- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
DeckardCain #50199 üzenetére
Ő maga is megmondta
Legalább lehet röhögni rajta, sztem jóarc
-
kukinyo
addikt
válasz
donjohnson #50195 üzenetére
Full barom ez a pali.
-
tomcsi23
veterán
Románckodós jó'stét!
-
Snooker
senior tag
"az hogy próbálok egy nő után menni, az teljesen kubai" OMG
-
lacos001
senior tag
válasz
Motion_Blur #50185 üzenetére
Ha berakta !
Ki tudja mi történik ott....... -
C4mp3r
addikt
"Ki az a VV Eszti?
Régi szériában volt?" -
Dyrtyho
őstag
válasz
vikvuk #50181 üzenetére
Sajnos nem ismerem,csak onnan tudok róla,hogy pár éve volt egy ilyen orál királynős project,azt ő előtte volt valami csaj aki eredetileg megcsinálta volt a rekordot,de az valami oknál fogva az előtte lévő próbákon nem igen tudta teljesíteni a várt szintet,és akkor behívták ezt a Suzyt.Amúgy meg csak a TFP főszerkesztő csajt ismerem
Onnantól profi valaki,hogy már túl van olyan 100 filmen és valamelyik ügynökség is felkarolta.De nagyon nehéz bekerülni egy ilyen pályára
-
King Unique
titán
Összesküvőkben 2 anyós,meg 2 picsa,Nico+Diaz elég alpárian egymásnak esett,Diaz=csúzliszájú terminator,de a mellei azért ott vannak...
VV-ben is hamarosan Attila vs.Gergő...(#50179) Dyrtyho: Tudom,írtam is,h TFP-s,meg gondoltam,h Te is...
,ez már legalább be van járatva.
(#50181) vikvuk: ha jól tudom ő nem régóta van a "szakmában",profinak nem nevezhető még szerintem,de Dyrtyho ilyen téren a szakértő,majd kiigazít.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
King Unique #50175 üzenetére
Ez az a csaj akit megjelent Alekosz castingján
-
vikvuk
senior tag
"én leszek a legelső"
-
kukinyo
addikt
válasz
King Unique #50175 üzenetére
De szereti a 28 centis fekete br@nert a popóba.
-
hdanesz
őstag
Most nézem, hogy a kubai megfektette Veronikát..
-
C4mp3r
addikt
kivancsi leszek ki lesz az elso kivalasztott. nyomorek vera lobbizott az este, hogy ne rakjak az attilara, felti a segget
-
Stafni
aktív tag
-
Inception
tag
Mikor lesz kihívás v párbaj v aréna?
-
vikvuk
senior tag
mi ez a csend?
-
hdanesz
őstag
válasz
runner 125 #50156 üzenetére
Lehetséges...
Azért képzelek mindent kéknek. -
hdanesz
őstag
Rájöttem kire/mire hasonlított Annamari a hastáncos szerkóban. Pontosan nem tudom melyik filmben szerepelt (talán Star Wars...vagy valami hasonló) egy halványkék állatka vagy lény.
Olyasmi mint egy ember. Nézzétek vissza azt a részt az összefoglalóból...és hátha valaki rájön. Annyira nem vagyok otthon film témában. Ha jól emlékszem, a filmben nem ellenség volt hanem az emberek barátja/segítője.
-
koshmar
addikt
Veronika nyávogása nem tesz jót a tévémnek. Sokat ütöm...
-
Weeman1
veterán
Pálinkás jó reggelt.
-
Zin
őstag
válasz
Dyrtyho #50144 üzenetére
Kilovos kartyanak hivjak, nem végtelenitettnek...
70 szamot felhivtál,masnap hivtak, hogy ki vagy mi vagy.1 perc, s hasznalhatatlan volt a SIM.
Szoval 1 héten átt senki nem nyomta folyamatossan az sms-eket mivel irgalmatlan feltuno lett volna, s azonnal leblokkoljak a kartyat.Legalabb is mi ezt tapasztaltuk,csak mi 70 tarcsazott szam,1 perces beszélgetések 1 ejjszaka kb...masnap már vége volt a kartyanak sajna -
Stafni
aktív tag
válasz
Dyrtyho #50144 üzenetére
Ezzel nem találkoztam, de mi az a végtelenített kártya? Ilyen a régi telefonkártyáknál volt.
Itt inkább arról van szó, hogy nem visel el, hogy nem őt küldik be.
Véleményem szerint csak pénzkereset a beszavazás, és tudja az RTL ki megy. Leginkább harmatgyenge ellenfeleket kapnak. -
Dyrtyho
őstag
Akkor ezek szerint már ez is volt...[link]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #50141 üzenetére
nagy a begye...
-
Dyrtyho
őstag
Volt már ? [link]
-
kenwood3
addikt
válasz
King Unique #50138 üzenetére
Itt várunk x-faktorral kapcsolatban [link]
Odai is csak innen járnak
-
King Unique
titán
válasz
radi8tor #50137 üzenetére
Gondolom,ja,így szokott ez lenni/menni
Le voltak zsírozva előre a beszavazók...
