Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Szia,
Köszönöm mindkét választ.

Csak egy teszt rendszert adtak az előadás idejére, így Evaluation módban vagyunk.
Nekem a freeNAS nem volt egyértelmű és a Logout-on találta cikkben az Openfiler megtetszett.
Szerintem én tolok el valamit, de az az igazság, hogy az OpenFiler is új és ezek az új Feature-ok is, mert eddig a 3.5-öt használtam kis cégnél.Szerintem felhúzom újra, mert egy másik kolléga közben DRS, DPM, Storage DRS meg mittudomént is tesztelgetett és már szétheggesztve kaptam meg.
Köszi még egyszer!
Nagash
Új hozzászólás Aktív témák
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ableton Live 12 Suite Education
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest