Hirdetés
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
De mivel a virtualizálandó forrás gépre fel kell telepíteni a P2V (ugye jól használom itt ezt a rövidítést ?) konvertáló programot; így emiatt lényeges lehet a forrás gép hardvere is.
Legalábbis jelen esetben; mivel a VMware legújabb verziója megköveteli a 64 bites támogatást.
És én a legszívesebben a VMware beépített P2V konvertálóját használnám.
Akár még akkor is, ha nem tudom belőle a legfrissebb verziót használni; ugye a a 64 bites támogatás követelése miatt.2 lehetőség van szerintem:
1.) Megkeresem a VMware legutolsó olyan verzióját, ami nem követeli meg a 64 bites processzort.
A 7-es verziót telepítettem már NW procis gépre, de nem tudom pontosan 7. hányast (ezt holnapra meg tudom nézni valószínűleg). Az a kérdés, hogy ezt akkor pontosan a 8.0-s verzióval vezették be, vagy egy régebbinél (7.x-nél).
2.) Más, külső programot használok a P2V konvertálásraIlletve eszembe jutott egy 3. opció is; hátha lehetséges ilyen is:
Lehet végezni P2V konverziót anélkül is, hogy bebootolnék egy fizikai rendszerre ?Tehát egy teljesen más fizikai gépen, egy másik rendszer (vagyis másik Windows) alól konvertálni; úgy hogy a lementeni kívánt rendszer pl. egy 2. winchesteren van.
Vagyis röviden mondva: átrakom a vinyót egy másik gépbe (pl. amiben Core 2 Duo proci van - 64 bites támogatással, és Win7-el).MOD:
Közvetlenül a kérdésedre: a majd használni kívánt Host rendszer processzora
A) Notebook Core 2 Duo T5200-al
Vagy
B) Asztali gép Celeron Dual Core E3400-al
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Battlefield 6
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Tesla topik
- BestBuy ruhás topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest