Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Hello mindenkinek

Egy olyan problémám lenne vmware alatt, hogy nincs megfelelő textúrakezelés egy bizonyos játékon belül.

Nem tudom milyen információkat kell megadnom, ahhoz, hogy segítséget kaphassak.

WinXP van fent, mókolt, de friss driverek telepítve. A VMW Win7 X64 alatt fut. Driverütközés, egyéb probléma nincs.
    Próbáltam a VMW alatt DriverGeniust, de természetesen nem is talált VGA drivert. Esetleg frissítsem a valós gépen?

Az érdekes az, hogy a játék, az X-Wing Aliances, elég régi, még 98-ra készült, ezért is kellett a VMW, de elmegy XP alatt, nincs is gond, illetve a köztes, átvezető képek is rendesen látszódnak.
    Valójában a cockpit, illetve az ablakkeretek nem látszódnak, pontosabban az űrhajó ablakkeretei, olyan átlátszó szerűek. talán mondhatom, hogy a statikus textúrák????

A játék legális, gyári, nem mókolt, az valós gépen is minden legális, kivéve a VMW XP

Valki tud valamit erről esetleg??? Valami olyasmi érdekelne, hogy VMW alatt hogyan lehet a valós hardver drivereit állítgatni ... vagy nem tudom :((

Új hozzászólás Aktív témák