Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz Motion_Blur #940 üzenetére
Nagyon retek, de ezt az Anikót is rühellem.
-
C4mp3r
addikt
Valami azt súgja Évi fog távozni
-
C4mp3r
addikt
válasz janos1988 #966 üzenetére
Én Olivérből nézem ki egyedül azt, hogy maximálisan a végső célra összpontosítana és kiszórja magamellől az esetleges riválisokat. A többiek szavazatát a személyes érzelmek alakítják, a pillanatnyi helyzet. Mareknak meg teljesen érthetetlen a szavazata a 2 napja jött csajra, főleg olyan indokkal, hogy nem tudtak eleget beszélgetni. Ez az ember tényleg ennyire gyökér?
-
C4mp3r
addikt
Lehet neked van erre időd, de a többségünk este alszik nappal meg dolgozik, szóval nem, nem nézem éjféltől reggel 10-ig az adást, mert: annyira nem érdekel, mint említettem alszom. Az alapján alkotok véleményt, amit leadnak az összefoglalóban, illetve a honlapon megnézhető videokból. Ha ez neked nem tetszik, elhiheted, hogy kurvára nem érdekel.
-
C4mp3r
addikt
"Egy szolid ajánlatot fogok tenni..."
-
C4mp3r
addikt
leonidasz rendszeresen matyizhat odabent ha ilyen hidegvérrel nemet mond egy kurásra
-
C4mp3r
addikt
válasz Boxer001 #1167 üzenetére
Lehet be akarja biztosítani magát, ha esetleg párbajra hívnák legyen miért visszasavazni.
Gigi fejére azért kiváncsi lennék amikor meglátja amint erzsi a videoban odaveri a tükörre. Gombi egyébként nekem nem tűnik annyira reménytelennek. Eddig eléggé kulturáltan viselkedett.
-
C4mp3r
addikt
válasz runner 125 #1635 üzenetére
Iszonyat
-
C4mp3r
addikt
Kezd kicsúszni Buci kezéből az irányítás. Egy csík kokain helyrerázná.
-
C4mp3r
addikt
Mindkettőt rühellem, éva jelenlétével legalább balhékra számíthatunk.
-
C4mp3r
addikt
Remélem Olivéren vagy Alekoszon lesz a legtöbb jel, én nem aggódok amiatt, hogy nem jönnek vissza bárkit is visznek ki. Alekosz megérdemelné, hogy a topa Anikóval párbajozzon.
-
C4mp3r
addikt
Oli kivisz valami patkányt pl. Zsófikát és visszajön. Ennyi.
-
C4mp3r
addikt
Én pont azon gondolkodtam itt az adás alatt, hogy nekem nem lenne pofám egy ilyen gázolás után még a tévében mutogatni magam. Milyen érzés lehet ott vezetni a műsort, közben a híradóban meg arról beszélnek, hogy mikor ültetik le. btw. a stílusától én is hányok, főleg a történtek fényében.
-
C4mp3r
addikt
Ez a győzike itt a cooltévén ahogy műsort vezet... ez már a legalja gyerekek. berakják ezt a buta idióta cigányt, aki még alapvető szinten sem tud normálisan beszélni teljesen dilettáns, nem tudja hogy kell viselkedni egy műsorvezetőnek, úgy néz ki mint egy bohóc, és teljesen ízléstelenül vezeti a műsort. nem hiszem el, hogy nem találtak valami normálisabb embert még ha egy ilyen zs kategóriás szar műsorról is van szó. Már én érzem szánalmasnak, hogy ilyet nézek. Ez egy vicc....
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
Itt mindenki birkózószart evett. Kristóf is is verekedni akar... Ez már önmagában véve vicc.
-
C4mp3r
addikt
Fasz kivan már a Gina nyavajgásával, akkor menjen ki a francba, és küldjenek be egy tényleg bombanőt, mert erre a szarra a kutya nem kiváncsi.
-
C4mp3r
addikt
Gina nagyon értékes. Már amennyire egy ribanc értéket hordoz...
-
C4mp3r
addikt
Ezt vártam, az embereknek nem kell a béke.
-
C4mp3r
addikt
Kik ezek a betelefonálók, te jó isten? Mi a francért kell ordítani a telefonba?
-
C4mp3r
addikt
Szöszi szóbahozta Gina kurva múltját. Kristóf csak beszélt össze-vissza, hogy ez milyen régen volt, meg őt nem érdekli, ettől függetlenül szereti.... Azért ez csak ott van az emberben, ha az asszony "több brácsát fogott, mint kilincset."
-
C4mp3r
addikt
Hülye idióta, akkor minek ment be? Remélem beküldenek helyette valami jó nőt.
Jaaj a műsírások.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
Jól vagyoook!
-
C4mp3r
addikt
"Diszkriminatív megjegyzéseket tett a bátyámra és rám."
Tehát cigányozott?
-
C4mp3r
addikt
Fuu de megverném ezt a Zsófit, mint egy 10 éves kisgyerek úgy viselkedik.
Éva:"Bazmeg nem hiszem el."
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz runner 125 #4041 üzenetére
Minnyá' jön Boxer és leolt...
-
C4mp3r
addikt
Ezek mit képzelnek magukról?
-
C4mp3r
addikt
Stohl már a 3. szavát elrontotta...
-
C4mp3r
addikt
Fúúj ez a Zsófi, egyből megy köpni... Szétverném a fejét....
-
C4mp3r
addikt
Ezeket én visszajátszanám ilyen kiválasztásoknál...
-
C4mp3r
addikt
Szandika most osztott. Csaj köpni nyelni nem tudott.
-
C4mp3r
addikt
Ennél magasabban.
(#4543): No offense, de nézz rá a fejére. Egy kis menyét fej, táskákkal a szeme alatt egy kurvanagy szénakazal hajjal körülvéve. Engem valahogy az egész nő taszít, a stílusa és a kinézete egyaránt. Akit bevállalnék az Anikó lenne, persze ha nem szólal meg. Mondjuk kb. ugyanaz a szint csak számomra előnyösebb kinézet.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest