.

[ Szerkesztve ]

(#3878) Szőrös  válasza Mister_X (#3876) üzenetére


Szőrös 
veterán

Az mesze nem alternatíva.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#3879) Revolit válasza Mister_X (#3876) üzenetére


Revolit
senior tag

3 monitor amint olcsóbb mint egy OR? Még egy se... hacsak nem azokról a TN paneles csodákról beszélünk, de akkor is csak egy jön ki az OR tervezett árából...

[ Szerkesztve ]

(#3880) RG4L


RG4L
őstag

Lehet csatlakozni RB-re!
ingame: Gelesztaa, írj rám, behívlak. jelentleg P-40E, előtte P-47-et repültünk.

War Thunder: Gelesztaa

(#3881) longwild


longwild
aktív tag

Köszönöm a válaszokat!

Közben én is ismét letöltöttem a gamet, így, egy év kihagyás után. Mindig amerikai bombázókat repültem, de valamelyik frissítéssel elég nehézkes lett a fenntartásuk.
Tudnátok segíteni, hogy milyen battle típust menjek ahhoz, hogy kellő mennyiségű oroszlán/sas legyen a javításukhoz? A játék külföldi fórumán mintha egyszer RB-t ajánlottak volna, még egérrel+billentyűzettel is...

szoftver szakmabeli && Beverly250

(#3882) Kotomicuki válasza longwild (#3881) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Kikapcsolt automatikus javítás és a minél kövérebb célpontok csipegetése pl. light pillbox helyett a pillbox-é, rombolók helyett a cirkálóké (amit el is tudsz süllyeszteni, mert a "csak" eltalálásukért alig-alig ad vmit - még a kill assist sem jövedelmező).
Arcade csatában is jól hoznak ezüstöt - az XP-t a repülők lelövése adja inkább.

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#3883) RG4L válasza Zadia (#3877) üzenetére


RG4L
őstag

Idővel fel fogod oldani a többi nemzetet is.

War Thunder: Gelesztaa

(#3884) Colos1 válasza Szőrös  (#3861) üzenetére


Colos1
őstag

Nekem is az volt a bajom, meg az, hogy ha mondjuk hátranéztem, nem tudtam úgy ráfordulni az ellenre, hogy folyamatosan lássam, mert egyszerűen nem tudtam fordulni, mindig rosszul sült el, mert a gépet nem arra irányítottam, amerre akartam, csak ha előre néztem... Trackerrel meg azért jó, mert ránézek, és tökéletesen rá tudok fordulni a páciensre úgy, hogy a fejemmel követem, és nem kell néznem a gép elejét. Ez akkor is igaz, ha oldalra nézek. Ha gombbal néztem oldalra, azonnal eldőltem. Trackerrel oldalra nézek, és tök egyenesen repülök. Gyanítom ez azért van, mert ténylegesen elfordul a fejem.
És még probléma volt az is, hogy a HAT -al állandó sebességgel fordul a nézet, így meg nem.

(#3862) RG4L:
Ahogy (#3863) PAtr0n kolléga is írta, FaceTrackNoIr -t meg TrackIR -t használom én is. Annyit hozzáteszek, hogy a facetracknál nem csak az a gond, hogy kell neki a normális fényviszony, hanem az is, hogy pl. a "a f@szt pörögsz már ennyit", meg a "a qrva anyádat vagy a seggembe" és a hasonló csatakiáltásoknál a szád mozgására is reagál :DDD
A program azonban tartalmaz egy "PointTracker" nevű bemenetet is, amely fénypontokat figyel. Elég a 30 FPS kamera is. Lehet látható LED -ből is, csak fényleni fog a monitoron.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#3885) Mister_X válasza Revolit (#3879) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Abból indulok ki, hogy egy darab van az embernek, továbbá monitoronként (én) nem is áldoznék 40-45e-nél többet. Ebben az árkategóriában kapni értelmes darabokat. OR meg nem hinném 80-90e alatt lenne.

A legjobb élményt OR mellett is a három monitor + TrackIR (meg ilyenek) fogják adni, mert a Rift felbontása lehet nem lesz elegendő.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#3886) Szőrös  válasza Mister_X (#3885) üzenetére


Szőrös 
veterán

OR most 75k.. megjelenés után ez még olcsóbb lesz mivel a mostani dev. verzió ja és ez már full HD-s !

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#3887) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Nos volt valami fontosabb az elmult ídőszakban ??? volt egy ks kihagyás....

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#3888) PAtr0n válasza Szőrös  (#3886) üzenetére


PAtr0n
addikt

Így van, az ára egyre lejjebb fog esni, érdemes lesz beruházni rá, és akkor nem kell facetrack-et használni, meg track IR-t, megoldódik sok probléma egyszerre :) Bár nem tudom, hogy a szemnek mennyire tesz jót hosszútávon a használata.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3889) Mister_X válasza Micsurin (#3887) üzenetére


Mister_X
nagyúr

1.39 patch, AB picit RB-sebb lett, RB picit AB-sebb lett, optimalizáltak. Kb ennyi.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#3890) Micsurin válasza Mister_X (#3889) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Rendben köszi . Meg is lesem repkedek egy párat.....

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#3891) longwild válasza Kotomicuki (#3882) üzenetére


longwild
aktív tag

Köszi!

A kikapcsolt automatikus javítás miért is jó? Akkor jó ideig nem tudok repülni, ha levadásznak, márpedig a csapattársak figyelmessége miatt ez sokszor előfordul...

Viszont lenne más kérdésem is: régen Amerikai bombázókkal toltam, viszont most már majd minden nemzetnek van bombázója/torpedó vetője. Melyik nemzet bombázói a tutik?

szoftver szakmabeli && Beverly250

(#3892) PAtr0n válasza longwild (#3891) üzenetére


PAtr0n
addikt

Angoloknál sok bomber van (Blenheim, Wellington, Beaufort) lehet velük aprítani, de nem túl páncélozottak , a legjobb az amcsi B-25, B-17 kombó, de sokan szeretik pl. az orosz Ar-2, Yer-2-eseket is. Németeknél HE-111 igen jó, de nem túl acélos a páncélozottsága, ellenben sok bombát cipel. Japóknál, H6K4 maxra fejlesztve nagyon jó kis erőd, csak vigyázni kell a motorokra (4db), mert ha ellövik, rögtön lángol. A G4M1, már jobb cucc, többet bír, meg utána Ki-49 is.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3893) Fel válasza longwild (#3891) üzenetére


Fel
addikt

Az amcsik továbbra is nagyon jók, főleg a B-17-esek. (1.39 óta több bombát is cipelnek)
A németeknél a Ju. 88 remek, de én a He.111-eket kihagytam. A Do. 217 összes variációja jó (az E-k előre néző fegyverrel is el vannak látva, a K1, M1 pedig jól hoz, ráadásul az 1.39-ben jött módosításoknak hála 4 tonna (4x1t) bombát is tudnak cipelni.
Szovjeteknél jók a könnyű bombázók is (BB-1, Su-2), és a könnyű/közepesek is (SB-2M-től végig) az egész ágon.

Mister_X: Talán ennél egy picikét több a változás: 1.39 change log. Egy pöppet...
Ezt az RB AB-sebb lett dolgot sem értem..

[ Szerkesztve ]

(#3894) Francia91 válasza PAtr0n (#3892) üzenetére


Francia91
veterán

B-25 és B-17 tényleg jó gépek, bírják is a kiképzést rendesen, na meg a védelmük is jó :). B25-nél 5/5 gunnerem van, szinte elpusztíthatatlan így :). B17-nél még csak 4/8, de így is aprítják a vadászokat
Yer-2 a bombateher miatt jó (4 és 5 tonna), cserébe lomhák, szarul emelkednek, meg nem egyszerű vele felszállni RB-ben
H6K4 troll Landingra tökéletes, gunner jó, nagyon sok lövést kibír :)
He-111... személy szerint nem a kedvencem, elég kevés sebzést bír, viszont meg lehet pakolni rendesen bombával (bár a Yer-2-t nem übereli :D )
Viszont a Ju-88-ast máig használom, remek bombázó (zuhanóbombázó is egyben), ha ki vannak fejlesztve a gunnerek, akkor a védelme sem olyan rossz

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#3895) longwild válasza PAtr0n (#3892) üzenetére


longwild
aktív tag

és (#3893) Fel

Köszönöm!

Milyen magasságba szoktatok felmenni? Szoktatok csapatba repülni? Mert az idegen csapattagok nagy ívben tesznek a bombázók védelmére...

Amúgy ezeket az ágakat mennyi idő végigfejleszteni? :)

[ Szerkesztve ]

szoftver szakmabeli && Beverly250

(#3896) Francia91 válasza longwild (#3895) üzenetére


Francia91
veterán

Én pl rendszeresen felmegyek 5000 m fölé, de nem ritka a 6500-7000 m sem AB-ben, Yer-2-vel örökkévalóságnak tűnik :D. RB-ben pedig szeretek lentről bombázni. B17-tel és B-25-tel viszonylag jól lehet emelkedni

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#3897) Kotomicuki válasza longwild (#3891) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Ez igaz, de addig repülsz a többi nemzet gépeivel, majd amikor elfogytak, akkor javítasz az elsőként repülttel -> így tudod minimalizálni a költségeket, meg a legénység javítási sebességének a növelésével.

A torpedóvetést lassan el lehet felejteni a korai gépekkel, mert iszonyat lassúság mellett lehet most már csak oldani a szivart (eddig csak a magasság volt a limitáló tényező). A fejlesztett torpedókkal még lehet kísérletezni, egyik-másik 600 km/h környékén is oldható.

Hát, az amcsi bobázók végig jól védetek, akárcsak a végső japcsik, a többi nemzetnél vagy megy és emelkedik - ekkor kisebb a bombateher - , vagy a terhelésre gyúrtak rá és ekkor a sebesség és a védelem ramaty (He 111 H-16 T3-ban már szinte játszhatatlan (arcade csatában), a Wellingtonok dettó: T2-ig minden okés, de afölött.., a Ki-49 piszok jól emelkedik, de csak 1 tonnát visz, személyes kedvencem az IL-4: ez nagyjából a középút, mindenből).

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#3898) Francia91 válasza Kotomicuki (#3897) üzenetére


Francia91
veterán

Ja, most AB-ztem egyet az oroszokkal, fent meg bombazta a bazist egy Ki-49. Mondom La-5-tel majd elkapom /teljesen kifejlesztettem, 29 m/s emelkedessel/, 8500 meter magassagban ertem be :). Szegeny La-5 már 7500-tol nem nagyon akart emelkedni, kuszkodtem vele :)

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#3899) RG4L


RG4L
őstag

Fú gyerekek, ma nagyon leaprítottuk a németeket, oroszokat és japókat BreeZeRr kollegával! :D
Sok nagyon jó meccs volt, a legjobb talán az, mikor 5 orosz ellen ketten maradtunk (P-47), és lehoztuk, de volt sok nagyon szép pillanat, mikor kihúztuk egymást a szarból, vagy mikor tálcán kínáltuk a másiknak a killt. Nagyon faja kis gép ez a Thunderbolt, ha megtanul az ember repülni és boom and zoomolni vele! :)
Az említett 2v5-ről lesz videó is. :)

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#3900) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Meglepődve tapasztalom , hogy egyre jobban célzok joy-al a végén még lesz valami ebből :D ma már Rb-n volt 2 killem joyal , p47 egyiket lecsapásból ki szedtem a másik bejőtt head onba (japo) nem volt értelme elfordulni mert leforog.... ezzért inkább lőttem , sikerel , bár pár percel később nem volt motorom :DDD

nem lehet valahogy email címet modositani a profilnak ????

szrk: joy-t mivel tudnám egykicsit bekenni ? (cyborg fly 5) mert lent ahol a műanyag korong fedél csúszik a műanyagon nem túl sima a csuszás :( esetleg egy kis wd40 ,vagy kontakt spré szerűség ???

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.