- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Pár hónapja egy Intel 940GML chipsetes (ezt most csak a processzortámogatás miatt írom) laptopra próbáltam feltenni VMware Workstation 8-at, de a telepítő hibát írt ki, és nem engedte felrakni. Ekkor egy Core Duo proci volt benne.
Majd ki lett cserélve a proci Core 2 Duo-ra, így már működött.
A logból azt tudtam kihámozni, hogy valószínűleg az SSE3 utasításkészlet hiányzik neki.
Van valami mód a legújabb verziót felrakni olyan gépre, ami nem tud SSE3-at (P4 Northwood van benne, és a lap nem is támogatna Prescott-ot) ?
Vagy ha nem tudom felrakni sehogy sem, melyik az utolsó (legújabb) verzió, aminek még nem kell az SSE3 ?Egy "fizikailag fent lévő" XP rendszert akarok virtuális géppé konvertálni, fontos program / rendszer beállítások vannak rajta, amit meg szeretnék őrizni; és késöbb majd összeírni a technikát, amivel megvalósítottam egy problémát (Batch programozás + adatforgalom figyelő és letöltő programokkal egy automatizálás).
Viszont a vinyóját most sürgősen fel kellene használnom más célra (ehhez ugye formatálni is kell), és ezen kívül más miatt nem kell ez a gép; tehát mostanában nem akarom "fizikai gépként" használni. Majd ha igen, keresek akkor egy vinyót, és rakok fel rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest