Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
De mivel a virtualizálandó forrás gépre fel kell telepíteni a P2V (ugye jól használom itt ezt a rövidítést ?) konvertáló programot; így emiatt lényeges lehet a forrás gép hardvere is.
Legalábbis jelen esetben; mivel a VMware legújabb verziója megköveteli a 64 bites támogatást.
És én a legszívesebben a VMware beépített P2V konvertálóját használnám.
Akár még akkor is, ha nem tudom belőle a legfrissebb verziót használni; ugye a a 64 bites támogatás követelése miatt.2 lehetőség van szerintem:
1.) Megkeresem a VMware legutolsó olyan verzióját, ami nem követeli meg a 64 bites processzort.
A 7-es verziót telepítettem már NW procis gépre, de nem tudom pontosan 7. hányast (ezt holnapra meg tudom nézni valószínűleg). Az a kérdés, hogy ezt akkor pontosan a 8.0-s verzióval vezették be, vagy egy régebbinél (7.x-nél).
2.) Más, külső programot használok a P2V konvertálásraIlletve eszembe jutott egy 3. opció is; hátha lehetséges ilyen is:
Lehet végezni P2V konverziót anélkül is, hogy bebootolnék egy fizikai rendszerre ?Tehát egy teljesen más fizikai gépen, egy másik rendszer (vagyis másik Windows) alól konvertálni; úgy hogy a lementeni kívánt rendszer pl. egy 2. winchesteren van.
Vagyis röviden mondva: átrakom a vinyót egy másik gépbe (pl. amiben Core 2 Duo proci van - 64 bites támogatással, és Win7-el).MOD:
Közvetlenül a kérdésedre: a majd használni kívánt Host rendszer processzora
A) Notebook Core 2 Duo T5200-al
Vagy
B) Asztali gép Celeron Dual Core E3400-al
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest