- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexiaaa
csendes tag
válasz
alexiaaa #4791 üzenetére
Nem úgy gondoltam, hogy csak úgy odaadom a programot/módszert, mivel nem triviális, és így is folyton változtatnak, mert kiszivárognak a módszerek, és az Amazon és Netflix is ezt használja.
Ha valakinek kell valami, akkor azt esetleg letöltöm, vagy odaadom az adott videóhoz a kulcsot amit aztán simán mp4decrypt segítségével vissza lehet fejteni.
-
vmadarasz
újonc
válasz
alexiaaa #3061 üzenetére
Ok a remux oldotta meg
a parancs amit a peldabe irtam tenyleg leszedte de magat a .ts filet lejatszva szorakozik meg mozaikozik akad itt ott.
attoltam mkv -be az MKVToolNix en keresztul es utana az mkv filet tokeletesen viszi a VLC
Koszonom a segitseget
Remelem hasznos lesz valaki szamara
-
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
válasz
alexiaaa #3026 üzenetére
Youtube streamet sosem ffmpeggel veszek, hanem livestreamerrel. Ott nincsenek ilyen gondok. Akkor szokott gond lenni, ha a kedves streamelő baszik normálisan leállítani a streamet, mert akkor a progi is úgy érzékeli, hogy még fut, megtalálja és elkezdi újraletölteni valahonnantól.
-
-
Spec
őstag
válasz
alexiaaa #2665 üzenetére
Köszi a tippet. Ez az OBS bevált. Kicsit kutakodnom kellet benne, nem mondom hogy egyszerű a kezelőfelületének a kezelése, de végül be tudtam állítani. Sikerült korrekt videókat rögzítenem vele TV GO-ból, és Horizon GO-ból is.
A TV GO stream felbontása elég silány alapból is, úgyhogy annak a felvétele is pocsék lett sajnos. És a TV GO-nál a fullscreen-ből nem sikerült felvenni a videót, csak fekete képernyő lett az eredmény, de az alapértelmezett "kis ablak"-ból ment a felvétel, csak a margókat kellett jól belőni.
A Horizon GO egy fokkal jobb. Az onnan rögzített video már közelít egy normál TV adás minőségéhez, de sajnos még mindig messze nem HD felbontás. És ennél ment simán a fullscreen rögzítés is.
A többi amit írtál nekem kínai, ennyire nem vágom a témát, de igazából mindegy is, mert amit szerettem volna, az megoldódott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest