Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #2883 üzenetére
Androidon, Chrome-al letölthető.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz gojko.m #2940 üzenetére
Lehet nektek is jobb lenne, gondolom rengeteg ismétlődő kérdés van.
Mégis valami gond van. Ez is 1:39, hiába jelezi parancssorban 02:30.18-nak.
Ha valaki majd ha tudja, nézze meg ezt a parancssoros letöltést, hogy mit ír ki, és mennyit tölt le.
Jó ez. Most már inkább lefekszem aludni.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Claude Leon #2951 üzenetére
Köszi! Jó ez a m3u8 "másoló".
Még jelzi is, hogy szóljunk, ha olyan oldalt találunk, ahol nem működik.Let me know if you stumble upon a website on which the addon does not properly detect M3U8 files and I'll work on fixing the issue.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Video DownloadHelper-ben hol lehet beállítani az 1920x1080-as letöltést? Nem találom.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ezt az albumot szeretném letölteni. Van olyan alkalmazás, ami egyszerre letölti az összes számot?
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ezt a filmet 720p-ben valaki le tudná tölteni nekem, illetve segítene abban, hogy mi lehet a probléma? Video DownloadHelperrel próbáltam Firefoxon, Chrome-on, úgy néz ki, hogy 100%-ban sikerült, de a végén mindkettőnél hibaüzenetet dob.
-
pinnacle
nagyúr
válasz #08886016 #6163 üzenetére
Köszi ddsdas4, CoF! Youtube-DLG-vel simán lejött. Alapbeállításon kell valamit változtatni? Magától a legnagyobb felbontáson szedte le, de ha jól emlékszem erre volt valami youtube-dl parancs, amit ide kellett beírni.
CoF a te linked a youtube-dl-hez kell? Annak az ablaka nekem csak egy pillanatra villan fel, utána eltűnik. -
pinnacle
nagyúr
Köszi CoF, pycur! Nem akartok írni egy összefoglalót? Mondjuk ha ez ilyen sok lépésből áll, amit már pycur fentebb leírt, akkor én inkább maradok a Youtube-DLG-nél. Egyébként az alapbeállításon jó? Nem tudjátok mi az a youtube-dl parancs, amivel a legjobb minőségben tölt le?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Igaz, jobb eleve a linket betenni, akkor nincs gond a felbontással. Az is tényleg egyszerű, hogy csak cserélgetni kell a linket a bat fájlban. F12-nél hol találom meg a linket? Tényleg csak érdekességképpen, mert a Dowloadhelpernek jó ez a funkciója.
Illetve, hogy kell az ffmpeg-et telepíteni, beállítani ahhoz, hogy csak a linket kelljen cserélgetni? Egyébként ezt azért jó tudni, mert van olyan videó, amit csak az ffmpeg-el tudok letölteni, YTDL-el nem?[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Próbáltam a korábbi linkeddel, de nem megy. user_agent-tel sem. Mi lehet a gond? Letiltották ezt a hozzáférést?
qnadam valami hosszabb parancs volt. Most ez az alapbeállítás, amivel 4K-ban jött le a videó.
youtube-dl.exe --newline -i -o "C:\Users\xy\Downloads\%(title)s.%(ext)s" --ignore-config --hls-prefer-native "https://www.youtube.com/watch?v=LXb3EKWsInQ" -
pinnacle
nagyúr
Köszi! user_agent-el is próbáltam, alsó képen, azt már nem jelezte hibának. HTTP error 403 Forbidden mit jelent, tiltás az oldal felől vagy rossz a link? Nézd már meg légy szíves, hogy neked megy a letöltés, akkor lehet valami rossz az új verzióban.
Nincs VPN-em, DIGI-nél vagyok, nem NAT-olva. Linkeld légy szíves a működő FFMEG-et, esetleg ha tudod próbáld ki az újat. Ha IP tiltás lenne, akkor a YTDL sem működne. Azzal ma is megy.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Tiedben írtam át a linket TAXI 2-re. Leszedte, igaz közben jelzett valami hibát, a végén is, belenéztem, de egyelőre nem jött elő semmi. Lehet egy kisebb részen csúszik meg a kép vagy a hang. Végén sem, csúszott a kép/hang, lehet közben lesz valami probléma.
Köszi a segítséget! Lehet majd még jövök ha nem találok linket.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Innen, hogy lehetne letölteni? VideoDownloadHelper csak a reklámokat látja. Egyébként arra van megoldás, hogy kihagyjam a reklámokat (uBlockOrigin nem bír velük) vagy ezt meg kell nézni? Ha másik oldalra kattintok egy új lapon, a reklámok leállnak.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ha egy videót letöltök egy oldalról, pl. Video Download Helperel, azt érzékeli az oldal tulajdonosa, van ennek valami jele? Vagy nem lehet megkülönböztetni a letöltést a nézéstől?
[ Szerkesztve ]
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz Hege1234 #10569 üzenetére
Azt hittem, hogy a yt-dlg-re írtad a sebesség limites megoldást. Csodálkoztam, hogy nem működik.
yt-dlg-re nincs megoldás? -
pinnacle
nagyúr
válasz Hege1234 #10571 üzenetére
yt-dlp-t, hogy kell telepíteni? Úgy emlékeztem, hogy a yt-dlg a yt-dlp grafikus felületű változata, de ezek szerint mégsem. Illetve van parancssoros része a yt-dlp-re ez sem jó? Látom te fejleszted, de ugye ez a kiegészítés a képen látható oldalakhoz kell?
-
pinnacle
nagyúr
válasz Hege1234 #10573 üzenetére
Köszi! Bemásoltam, utána a fő oldalra is, szépen tartja a sebességet.
Azért lehet valamit a yt-dlg nem, tud leszedni. yt-dlp-t, hogy lehet a legegyszerűbben telepíteni Windowsra?
Egyébként ha egy oldalról letöltök, azt látják, hogy valami program éppen letölt, mert "bemutatkozik", hogy elindíthassa a folyamatot?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest