Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

Üdv!
    Totál fogalmatlan volnék, még azt se tudom mi a különbség a VMware Workstation Pro és Player között. Egy-egy dologra rákerestem a topikban és bíztató dolgokat találtam.
    Jönnék rontani kicsit a levegőt. :B

Nem tudom ez lehetséges-e, de egyelőre még sötétben tapogatózok.
    Mivel elég drága manapság a PC és legalább két felhasználó volna a családban, ezért ha új gépet úgy építenék, akkor abból vmi közös használatú dolog lenne. Na de ezt vmi házi szerver alapon képzeltem el, amin nem csak apróbb szerver feladatok lennének, mint egy NAS-on, hanem teljes értékű PC-ként szeretném használni távoli asztali eléréssel (helyi hálón), egyszerre több felhasználóval, akik közül legalább egy játszana is.
    Néztem Youtube-on manapság már nem probléma komoly játékokat is futtatni VM alatt, szóval ez lenne az egyik feladat.
    Az itteni 2013-as kommentek közt sutszi pedzegette, hogy egyszerre akár több VM is osztozhat a VGA-n, vagyis konkrétan több játék is futhat szimultán, persze ha van elég kraft a gépben. Viszont ha jól értem akkor a VM úgy fut a host-on, mint bármilyen másik program: ablakban.
    Hogy tudnám megoldani, hogy hálózati gépen ("vékony kliens") legyen használható a VM? Úgy, mintha helyi gépen futna a Win, vagyis beviteli eszközök, audio, perifériák és a teljes interfész a vékony kliensen vannak?

Gyakorlatilag egy DIY Geforce Now megvalósítása volna a cél más egyebek között.
    Ebben van vkinek tapasztalata? :R

Szerk:
    Itt miért ingyenes a Player és itt miért nem?

Új hozzászólás Aktív témák