Ma X faktorban is micsoda drámai,csavaros szófordulatokkal teli "beválasztás" volt vazzeg,ott is nem azt nézték mindig,ki az igazán jó énekes,hanem melyik mennyire képernyőkompatibilis,eladható,média számára érdekes,tinicsajoknak cuki kategória=sok SMS...,de hát ez a showbiznisz
Az a sírós Gergő gyerek,v mi a neve,lehet jó a hangja,de nem sztárnak,énekesnek való,most is mikor még csak leült,már bőgött,pedig meg se mondták neki megy,v marad...mint egy rossz buzi,nagyon gáz
,én is hazaküldtem volna a picsába.A többit meg,akik nem jutottak be,majd jövőre,majd 1-2 év múlva...lesz X3,X4 bakker
,gondolom akkor VV6 stb. is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
King Unique #50134 üzenetére
Nem nehéz parodizálni őket. Castingon már eldöntötték kik azok, akik jól mutatnak a TVn.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Salvador20 #50135 üzenetére
-
Salvador20
őstag
predator: ne gyere be.....
attila: akkor baz* meg -
King Unique
titán
válasz
Salvador20 #50133 üzenetére
Ja,na úgy még problémásabb...
(vajon azt mitől kaphatta,csak úgy,gondolom nem volt piás)
Azért Péter ma jól parodizálta Fecót,talán túlságosan is utalt a származására...
Holnap Gergő majd betámagja Attist,már előre várom -
Salvador20
őstag
válasz
King Unique #50132 üzenetére
fordítva. hasnyálmirigy-rákja volt, elég ritka, a májra terjedt át. ettől a gyulladástól (is) alakulhat ki az úgynevezett zsírmájat pedig tényleg nem lehet kezelni, volt egy ember, akinek emlékszem, hogy 2 hetente beletettek egy tűt és leszívták a folyadékot...de ez is véges megoldás
-
King Unique
titán
válasz
Salvador20 #50130 üzenetére
Az is vmi azért...Jobsnak először májával volt gond,kapott is újat,v nem,azt utána hasnyálmirigy áttét,azt mondják az max 3 hónap azt kampec,vajon ő mitől kaphatta,mert nálunk rokonságban,utóbbi pár évben sokan emiatt kerültek...de szinte mki mértéktelen ívás miatt
Jó lenne már vmi gyógyszer rá,v tényleg hatékony kezelés,b@ssza meg!
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Salvador20 #50127 üzenetére
Én amiket koncerteken csinálok azokat úgy szoktam feltölteni,hogy amikor lefekszek aludni,akkor nyitva hagyom a gépet,és csak reggel zárom le,addigra általában felszokta tölteni amit föl kell
-
Salvador20
őstag
válasz
King Unique #50129 üzenetére
hivre van, olvastam az interpressben. Annyi, hogy idő előtt leállították a teszteket, mert afrikaiak körében a pároknál,amikor az egyik volt fertőzött, és a pár másikjának adták a gyógyszer 85%-os volt a nem megfertőzöttek aránya, utána emberségesség miatt le kellett állítani a kutatást. ennyi
-
King Unique
titán
Azért még neki se volt annyi,h megmentsék..,pedig mintha olvastam volna,h van már vmi kísérleti izé rá
(HÍV-re már állítólag van vmi.) Lehet kivették ennek is az agyát,mint Einstein-nek,v klónozták,géntérképében kijavítva a hibát,ki tudja...
Azért kár érte
,nekem is van pár Apple cuccom,imádom mindet,azért tudott vmit a fazon.
-
veze
őstag
válasz
Salvador20 #50123 üzenetére
Steve Jobs gazdag volt, de a halált még Ő sem tudta megvenni......
megkapta ingyen...
ahogy mindenki meg fogja -
dnelb
veterán
válasz
Salvador20 #50119 üzenetére
Torrenten kb 1 óra és fenn lesz.
-
Salvador20
őstag
vkinek van egy non-rtlklubos mai összefoglalója? Mert lemaradtam és az rtl-en nézhetetlen
-
Regirck
senior tag
A Sheri vagy agyhalott vagy agy amputált, de ez igaz a Halálra is.
-
DeckardCain
senior tag
-
SzlobiG
félisten
Gondoljatok bele egy moziba vígjáték film alatt mit leművelne ez mellettetek.
-
SzlobiG
félisten
Ha már nem tudtok linkelni normális Sehi röhögést csináltam én.
-
Zin
őstag
Holnapi is jolesz.Az ugye ma volt kivi leszek most este milesz Veluk.Remelem nem lesz sok KHF...
-
darál0w
Jómunkásember
Gerike bekeményít...
-
DeckardCain
senior tag
A kis arab gyerek
darál0w: a kubai is hozza a formáját, románckodni
Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest