Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, mert nem tudom feltelepíteni a VMware-t a gépre ( Win 8 x64 ).
Kipróbáltam már a Player és a workstation verziót is, mindkettőből a legújabbat, de egyiket sem tudtam feltelepíteni.Egy olyan üzenetet kapok telepítés közben, miszerint a Local mappában levő Temp\vmware_1378048266\vmwareplayer_x64.msi failed....
Ezt a Player verziónál írta ki, de a másik verzió telepítése közben is hasonlót ír ki a telepítő.A telepítő a program hivatalos weboldaláról van leszedve, így elvileg jónak kéne lennie.
(De "halkan" megjegyzem, hogy ezután próbáltam torrentes verziót is felrakni, de az sem sikerült, hasonló okok miatt.)Itt van egy video a telepítésről. Én az újabbik 9.0.2-es verzióval próbáltam ( meg az 5.0.2-es Playerrel ), de nekem amikor eljutna a telepító az "Installing packages on the system" részhez, akkor megjelenik a fentebb említett hiba üzenet..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs