- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello mindenkinek
Egy olyan problémám lenne vmware alatt, hogy nincs megfelelő textúrakezelés egy bizonyos játékon belül.
Nem tudom milyen információkat kell megadnom, ahhoz, hogy segítséget kaphassak.
WinXP van fent, mókolt, de friss driverek telepítve. A VMW Win7 X64 alatt fut. Driverütközés, egyéb probléma nincs.
Próbáltam a VMW alatt DriverGeniust, de természetesen nem is talált VGA drivert. Esetleg frissítsem a valós gépen?Az érdekes az, hogy a játék, az X-Wing Aliances, elég régi, még 98-ra készült, ezért is kellett a VMW, de elmegy XP alatt, nincs is gond, illetve a köztes, átvezető képek is rendesen látszódnak.
Valójában a cockpit, illetve az ablakkeretek nem látszódnak, pontosabban az űrhajó ablakkeretei, olyan átlátszó szerűek. talán mondhatom, hogy a statikus textúrák????A játék legális, gyári, nem mókolt, az valós gépen is minden legális, kivéve a VMW XP
Valki tud valamit erről esetleg??? Valami olyasmi érdekelne, hogy VMW alatt hogyan lehet a valós hardver drivereit állítgatni ... vagy nem tudom

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anno 117: Pax Romana teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PLC programozás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest