Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3201) Th1sN04ll válasza PAtr0n (#3199) üzenetére


Th1sN04ll
senior tag

Itt szerintem nem olyan instant a porral oltó mint a konkurenciában, ha a motort, vagy tankot, vagy lőszerrekeszt ér találat igen hamar fellángol a cucc! Nekem speciál tetszik hogy nincs hp rendszer, modulsebzés van keményen, és bár sokan sírnak amiatt hogy nehéz iránytani a tankot, meg driftel itt igen is van fizika, és számít hogy 50t is meg tud csúszni, és "ellen kell kormányozni" :C Ehhez képest a wot gyermeteg libaf*s :K

(#3202) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Megkedveltem ezt a kis stugot. Utolsó meccsen 4 kill, megkerültem én is az ellenséget, egyiknek olyan szépen lerepült a tornya is :D
Ami most kifejezetten zavar, az a sok driftelés. Még kis sebességnél is olyanokat tudok fordulni

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#3203) PAtr0n válasza Mister_X (#3200) üzenetére


PAtr0n
addikt

Most feladtad a leckét, de úgy rémlik, hogy anyanyelven nyomta a karattyot! Mindjá' itt a fizu, ne ne félj, és akkor beszállhatsz te is tankos mókába :D

Th1sN04ll:
Úgy ahogy írod! Ha ráböksz, hogy oltsanak, nem szűnik meg rögtön a tűz, várni kell pár mp-t, hogy eloltódjon. Amúgy azt hittem, hogy realistic batllesben nehéz lesz célozni, hisz nincs ott a célzást/befogást jelző "x", de a videón látszik, hogy elég hamar ráéreztem amikor a sziklán lévő T-26-ot lőttem ki. Az első alá ment, aztán pont jó magasságba emeltem az ágyút, és 2 hit után kill lett a vége. :)

RG4L:
ment priviben a skype ;)

Stigma.HC:
StuG III? Jó kis cucc az, bár azzal az ágyúval csak karcolgatja a KV1 és társait :)
Igen, szerintem a driftből még vehetnének le picit, mert képes 30km/h-nál is driftelni egy stug, amit még egy 60km/h-val közlekedő Pz I C-nél még elnézek.

[ Szerkesztve ]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3204) Skyhunter válasza Mister_X (#3200) üzenetére


Skyhunter
senior tag

2 hét múlva már open lesz?

(#3205) Máté94 válasza Skyhunter (#3204) üzenetére


Máté94
addikt

Szerintem akkor kap fizetést. :DDD

(#3206) Szőrös  válasza Skyhunter (#3204) üzenetére


Szőrös 
veterán

Jelenlegi állapotot elnézve nem hinném.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#3207) Th1sN04ll válasza Skyhunter (#3204) üzenetére


Th1sN04ll
senior tag

Nem, csak aki fizetett prémium tankokért az mehet, ha jól tudom! Vannak még bugok/fák kidőlése,elakadtam egy bokorban!!!,remegő célzás,textúrahibák stb/, teszteljék csak! Kedves barátom accján mentem pár kört nagyon jó lesz, de tagadhatatlanul vannak hibák, olyan 80%-os most a game ezen része, és elég nagy a lagg is, persze gondolom a GW külön szervereken megy, így ott nagyobb a leterheltség :K

JackFeryll:
Na igen, én is néztem mikor csak okádta a füstöt de nem ment sehova mondom mi van, körbenéztem kaerával, hát ott egy bokor.... na mondom fck :DDD Ezért inkább még nyugodtan 1-2 hónapot nyüstöljék csiszolgassák!
A távoli textúrákat is javítsák, mert eléggé diszkózós még :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3208) JackFeryll válasza Th1sN04ll (#3207) üzenetére


JackFeryll
őstag

Ahogy PAtr0n videójában is látszik vannak érdekes akadályok a játékban, nekem ugyanígy viselkedett egy sima "kavics"(=pici szikla) is.

(#3209) Mister_X válasza PAtr0n (#3203) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Csúszkáljon csak a tank, WoT-ban az az egyik legillúziórombolóbb, ogy kb. azonnal megállnak a tankok, holott 100 tonna az felgyűrte maga alatt az utcát, terepen meg rögtönzött hull down-t alakított ki :DDD Bár nem tudom, hogy mennyire vészes + lehet terep és időjárás függő.

@Skyhunter: bárcsak open lenne. Így kénytelen vagyok rubelben fizetni a fejlesztőknek a beta accesért :K

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#3210) Stigma.HC válasza PAtr0n (#3203) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Még csak körülbelül 15 csatát tudtam menni. Kicsit furcsa a játék a wot után. Szokni kell, de az első pár kör után az utolsó 4-5 már egész jól sikerült.
Ma azért belefutottam több grafikai bugba is, de ez most még természetes. Viszont vicces volt mikor fordulásnál neki koccoltam a sziklának és tettem a levegőben egy kört majd fejre álltam.
Plusz külön élvezetese volt az a kör amikor a löveg kiütve és nem lehetett fordítani semerre. Érdekes volt így célozni :) Maradt végül a közelharc.

(#3209) Mister_X

Kis sebességnél egy kis mozdulatra 180 fokot fordulok, azért kicsit túlzás szerintem :)
De majd következő nap tesztelgetem, lehet füves terep közrejátszott benne. Vagy a lagg, ma kijutott belőle bőven nekem.

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#3211) PAtr0n válasza Mister_X (#3209) üzenetére


PAtr0n
addikt

A GF-ben rendesen el tudod magad számolni egy-egy szirt szélén, amikor is, túl későn fékezel. Volt, hogy a StuGG-al majdnem leestem, megmaradtam ugyan a parton, de szét is lőttek, mert nem tudtam visszamászni.

A helyben fordulás meg igen lassú, tehát ha nem mozogsz előre a tankkal, elég darabos/lassú, amit nem is értek, hisz életben pont nem így kellene lennie.

[ Szerkesztve ]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3212) PAtr0n


PAtr0n
addikt

Élmény ez a reggeli Ground Forces. Látszik, hogy régi vas már a StuG, még 2 pálmafa is kinőtt belőle: StuG jammed
A Philodendron a tank elejénél jól bírta a 19 tonnát, szépen kiegyenesedett, amikor kiszabadultam. :)

StuG III és a HE ereje, T-26 oneshot. Rohadt T-34, azért csak kigyújtottam mielőtt kilőtt (kb. a videó felétől van az eksön): StuG with HE

Azért vannak bőven hibák irányítás szempontjából is. Elég gyakran van az, hogy darabosan fordul a tank helyben, a videón is látszik,amikor rá akarok fordulni a T34-re a dombon miután mögém kerültek a T-26-al. Ez se mindig van, de gyakran előfordul, sokszor lőttek ki emiatt.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3213) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ma volt időm kicsit videókat nézegetni. És valaki linkelte nekem Ph3lan lőszeres videóját. Most megnéztem jó párat közülük, és sokat lehet tanulni belőlük, igaz kicsit elkeserített mikor mondja, hogy aki a crew pontokat rosszul kezdi az elronthatja az egész accountját. Én ugye elég rosszul keztem, de már 10-es vagyok tuti nem kezdem újra. Viszont szerintem 3-4 szintig csináltam csak atom marhaságokat, aztán már csak kicsit baltáztam el. :) Egy 2-3 szint óta már azt hiszem jól pakolom a pontokat. Hála a ti segítségeteknek :R

Aki esetleg hasonlóan kis szintű és szeretne játszani, írhatna account nevet :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3214) Revolit válasza .LnB (#3213) üzenetére


Revolit
senior tag

Én ezzel akkor se értek egyet, hogy azért, mert raktál pontokat rossz helyre, "elrontanád" az acc-odat :) Akkor is írtam, amikor már le akartad cserélni, és még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem éri meg emiatt újaz kezdeni, hiszen megvannak már a pontok, rossz helyeken lévő pontok még mindig jobbak, mintha sehol sincs egy darab pont se :K

Különben meg pont most néztem, hogy tier 4-5-ben már alig vannak bombázók, és én pl németeknél főleg, de oroszoknál is rámentem azért gunnerek fejlesztésére. Németeknél van több crew akiknek van 5 experienced gunner 30-35-ös aim meg akármi skillel. Na most tier 4-ben ezekbe valszeg fighterek mennek majd, ott micsoda kidobás lesz ez :P Főleg, hogy aranysast is költöttem erre. Sőt, aranysast én kb csak a crew fejlesztésre költök :B Illetve crew helyet veszek. Meg azért prémiummal tényleg jön a pénz, úgyhogy lehet szűkösebb időre félre rakok egy hétnyi premiumra valót legalább :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3215) JackFeryll válasza .LnB (#3213) üzenetére


JackFeryll
őstag

Annyira mindegy hogy 3 nap alatt mit "rontottál" el :D, ha egy hónapig napi 4 órában játszol és össze-vissza pakolod a pontokat akkor valóban butaságot csináltál volna, de így szerintem végtelenül jelentéktelen lehet az elosztogatott pontok száma.

(#3216) .LnB válasza Revolit (#3214) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Igen emlékszem, részben azért sem kezdtem újra :)
Uh tényleg! Tegnap jutott eszembe, és felvettelek Friends-be. :P

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3217) RG4L válasza .LnB (#3213) üzenetére


RG4L
őstag

Nem számít, hogy rossz helyre tetted a pontokat, hiszen nem lesz egyre nehezebb crew pontokat szerezni, ahogy haladsz előre. Oroszoknál és én is elrontottam, 5 vadász slotot csináltam, ebből 2-t már átalakítottam bombázóra. Amit el lehet rontani az az, hogy túl sok Experienced Gunnert fejlesztesz ki, holott pl. oroszoknál minden bombázón 3-4 a max, tehát a többi teljesen felesleges, és ráadásul 600-700 pontokba kerülnek már.

War Thunder: Gelesztaa

(#3218) Revolit válasza .LnB (#3216) üzenetére


Revolit
senior tag

Szerintem jól döntöttél :K Főleg, hogy csak első pár szinten raktál pontokat rossz helyre, és elején még baromi olcsó minden. Most már ilyen 50 pontokba kerülnek a drágább skillek.

Amúgy nagyon sokan így jártak, nézegettem fórumokat, és csomóan megjárták ezt a gunner skilles dolgot. Tényleg nagyon nem egyértelmű elsőre. Emlékszem mikor legelőször játszottam vele, akkor igazából tök bonyolultnak tűnt az egész. RP pontok repülőkre, a repülőkön a modulokra, ezüst sas, arany sas, legénység fejlesztés, repülőt megvenni, de mi a legénységbe rakás is pénzbe kerül? Mi van?!? És még legénységi pontokat is osztogassak?

De pár nap alatt átláttam, és így utólag szerintem nagyon jól ki van találva. Egy jó kis tutorialt esetleg erre csinálhatnának az új játékosok számára.

(#3219) RG4L


RG4L
őstag

Azért ez durva.

War Thunder: Gelesztaa

(#3220) .LnB válasza Revolit (#3218) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

5-pontosnál nagyobbat egy helyre sem tettem rosszul, ebbe szinte biztos vagyok (nem tudom most megnézni tutira)
Én nem bombázok, only Fighter, egyszerűen értem én a bombázók fontosságát meg minden. De az dög unalom :) Kipróbáltam Angolokkal, kész voltam mire odaértem a bázis fölé, aztán reload.... És senki nem jött rám sose :)

(#3219) RG4L:Ez a táblázat amúgy mit jelent? :D Az, hogy milyen nemzetü játékos vár játékra?

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3221) Th1sN04ll válasza .LnB (#3220) üzenetére


Th1sN04ll
senior tag

Várakozók számát adott tierben, és nemzetiségben :R

(#3222) RG4L válasza .LnB (#3220) üzenetére


RG4L
őstag

Hát majd ha valaha is játszani fogsz RB-t, rájössz, hogy milyen jó bombázóval menni. Ha nem is fejleszted ki és nem is próbálod ki a bombázókat, nagy gyöngyszemeket vesztesz el.

War Thunder: Gelesztaa

(#3223) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Kérdés : csináljunk PH! squadront ? Lenne hozzá kedvetek ? Belépnétek ? Közös repkedés menne vagy továbbra is mindenki külön utakon járna ?

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#3224) Th1sN04ll válasza Szőrös  (#3223) üzenetére


Th1sN04ll
senior tag

Nem rossz ötlet, én támogatom hétvégén még TS-t is tudok biztosítani, hogy a kommunikáció teljes legyen!
/A teljesség igénye nélkül saját gépről futtatva kliensel!/ :C

.LnB
Segítünk fejlődni addig meg leporolom a 2 es dolgokat :C , én bevállalom a bombázást ha van fedezetem ;]

[ Szerkesztve ]

(#3225) RG4L válasza Szőrös  (#3223) üzenetére


RG4L
őstag

+1

War Thunder: Gelesztaa

(#3226) .LnB válasza Szőrös  (#3223) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én azt szeretném megkérdezni, hogy egy Premiumos ugye 4embert tud meghívni, és egyszerre csak egy squadban lehetsz. Nincs is lehetőség arra, hogy mondjuk 10en egy meccsre bemenjen egy társaság? Ezt a részt nem néztem át nagyon, azért is kérdezem.

Én benne lennék amúgy, de nagyon limitált időm van, és csak T2-es gépeim vannak leginkább.

(#3224) Th1sN04ll Az nagyon jó lenne, de mivel van egy kisfiam egyszerűen nem lehet összegyeztetni a rendszeres játékkal. Mikor van időm leülök, de sose tudom előre, hogy mikor lesz időm :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3227) RG4L válasza .LnB (#3226) üzenetére


RG4L
őstag

Én is tudok csatlakozni Tier 2-vel, legalább megszerzek egy pár skint :)

War Thunder: Gelesztaa

(#3228) Th1sN04ll válasza .LnB (#3226) üzenetére


Th1sN04ll
senior tag

Összeegyeztetjük itt, és akkor nincs probléma :K Neem is limit van, ezért is inkább hétvégén hétköznep melózok a gépen, meg a gyerekért megyek az iskolába aztán tanulni kell, így este felé vannak szabad óráim esetleg :K De akkor be tudom izzítani a ts-t és lehet repkedni :DDD

(#3229) RG4L


RG4L
őstag

2500 sas egy squadron létrehozása. :((

War Thunder: Gelesztaa

(#3230) .LnB válasza Th1sN04ll (#3228) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ts-en se tudok dumálni :( Mert ugye mikor alszik a kics akkor tudok játszani. De felkelne ha dumálnék :S
Le kéne szokni már a kockaságról, de azt nem lehet :P

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3231) Szőrös  válasza RG4L (#3229) üzenetére


Szőrös 
veterán

Annyi , F2P játék nem kell ezen csodálkozni.

Van még bőven goldom ha van rá igény megcsinálom ( de tényleg csak akkor ha lenne elegendő emberke ).
TSből inkább 0/24-es lenne jó, esetleg itteni Star Citizen klub tagokkal - :D - egy közöset összehozni .

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#3232) Th1sN04ll válasza Szőrös  (#3231) üzenetére


Th1sN04ll
senior tag

Ha te beruházol aranysassal akkor intézem a ts-t is, annyi hogy lenne külön szobánk egy másik ts-en de jelszavazva, így csak mi tudnánk ott lenni ha megfelel :K

LnB:
Semmi gond, nem kell beszélni csak felveszed a fülest és hallgatózol mi merre hány méter :K

[ Szerkesztve ]

(#3233) .LnB válasza Szőrös  (#3231) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

SC topik szerűen mehetne egy google doc, hogy ki szerint van rá igény :)
Aztán persze a kihagyhatatlan szavazás :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3234) Cseri0058


Cseri0058
őstag

hmmm...kerestem egy kis pontot :)

(#3235) Revolit válasza Szőrös  (#3223) üzenetére


Revolit
senior tag

Jól hangzik, gyorsan rákerestem, ez ugye a "klánnak" felel meg, de mit is jelent ez? Squadron-ban lévő emberkék bármikor repülhetnek együtt? Vagy ugyan úgy squad-ot kell létrehozni? És akkor megmarad a sima acc 2/squad premium acc 4/squad felállás?

Én amúgy támogatom az együtt repülést, még RB-re is kapható vagyok ebben az esetben :P

(#3236) Cseri0058


Cseri0058
őstag

ezt nézzétek meg! mit kibír ez a pz3-as :D
nagyon nagy élmény volt ez a meccs. imááádom :D
[link]

(#3237) munnergep


munnergep
senior tag

Én még csak tier2ig jutottam minden nemzetnél, prémium nélkül játszom, tehát nem fejlődöm valami gyorsan, nem is vagyok egy Manfred von Richthofen, de szivesen csatlakoznék, hogy tanulhassak a nagyoktól :)

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#3238) vhw válasza Cseri0058 (#3234) üzenetére


vhw
addikt

Egyébként teljesen véletlen, hogy a WT járművei pont ellentétes irányba néznek, mint a WoT-os megfelelőiken? :U

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#3239) PAtr0n válasza Cseri0058 (#3236) üzenetére


PAtr0n
addikt

Ugye nem most délután készült? Mondd hogy nem. Mert hivatalosan reggel volt ma szerver 8-ig.
Így meg vissza se tudom nézni, ha nem enged be a game, "connection refused".

vhw:
Igen. Ezzel fejezik ki "tiszteletüket" a WG produktumának. :)

#3223 torz on borz:
+1. Gondolom senki nem ér rá mindig ugyanabban az iőben, én 4 napot dolgozok, 4 napot nem (12 órában), értelemszerűen a szabadnapjaimon akár bármikor jó.

.LnB:
Jahh a google doc nem lenne hülyeség, egyszerűbb az alapján képben lenni, mint itt folyton görgetni a topicot.

#3219 RG4L:
Japókat sokan nem preferálják, de nem is baj, annál nagyobb öröm velük meglepetést okozni :)
Amúgy köszi a tegnap esti szakaszozást, nem voltunk valami effektívek, de legalább az utolsó kör meglett :D

Th1sN04ll:
"A teljesség igénye nélkül saját gépről futtatva kliensel!" Haggyad má', azon a gépen a pasziánsz is akad. :D

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3240) RG4L válasza PAtr0n (#3239) üzenetére


RG4L
őstag

Bezzeg ma japókkal sorban 15 meccset nyertem :D Mondjuk rusholtam is a ground unitokat, kellett a két első Ki-49-eshez a skin :U

War Thunder: Gelesztaa

(#3241) Cseri0058 válasza PAtr0n (#3239) üzenetére


Cseri0058
őstag

De most délután készült.
Egyébként engem teljesen megfogott a game.

(#3242) munnergep


munnergep
senior tag

AB-ben van valami recept a nyerésre?
Az előbb ketten lebombáztuk az ellenfél 3 bázisát, úgy, hogy nem védett minket senki, egy p400-at és egy aircobrát szedtem ki a stukámmal (nem én voltam a penge, ők voltak bénák). Onnantól nyugiban bombáztunk. Nekünk volt 3 majdnem ép bázisunk. Az ellenfél meg szép nyugiban kiszedte az összes tankunkat mert mindenki a dogfighttal volt elfoglalva, volt két 12 killes gyerek is a csapatunkban, az ellenfél repülőinek a fele már szürke volt a stat képernyőn. De hiába, ha kimarad 1 stratégiai lépés, akkor lőttek a nyerésnek. Utána még vagy 6 tankot kiszedtem, de már késő volt.
Valahogy rá kellene vennem magam az RB módra és hagyni az AB-t a francba...

[ Szerkesztve ]

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#3243) PAtr0n válasza Cseri0058 (#3241) üzenetére


PAtr0n
addikt

Oszt mé' volt nyitva a szerver, én meg nem tudok róla? :O
Ez most valami unofficial nyitvatartás volt? Engem is megfogott, sokkal jobb így tankozni. Féltem tőle, hogy mennyivel könnyebb lesz célra tartani, csak a billegést kell kivárni, de nem, mert akkor sem garantált hogy betalálsz ha stabil a kocsiszekrény. De szerencsére itt nincsenek olyan anomáliák mint a WoT-ban, hogy 300 méteren 5-6 métert széthord egy ágyú (ha az idióta randomfaktor úgy gondolja)
Amúgy nagyon durva, hogy mennyire a modulsérülés számít, a legutóbbi stugos videómon látszik picit amikor ráfordulok a T-34-re, hogy már szarrá lőtték a Stug elejét, de még mindig üzemelt. Ergo lehet lyukas egy tank, ha nem találtak el semmi létfontosságú szervet. Amúgy ebben sokkal többször pusztul le az ágyúmechanika, mint a WoT-ban. Vagy nem forog, vagy fogja magát és lelógatja az orrát. A kigyulladás szinte tuti, de nem ritka a oneshot sem, ha ammo racket kapsz. Tényleg életszagúbb. Van hogy 20 találattól se, de van hogy 1-től meghalsz.

RG4L:
Akkor ma állat voltál :D Hiába, aki tudja hogy mit kell csinálni, meg is nyerheti a meccset.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3244) anytime


anytime
őstag

Sziasztok!

Tegnap letoltottem a klienst es a tutorial vegig is nyomtam, egyebkent pedig az amikat valasztottam.

Szeretnem a kovetkezoket megkerdezni:

- ha jol latom, magyar nyelvu kliens meg nincs. Varhato?
- tudnatok egy rovid osszefoglalot arrol adni, hogy merre es milyen iranyba erdemes vinnem a fejlesztest?
- van olyan squad, ahova tudnek csatlakozni es tanulni, netan kozben skype segitsegevel is okulni? Ha ennek vannak esetlegesen anyagi feltetelei, kozoljetek, nem zarkozom el. Itt arra gondolok, hogy ha szukseges valamilyen fizetos acc. kiegeszites, netan kulon room, akkor szivesen beszallok. Ertelemszeruen, jelenleg az alap harom amcsi gepem van :), gondolom, ezzel nem nagyon jutok messzire :)
- eger + bill avagy a joy a konnyebb, egyszerubb periferia?

Elsore osszetettebbnek es bonyolultabbnak tunik, mint a wwp-n, de gondolom, itt is a gyakrlat teszi a mestert. A hangulata, garfikaja es az osszetettsege is nagyon tetszik, biztos vagyok benne, hogy nagyon jo lesz, mikorra lezaruk a teszt-idoszak!

Sok hasonlosagot erzek az IL2 Stalingrad-hoz, ott benne vagyok az early idoszakban.

Koszonom elore is a segitsegeteket! :R

Udv:
A

(#3245) RG4L


RG4L
őstag

Na, hát ezt is megéltem. :)

War Thunder: Gelesztaa

(#3246) RG4L


RG4L
őstag

F4U-1a USMC
Aircraft will be available in Update 1.39

Ezzel kapcsolatban azt akarom kérdezni, hogy ha jön majd az új patch, akkor ugye nem vesztünk el semmit? (eddigi gépeket stb.)

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#3247) Cseri0058 válasza PAtr0n (#3243) üzenetére


Cseri0058
őstag

Hát mikor felléptem mégnézni megy e akkor beengedett és senki nem volt fent... :D

(#3248) Revolit


Revolit
senior tag

Van egy olyan acsi, hogy költsek egyszerre 30,000 oroszlánt auto-repair-re, és a jutalom 30,000 oroszlán illetve az acsi maga. Na most az is auto-repairnek számít, ha "repair-all"-ra nyomok az aircraft ablakban? :) Vagy csak az számít annak, ha bekapcsolom auto-repairt, és csata után tényleg megjavítja automatikusan? :(

(#3249) PAtr0n válasza anytime (#3244) üzenetére


PAtr0n
addikt

Szia!

Először is nézz szét itt, sok hasznos dolgot tudhatsz meg: WT.hu
Ha megy az angol akkor az official oldalt is bújhatod, főleg a fórumokan van sok info: WT.com

- ha jol latom, magyar nyelvu kliens meg nincs. Varhato?
Készül a magyarítás, már 90%-osnak mondható, én is fordítom jelenleg. Official lesz a fordítás, tehát a kliensbe fogja a Gaijin beépíteni.
- tudnatok egy rovid osszefoglalot arrol adni, hogy merre es milyen iranyba erdemes vinnem a fejlesztest?
Ha a gépenkénti modulok fejlesztése érdekel, ott teljesen mind1, mit és milyen sorrendben maxolsz ki, stock gép nem gép, ezt mindenki tudja. Ha az érdekel, hogy melyik nemzetnél mit érdemes, az csak a te igényeiden, és kedveden múlik. Valaki csak vadászt, vagy csak bombázót fejleszt bizonyos nemzetnél, mert ott épp az a legjobb. De nagy általánosságban elmondható, hogy elég kiegyenlített a játék, minden nemzetnek vannak erősségei/gyengeségei, pár hsz.-el lentebb pont ezt fejtegettük. Persze mivel oroszok a készítők, így az orosz gépeken érezni egy kis buffot, de nem legyőzhetetlenek.
- van olyan squad, ahova tudnek csatlakozni es tanulni, netan kozben skype segitsegevel is okulni? Ha ennek vannak esetlegesen anyagi feltetelei, kozoljetek, nem zarkozom el. Itt arra gondolok, hogy ha szukseges valamilyen fizetos acc. kiegeszites, netan kulon room, akkor szivesen beszallok. Ertelemszeruen, jelenleg az alap harom amcsi gepem van :), gondolom, ezzel nem nagyon jutok messzire :)
Ezt is pont most taglaltuk nemrég, lehet összehozunk egy Squadront. Annyit érdemes attól függetlenül is leszögezni, hogy ha gyorsabban szeretnél fejlődni, érdemes prémium tagságra beruházni, nem annyira vészes, olcsóbb mint a konkurens hasonló megoldásai.
- eger + bill avagy a joy a konnyebb, egyszerubb periferia?
Arcade (AB) és Realistic battles (RB), egyértelműen mosuse + bill. a butított fizika és rásegítős irányítás miatt. Simulator battles-hez (SB) meg evidens a joy, ott már csak belső nézet van, és valóságközeli fizika, irányítás. Erről a nagy SB-sek többet tudnának mesélni. Egérrel meg se próbáld.

Teszt időszak (closed beta) meg csak a Ground Forces kiegészítőnél van jelenleg, jönnek hamarosan a tankok is a játékba. A repcsis rész már nem béta, bár elég sok tapasz jön még mindig hozzá.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#3250) JackFeryll válasza PAtr0n (#3243) üzenetére


JackFeryll
őstag

Legutóbb a váltómat lőtték szét. Csak rükverc volt, de a forgás sem igen működött. Ilyen irányítás mellett nem voltam valami sikeres :DDD .

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.