Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz Csigusz 1 #13338 üzenetére
Szegény Pákó csak az ASCII kódolást ismeri. Az UTF-8 már bonyolult.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
őstag
válasz Csigusz 1 #12054 üzenetére
Nem bántani akarlak, de ebben mi a poén? 10 perce ezen gondolkodom, de nem jöttem rá. Megvan, köszönöm a megoldást, öreg vagyok én már ehhez.
A fehér misszionárius évek óta együtt él a szénfekete bennszülött törzzsel. Egy alkalommal a törzsfőnök hívatja a sátrába.
-Te misszionárius-kezdi a törzsfőnök-Mi kénytelenek lenni téged hamm, hamm!
-Miért?
-Az én törzsemben lenni mindenki fekete. Mióta te lenni itt, születni sok kis világos gyerekek.
-Figyelj csak törzsfőnök! Én ártatlan vagyok, ilyen előfordul a természetben. Nézd meg a kecskéimet! Látod, vannak köztük fehérek, szürkék, foltosak.
A törzsfőnök elgondolkozik, majd így szól:
-Ha te nem szólni kecskékről, én nem szólni gyerekekről...[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz Csigusz 1 #12051 üzenetére
Zavar, hogy senki sem gratulált meg a hiperszuper vicced miatt?
Kötelező ON:
A nyuszika meg a róka mennek az erdőben.
Mennek-mendegélnek.
Egyszerre csak a nyuszika az erdő közepéhez ért...... a róka meg a villanyszereléshez.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Agro
senior tag
válasz Csigusz 1 #10527 üzenetére
Hajón utazgat munkaidőben? Feltételezem már eleve szabadságon volt vagy akkor rosszúl van megfogalmazva a vicc
"A hajó, melyen a skót cég alkalmazottja..."
Csak annyi van benne, hogy A cég. Nem derűl ki belőle, hogy ez a cég a hajózási társaság vagy egy másik cég aminek az alkalmazottja éppen üzleti úton van és közben fut zátonyra. Hozzá teszem, gazdaságosabb, ha üzleti útra repülővel megy
Egy skót cég alkalmazottja üzleti úton van. Hajóval kénytelen megközelíteni a célállomást, de a hajó zátonyra fut. 2 nap veszteglés után táviratozik a feletteseinek. Az alábbi válasz érkezik:
- Azonnal vegye ki a szabadságát 2 napra visszamenőlegesen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest