- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
A nagypapám nemrég hunyt el. Úgy ment el, ahogy minden férfi szeretne: szex közben.
Nagymamám zokogva mesélte, hogy vasárnap reggel nekiálltak a dolognak, mert nagypapának mindig a templomtorony harangja segített ritmust tartani.
Máig élne szegény, ha nem jött volna arra az a kurva Family Frost...!...elmúlik...
-
.DLL
veterán
Mit iszik a kémikus egy házibuliban?
Vörös, bóros kólát.
(Nyam-nyam-nyam, legjobb)
(P.H.)
-
nagyúr
Egy öregember üldögél egy padon. Odaül mellé egy punk csávó a szivárvány színeiben játszó tarajos hajával. Az öreg csak bámul rá. Végül a punk nem bírja tovább és megkérdezi:
- Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében?
Mire az öreg:
- Dehogynem fiam, egyszer úgy berúgtam, hogy megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam, hogy nem te vagy-e a fiam. -
Argos
őstag
- Az ott milyen hús?
- Cíííke.
- És az?
- Maaaha.
- És az?
- Kaca.
- Na, és az?
- Kuta.
- Miii?!
- Akkó' cíííke.Na, de azt tudjuk ugye, hogy amelyik kutya ugat, az még nyers.
Ellenben kutyából nem lesz szalonna. Abból kolbász lesz!
...elmúlik...
-
SzalaiG
addikt
-Gizike miért javította ki az 'e' betűt 'a' betűre??
-Miért,miért...!!!! Hát mi értelme van annak,h feszmérő??? -
Hujikolp
őstag
válasz Ganz-[HUN] #13781 üzenetére
...a legújabbakat még faragják!
-
törölt tag
válasz macilaci78 #13786 üzenetére
- Hé, villanyszerelő!
- Nem villanok. -
Sirpi
senior tag
Ahogy az asztalos is szokta mondani, félre a tré fával.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
bambano
titán
nem, a fűrészporos ládában...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Ganz-[HUN]
addikt
Hali
Favicceknek itt van helye?Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
philoxenia
MODERÁTOR
A vámos korábban érkezik haza a munkából. Kicsapongó asszonykája jobb híján a szekrénybe bújtatja el szeretőjét. Vámosunk viszont gyanút fog, és neki áll felforgatni a lakást. Először kinyitja a kamrát - itt nincs! - kezdi meg a keresést, aztán benéz az ágy alá - itt sincs - gondolkodik hangosan, mikor a szekrényhez közeledik, abból hirtelen kinyúl egy kéz benne egy száz dollárossal: itt sincs!
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
BLUE TORNADO
senior tag
A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. A falu nincs túl közel, ezért egyik nap mondja az apjának:
– Édösapám, oszt mi vóna, ha kőccsönadná nekem a biciglijét? Ígérem, hogy nem esik bántódása.
– Jóvan fiam, viheted, de itt ez a doboz vazelin és ha meghallod, hogy megdördül az ég, akkor abban a pillanatban rohansz és bekened vele, mer ha egy rozsdafoltot meglátok rajta, a fejedet széjjelvágom!
– Úgy lesz édesapám!El is megy a gyerek a bringával a lányhoz. Aztán telik-múlik az idő, benyomják a vacsorát is a lány családjával. A kaja végeztével megszólal a lány apja:
– No, akkor aki előbb megszólal, biz az fog mosogatni.
Kemény játék, de senkinek nincs kedve azt a sok koszos tányért, meg zsíros fazekat simogatni így, hát ülnek csendben egy darabig.Egyszer csak a fiú gondol egyet, felkapja a csajszit, felcsapja az asztalra és irgalmatlanul elkezdi döngetni.
A papa húzza a száját, vörösödik a feje, de nem szól semmit. Na megvolt a dolog visszaülnek szép csendben.
Ülnek még vagy fél órát, mire a gyerek megint gondol egyet, felcsapja a mamát is az asztalra, megdöngeti rendesen azt is.
A fater feje már majd szétmegy az idegtől, remeg mint a kocsonya, de meg nem szólal.
Visszaülnek megint, egyszer csak megdördül az ég! A gyerek előkapja a vazelint, mire a papa:– Na jól van fiam, majd én mosogatok!
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
föccer
nagyúr
LOL.
Egy idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: “Sok pénzről van szó!” Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
– 165000 dollárt – felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte:
– Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik… Megtudhatnám, honnan van a pénz?
– Fogadásokból – felelte az asszony.
– Miféle fogadásokból? – kérdezte az elnök.
– Hát, például fogadok Önnel 25000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek. – felelte az idős hölgy.
– Hahaha – nevetett az elnök. – Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
– Tartja esetleg a fogadást? – kérdezte kihívóan a hölgy.
– Persze! Fogadok 25000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
– Mivel jelentős összegről van szó – mondta az idős hölgy -lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
– Természetesen – felelte az elégedett elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra – balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást. Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
– 25000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadrágját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
– Nos, rendben – felelte az elnök. – 25000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
– Mi a fene van az ügyvédjével? – kérdezte az elnök.
– Semmi – felelte a hölgy.
– Kivéve azt, hogy tegnap fogadtam vele 100000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
nagyúr
Móricka hosszasan leskelődik a szülei hálószobájának kulcslyukán...
Egyszer csak elvörösödik és mérgében öklével az ajtóba csap:
- És még ezek akarnak pszichológushoz küldeni azért, mert szopom az ujjam... -
zeon.hu
nagyúr
Szerencsés ez a Vágó István, már életében hidat neveztek el róla.
#?*@&!
-
Argos
őstag
Nyuszika és a pocok sétál az erdőben. Egyszer csak egy olyan részhez érnek, ahol le van taposva a fű a nyuszika elkezd sírni.
- Mi a baj? Miért sírsz?
- Mert itt erőszakolt meg először a medve.
Mennek tovább, és még egy olyan részhez érnek, ahol le van taposva a fű. A nyuszika megint elkezd sírni. Megkérdezi a pocok:
- Már megint miért sírsz?
- Itt erőszakolt meg másodszor a medve.
Mennek tovább, a nyuszika megint elkezd sírni, és a pocok megint megkérdezi, hogy miért sír.
- Itt erőszakolt meg harmadszor a medve.
Végül egy olyan helyhez érnek, ahol ki van tépve a fű, a bokrok, a fák ki vannak csavarva. A nyuszika rettentően röhögni kezd. Mire a pocok:
- Most meg miért nevetsz?
- Itt mondtam meg a medvének, hogy AIDS-es vagyok!...elmúlik...
-
Argos
őstag
Egyik este a fiúkkal voltam bulizni.
Megígértem a feleségemnek, hogy éjfélre itthon leszek ... esküszöm!
Az órák gyorsan múltak, a sör jól csúszott le. Hajnali három felé, tökre
bemákolva hazaindultam. Épp az ajtón belül voltam, amikor az előszobában a
kakukkos óra beindult és háromszor kakukkolt. Hirtelen, mivel tudtam, hogy a
feleségem valószínű felébred, kakukkoltam kilencszer.
Igazán büszke voltam magamra, hogy ilyen gyors és eszes megoldást
találtam, még részegen is, hogy egy esetleges veszekedést elkerüljek.Másnap reggel a feleségem megkérdezte mikor értem haza, erre én mondtam,
hogy 12-kor. Nem látszott felindultnak egyáltalán.
Mázlim van! - gondoltam. Viszont megjegyezte, hogy új kakukkos órát kell
szereznünk. Mikor kérdeztem tőle hogy miért, így felet:
-Hát tegnap éjjel kakukkolt 3-szor, majd azt mondta "a kurva életbe", aztán még 4-szer
kakukkolt, majd megköszörülte a torkát, kakukkolt még 3-szor, kuncogott
egy darabig, majd kakukkolt még 2-szer és aztán egy nagyot fingott......elmúlik...
-
bambano
titán
Clinton és a pápa ugyanazon a napon halnak meg. Adminisztrációs hiba miatt Clinton kerül a mennybe és a pápa a pokolba. Észreveszik a hibát, de csak egy nap múlva; akkor kicserélik őket. A pápa, mikor felfelé tart a mennybe, találkozik a lefelé tartó Clintonnal, és elmondja neki, mennyire izgatott, hogy mehet a mennybe.
- És miért olyan izgatott? - kérdezi Clinton.
- Tudja, mindig szerettem volna találkozni a Szűz Máriával.
- Hát, akkor egy nappal elkésett...A választások után hazamegy a képviselő. Otthon a felesége megkérdezi:
- Na mi történt a választásokon?
- Megbuktam.
- És hány szavazatot kaptál?
- Összesen hármat - legyint a férj, mire az asszony rosszallóan megcsóválja a fejét:
- Te, ezek szerint neked szeretőd is van.Ceausesceu és a felesége azon tanakodnak, hogy legyen-e Romániában Playboy magazin.
- Szerintem ne legyen - mondja Elena.
- Miért ne?
- Hát hogy néznénk ki a címlapján anyaszült meztelenül?!Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Louro
őstag
- Mama, olyan jól néz ki, hogy modellt állhatna egy kínai festőnek.
- Miért pont kínainak?
- Mert azok festenek sárkányokat.Mess with the best / Die like the rest
-
joghurt
addikt
- Mit csinál a kecske, ha elveszed tőle a zsíroskenyerét?
- ???
- Mekken még egyet.A tej élet, erő, egészség.
-
localhost
Közösségépítő
Egon Te itt ?
- A vakond naponta annyit eszik, mint amennyi a testsúlya - magyarázza a tanárnéni.
Mire Pistike közbeszól:
- És honnan tudja a vakond, hogy mennyi a súlya?[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
Egon
nagyúr
válasz philoxenia #13766 üzenetére
Ötvennel?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
buherton
őstag
válasz #33253120 #13761 üzenetére
Tíz qarna meg tíz qarna? Husqarnva.
Na mostan hirtelen nem értettem, hogy mi a poén, mert C-ben ez: PH!=20 azt jelenti, hogy PH nem egyenlő 20-al.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Argos
őstag
válasz #33253120 #13761 üzenetére
Ez sz*r volt..
Elszegődik Gazsi egy hajóra. A kapitány sorra megmutatja neki a hajó legfontosabb részeit. Gazsinak egyszer csak feltűnik a fedélzeten egy jó nagy hordó. Megkérdezi a kapitányt, hogy mi az.
- Hát az a kielégítő hordó.
- Az meg mi a fene?
- Tudod, ha éppen rád jön, akkor beledugod ebbe a lyukba itt a hordón, és akkor jó lesz neked.
- Jaj de jó! És mikor lehet ezt a hordót használni?
- Minden nap, csak kedden nem használhatod.
- És miért?
- Mert akkor te vagy a hordóban.Ma ilyen szopatós kedvemben vagyok..
...elmúlik...
-
törölt tag
PH!=20
Onnan tudom, hogy láttam valaki neve alatt, hogy a PH! fél is ten(10). -
Argos
őstag
Három rendőr felszed egy kurtizánt. Felmennek a lakásra, levetkőznek, leoltják a lámpát és nekiállnak. Negyed óra múlva egyikük felkapcsolja a lámpát és megszólal:
- Gyerekek, csináljunk már valami rendszert! Már másodszor szopok... -.-'...elmúlik...
-
emiki6
veterán
Szójátékok:
-Tiszta víz a ruhám, és ez a te lelkeden szárad!
-Mostanában a szép dús haj olyan ritka...
-A hóhért grimaszversenyre küldték. Eszméletlen fejeket tud vágni!
-Honnan jött az a kifejezés, hogy mindent becsmérel? - Ócsáról.
-Egy tudóscsoport lázasan kutatja a malária ellenszerét.
-A hóhér a pályafutását gyerekfejjel kezdte.
-A halászok semmi kivetnivalót nem találtak a hálójukon.
-A focisták a 90. percben az utolsókat rúgták."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Argos
őstag
Újabb régiség.
Superman ( as Christopher Reeve) és Batman ( as Adam West) beszélget:
– Te Batman, képzeld tegnap ahogy repülök, meglátom a Macskanőt (Julie Newmar) egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy matracon, és kéjesen vonaglik.
Annyira megkívántam, hogy odarepültem, és durr bele!
– És nagyon meglepődött a Macskanő?
– Igen, de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember ( as David McCallum)!...elmúlik...
-
Bjørgersson
félisten
Gyönyörű fekete Porsche száguld az M7-esen. Egyszer csak balról elsuhan mellette egy kék Trabant. A vezetője átkiabál:
- Ismeri a Trabantot?
A dolog bosszantja a Porsche tulajdonosát, és nagyobb sebességre kapcsol, megelőzvén a Trabantot. Két perc múlva újra elhúz mellette a Trabant:
- Ismeri a Trabantot?
- A pimasz! - hördül fel a Porsche-és, és padlóig nyomja a gázt.
Megelőzi a Trabantot, ám az hamarosan ismét elzúg mellette:
- Ismeri a Trabantot?
- Igen! - kiáltja megadóan a Porsche-és.
- Mondja már meg, hogy lehet kettesbe váltani?!As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
emiki6
veterán
válasz philoxenia #13754 üzenetére
Ezt a fonalas viccet átküldtem valakinek, ezeket a megoldásokat adta ():
A) Az "A" kérdésnek két megoldása is van:
1,Ebben az esetben a már megkötött rész össze van kötve a fonal másik végével,ezzel a hossz végtelen,a megoldás triviális.
2,Amennyiben nincs összekötve,úgy Bori néninek érdemes a pulóvert 4,vagy akar 5 dimenzióssá transzformálnia,hisz így lehetősége lesz a pulóver anyagszerkezetét úgy módosítani,hogy a sebességet tetszése szerint határozhassa meg.Ezek után már könnyen beláthatjuk, hogy a második megoldás: 42%B) Pista bácsi a sebességet egy végtelen hosszú mértani sorozat összegével osztja, így ETA=végtelen
C) Természetesen a fénysebesség,ahol a fonal energiává alakul.
(nehogy törölje ezt valaki, amiért nem gondolja "on"-nak, mert az!)
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csabulaxi #13753 üzenetére
Ugyi én nem jártam egyetemre, így nem ismertem. Esküvőkön bezzeg igen...
Amúgy ha már egyetem...
Levélben a szüleitől pénzt kér az egyetemista fiú:
"Kedves szüleim!
Nagyon nyomorultul érzem magam, hogy ismét pénzt kell kérnem tőletek, de sajnos katasztrofális a helyzetem. Annyira szégyellem magam, hogy legszívesebben a föld alá süllyednék.
Ui.: Annyira szégyelltem magam, hogy megpróbáltam ezt a levelet a postástól visszaszerezni, de sajnos már elvitték, így már nem tehetek semmit."
Nemsokára megjön a válasz:
"Kedves fiam!
Jó hírem van: nem kell szégyellned magad, mert sajnos a leveledet elkeverhette a posta, mivel mi nem kaptuk meg."Remélem nem ez van a lap hátoldalán, vagy a következő számban...
Bori néni pulóvert köt 40 km/órás sebességgel. A rendelkezésére álló fonal hossza 15 km.
A) Mennyire kell Bori néninek fölpörgetnie a sebességet, hogy befejezze a pulóvert, mielőtt elfogy a fonal?
B) Hogyan változik a sebesség, ha időnként Pista bácsi is beleköt?
C) Mekkora az a maximális sebesség, ami fölött Bori néni elveszti a fonalat?[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz philoxenia #13750 üzenetére
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
philoxenia
MODERÁTOR
Felvételizik három diák. Bemegy az első, akinek hatalmas protekciója van. Megkérdezi a bizottság:
- Mikor fejeződött be a második világháború?
- Hát talán a század közepe felé - mondja a felvételiző.
- Zseniális, fel van véve!
Bemegy a második jelentkező, akinek van egy kis protekciója. A kérdés ugyanaz:
- Mikor fejeződött be a második világháború?
- 1945.
- Egy kicsit pontosabban esetleg?
- Valamikor tavasz vége felé, tán májusban.
- Rendben. Felvettük.
Bemegy a harmadik jelentkező, akinek egyáltalán nincs protekciója. A kérdés ugyanaz:
- Mikor fejeződött be a II. világháború?
- Európában, 1945 május 6.-án lépett érvénybe a fegyverszünet, a japánok 1945 szeptemberében kapituláltak.
- Hmmm. Hány embert vesztett a Szovjetúnió?
- Huszonkétmillió-hétszázezer-százkettő.
- Hmmm. Név szerint?Az iskolában a II. világháborúban elhunytakra emlékeznek. A tanító néni kérdezi az osztályt:
- Kinek a hozzátartozója halt meg akkor?
Pistike megszólal:
- Nekem a nagyapám Berlin mellett halt meg egy kisebb koncentrációs táborban.
Tanárnő:
- Jaj nagyon sajnálom, gyerekek álljatok fel 2 perces néma szünet.
Letelik a gyászszünet, akkor megszólal Józsika:
- Tanárnő nekem is a nagyapám halt meg, de nekem Auschwitzban.
Tanárnő:
- Jaj őszinte részvétem, gyerekek 5 perces gyásszünet!
Letelik a gyásszünet, megkérdezi a tanárnő:
- Józsika, megtudhatnám, hogy hogyan halt meg a nagyapád?
- Persze: Jól berúgott és véletlenül leesett az őrtoronyból.Vizsgáztatják az amerikai pilótát, mielőtt kivezénylik Irakba. A szokásos kérdések után megkérdik tőle:
- Két tank áll az úton, egy iraki és egy angol, melyiket lövi le?
- Hát az angolt! - vágja rá a katona.
- Hülye! Menjen ki, gondolkodjon el és majd utána jöjjön vissza.
Kis idő elteltével behívják megint és újra felteszik neki a kérdést:
- Két tank áll az úton, egy iraki és egy angol, melyiket lövi le?
- Az őrmester úr melyiket lőné le? - kérdezi félve a katona.
- Hát az irakit!
- Akkor nekem megint csak az angol jut![ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
válasz philoxenia #13750 üzenetére
Valóban. Ez már a '90-es években se volt új, csak akkor még valóban csipkelődött néhány néne. Ma már kevésbé..
De, ápolni kell a szájhagyományokat!Nem azt mondom hogy könnyen adod magad, de ha lenne a puncidnak jelszava akkor az 1,2,3,4 lenne...
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez már akkor se volt új, mikor Mirigyeknél hangzott el...
Sherlock Holmes meghal, feljut a mennyországba. Szent Péter megkérdezi tőle, milyen elhelyezést szeretne.
- Egy villát úszómedencével és kilátással.
- Hát ez gond lesz, ez csak a legjobbaknak jár - mondja Szent Péter.
- Én voltam a legjobb detektív a Földön!
- Jó, bizonyítsd be! Az Úr látni akarja Ádámot, de elment egy focimeccsre és az angyalok nem találták meg, vannak ott vagy 30.000-en.
Sherlock Holmes elmegy és 5 perc múlva jön vissza Ádámmal.
- Hogy találtad meg ilyen gyorsan?
- Egyszerű. Elküldtem mindenkit az anyjába, ez meg csak ott toporgott fel-alá.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Argos
őstag
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák
csipkedték az arcom, a következő szöveggel:- Lehet, hogy te leszel a következő!
Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a
temetéseken......elmúlik...
-
macilaci78
nagyúr
válasz bluefire90 #13747 üzenetére
10 fogorvosból 9 egyetért abban, hogy 10 fogorvosból 1 hülye.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bluefire90
csendes tag
6 emberből 5 szerint az orosz rulett biztonságos.
-
Argos
őstag
A férj elmegy a dokihoz a felesége leleteiért.
- Van egy kis probléma uram. Sajnos elkevertük a felesége leleteit és most nem tudjuk, hogy AIDS-es, vagy Alzheimer kóros...
De, van egy tanácsom:
Vigye el a feleségét Gödöllőre, hagyja ott és ha hazatalál, ne dugja meg.Elmegy egy 160kg-os nő a nőgyógyászhoz. Felül a vizsgálószékbe. Az orvos egy ideig csak néz, időnként pislog, majd megszólal:
- Hölgyem, legalább fingjon már egyet, hogy legyen kiindulási alapom![ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
-Nééézd anyu, galambok! Van nálad kenyér?
-Nincs kislányom, edd kenyér nélkül...-Anyu, anyuuu! Mi aaz?
-Tehén.
-Hol, hol?![ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
titán
- Milyen az a város amelyiknek nincsen önkormányzata?
- Tanácstalan- Mi a katonai operációs rendszer?
- CommanDOS- Milyen a hallása?
- Római katolikusEgy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
bambano
titán
- Mit mondanak arra az emberre, akinek testének a fele csupa lőtt seb?
- FelelőtlenEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
macilaci78
nagyúr
válasz KaiotEch #13741 üzenetére
Egy pasi elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, nagy baj van, nem elég kemény a szerszámom a közösüléshez.
- Itt ez a kék por, keverje össze vízzel, majd kenje be vele a kérdéses testrészt. ' hét múlva várom vizitre.
Egy héttel később:
- Doktor úr, sajnos nem használt a szer.
- Semmi probléma, próbálkozunk tovább. Itt ez a sárga por, az alkalmazás ugyanaz, mint korábban.
Egy héttel később:
- Doktor úr, sajnos ez sem használt.
- Hjaj, akkor itt ez a fehér port, használja ugyanúgy, mint a kéket, vagy a sárgát. Ennek használnia kell!
Egy héttel később:
- Doktor úr, ez egy csodaszer! Mióta használom, azóta úgy áll, mint a cövek!
- Igen, igen. A gipsz az gipsz.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
Szőke nő a lottózóban:
- Ez milyen játék ?
- El kell találni 5 számot...
- És milyen messziről?Egy pasi elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, nagy baj van, kényszerképzeteim vannak!
- ?
- Az a rögeszmém, hogy bele kell dugnom a péniszem az uborkaszeletelőbe!
- Ember, ne tegye! Felírok gyógyszert, jöjjön vissza egy hét múlva!
Egy hét múlva:
- Nos uram, hogy van?
- Köszönöm, prímán. De képzelje, a gyógyszer nem sokat ért, mégis
beleraktam a péniszem az uborkaszeletelőbe!
- Szent ég! És mi történt?
- Kaptam egy fegyelmit. Az uborkaszeletelőt meg elbocsátották. -
bambano
titán
- Itt Kovács főtörzs. Kiérkeztünk a helyszínre. Egy idős asszony agyonverte a férjét, mert az rálépett a frissen felmosott padlóra.
- Letartóztatták?
- Még nem. Meg kell várni, amíg megszárad...
-----
A legősibb mesterséget űzi. Barlangrajzokat készít.
-----
Hatalmas kedvezmény!
Ha Valentin napon éttermünkbe magával hozza feleségét, 10% kedvezményt kap!
Ha a barátnőjével látogat el hozzánk, 20% az árengedmény.
Ha a feleségét és a barátnőjét egyszerre elhozza, az összes italt ingyen kapja!
-----
Két haver beszélget:
- Kár, hogy nem olvastam korábban a tegnapi hirdetést.
- Milyen hirdetést?
"Hatalmas kedvezmény!
Ha Valentin napon éttermünkbe magával hozza feleségét, 10% kedvezményt kap!
Ha a barátnőjével látogat el hozzánk, 20% az árengedmény.
Ha a feleségét és a barátnőjét egyszerre elhozza, az összes italt ingyen kapja!"
- Ha elmentünk volna a feleségeinkkel, még mindig részegek lennénk!
-----
Fickó idegesen mossa a madárürüléket a kocsijáról, két galamb nézi a fáról:
- Nézd már a köcsögöt, törli a kommentjeinket!
-----
Előrelátó pedagógusként már most tervezem a nyaralásom. Idén krétára gyűjtök.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
A páciens hálálkodva rázza az orvos kezét:
- Doktor úr, köszönöm! Nem akarom pénzzel megsérteni, de megígérhetem, a végrendeletemben mindent Önre hagyok majd!
Erre az orvos:
- Ó, nagyon köszönöm! Viszont kérem vissza a receptet, amit adtam. Szeretnék egy kicsit módosítani rajta...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
MaciG
addikt
Iskolában a gyerekek az uborkáról tanulnak. A tanárnő felrajzol egy uborkát a táblára mire az osztály elkezd hangosan röhögni. A tanárnő bepipul és rászól Mórickára:
- Szerinted mit rajzoltam a táblára?
- Egy faszt! A tanárnő teljesen elképed és rohan az igazgatóhoz, hogy odahívja. Az igazgató bemegy az osztályba:
- Gyerekek mi ez a rendbontás és ki rajzolta ezt a faszt a táblára?BANZAII
-
titán
Lőttek a húsvétnak, letartóztatták a húsvéti nyuszit!
A csúfos eset Bostonban történt, a hivatalos indoklás szerint azért, mert engedély nélkül tartott magánál húsvéti tojásokat. Az őrson mancslenyomatot vettek tőle, de nem tartották benn sokáig, mert valaki letette érte az óvadékot, 24 darab sárgarépát. Vonjuk is le a tanulságot: a bostoni rendőröknek vagy egészen egyedi humorérzékük van, vagy valami furcsa kemikáliát fogyasztottak.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
capulet75
addikt
Kellemes tapintású egyházi főméltóság.
Plüsspök.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
bluefire90
csendes tag
válasz macilaci78 #13731 üzenetére
Irodalom órán:
- Pistike, neked ki a kedvenc íród?
- A papám. Ő szokta írni az igazolásokat, amikor nem jövök iskolába. -
Argos
őstag
"Az ötödik terhesség körül a fáradt tekintetű orvos lágyan megkérdezte, hogy asszonyom, szokott maga védekezni? Nem lenne jobb? Joli nem értette elsőre, viszont másodszorra sem, hát mért védekezzek én az uram ellen, kérdezte ártatlanul, nem bánt az! Még ugyan szeret!"
Hát nincs igaza? Egyem meg...
...elmúlik...
-
bambano
titán
válasz macilaci78 #13731 üzenetére
- miért sírsz Pistike?
- mert apa ráütött az ujjára a kalapáccsal.
- de miért te sírsz?
- hát először én is nevettem...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
macilaci78
nagyúr
válasz sztanozs #13722 üzenetére
- Piros és nehéz átdobni a kerítésen?
- Traktor.- Kicsi, zöld és száznyolcvannal tolat?
- Takony.- Mi az a speciális eszköz, amivel át lehet látni a falon?
- Ablak.Karácsonykor Pistike izgatottan szalad anyukájához:
- Anya, anya! Ég a karácsonyfa!
- Nem ég, hanem világít.
Pár perccel később Pistike újra szalad anyukájához:
- Anya, anya! Most már a függöny is világít!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bambano
titán
válasz philoxenia #13729 üzenetére
hiába volt már, a viharszonáta ide kell
estélyt ad a báró, nagy vendégsereg, puccos party. az estély közepén a bárónét szelek gyötrik, de nem tud mit csinálni. majd feltalálja magát:
- kedves vendégeink, most zongorán eljátszom a viharszonáta egy részletét.
úgy is tesz, a hangos részek alatt megenyhül.
kisvártatva ismét gyötrelem, viharszonáta, megenyhül.
majd harmadjára is csavarja a gyomrát, bejelenti a viharszonátát, mire az öreg gróf közbeszól:
- kedves báróné, én bármeddig szívesen elhallgatom, ahogy zongorázik, de legyen szíves azt a részt, mikor a villám belecsap a budiba, kihagyni.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
philoxenia
MODERÁTOR
A spenótnak zöld a szarva is....
Egy magyar, egy román és egy székely atyafi együtt utaznak a vonaton egy bombázóval. A csajszi szellent egy dörgedelmeset, majd feszült csend.
helyzetet kezelendő a magyar feláll, megigazítja nyakkendőjét és emésztési panaszaira hivatkozva elnézést kér az incidensért.
Néhány perc múlva a bombázó újabb eget rengetőt szellent, a román felugrik, gyomorpanaszaira hivatkozva elnézést kér és elégedett arccal visszaül.
Közben a vonat megáll, a székely atyafi le kell szálljon, szedelőzködik, kimegy, de a kupé ajtóból visszaszól:
– No, ha a fehérnép még egyszer szellentene, hát akkor én voltam.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
sztanozs
veterán
válasz bambano #13721 üzenetére
Én ezt így ismertem:
- Piros, fémes ízű, nehezen nyelhető?
- ...
- Traktor.***
- Fémből van, átlátszó és vezeti az áramot.
- ...
- Drótkerítés.JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
bambano
titán
válasz bluefire90 #13720 üzenetére
mi az, piros és rosszat tesz a fogaknak?
tégla.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bluefire90
csendes tag
-Mi az: piros és fáj, ha belemegy a szemedbe? -Traktor!
-
Szicskeee
tag
Turista megy a múzeumba. Lát egy nagyon öreg dinoszaurusz csontvázat, odamegy a biztonsági őrhöz és megkérdezi:
- Uram, mennyi idős ez a csontváz?
- 70.000.000 éves és két hetes.
- És két hetes? Ezt meg honnan tudja ilyen pontosan?
- 70 millió éves volt mikor munkába álltam, 2 héttel ezelőtt... -
hzsolee
őstag
-Józsi, visszahoztam a lovadat!
- Ez nem is az én lovam, csak hasonLÓ...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
válasz macilaci78 #13711 üzenetére
A buzogány az a sündisznó + viagra eredménye.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
emiki6
veterán
válasz macilaci78 #13711 üzenetére
Kaktusz (hosszúkás... )
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
macilaci78
nagyúr
-
bluefire90
csendes tag
Mi lesz a kígyó és sündisznó keresztezéséből? -Szögesdrót...
-
adika4444
addikt
Ezek jóóók
- "Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz amit mondanak!" - Anonymus
- "Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
- "Jobb adni mint kapni" - Egy bokszolóüdv, adika4444
-
Csigusz 1
aktív tag
A balesetin:
- A körfűrész levágta a hüvelykujjam.
- Hol van?
- Itt a táskában.
- Nézze már nővérke, a beteg szatyorból lájkol!My name is Biga... Csigabiga! :D
-
KisApám
addikt
Úgy megnyúlt már az öreg zacsija, hogy mán dekázni lehet vele.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Creative997
őstag
- Drágám, játszunk megerőszakolósat?
- Nem!
- Ez a beszéd!Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
jerry311
nagyúr
- Ma este a világ legboldogabb asszonyává teszlek!
- Hiányozni fogsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Farming Simulator 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest