- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
Egyébként dacból tette Attila amit tett és teljesen jogos amen
Te is ezt tetted volna a helyében ??(#49394) Gyufaaa: Egyébként most, hogy mondod, teljesen kinézem én is belőle. A kamerák előtt éjjel tart egy nagy mészárlást. Tipikus ilyen elő tünetei vannak eddig a csávónál
(#49396) darál0w: az a bizonyos befejező mondat, nagyon szemet szúrt mind a kettőnknek
vigyázzunk ezzel a F34R fórumtárssal is, ki tudja mi lappang benne
... lehet ő Ati öccse, vagy épp bátyja -
-
F34R
nagyúr
király ez az Attila
csak így tovább
csicska evrának kinyílt a csipálya , meg ez a csabi ygrek egy lófasz volt eddig most meg azt hiszi ő a predátorbaszó.Egyébként dacból tette Attila amit tett és teljesen jogos amen
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #49379 üzenetére
Ilyenek ezek
18-21-ig volt egy "nagy" szerelmem..szép magas legalább 170 centis hosszú barna hajú lány....félévente kibsztam de mindig vissza ette a fene a büdös kis krvát
...volt egy haverom, ronda mint a dög és természetesen tele lével, na mindegy...szóval ez a csaj állandóan savazta hogy így pfejjj meg úgy, de amúgy meg a kutya nem kérdezte hogy mi a véleménye róla.....a vége persze házasság lett....de nem velem
(#49374) DJ WOKKY
Nem szivesen, de úgy legyen különben halálra unjuk magunkat
-
hdanesz
őstag
Ez az Attila eléggé érdekes egy ember. Szerintem neki is a fura kategóriában kellett volna indulnia.
Előadja sokszor, hogy ő a nagy taktikus, meg a komoly 30x éves ember...közben meg úgy viselkedik mint egy ovis. Ez a véletlen leöntöm sörrel, meg melltartó tépés...meg ő csak azért 'üzen' a maga módján Predatornak mert az nem foglalkozik vele. Kb. tényleg olyan mint amikor az oviban a csajok haját húztuk...mert tetszett valamelyik.
Péter viszont kicsivel szimpatikusabb lett, amikor elismerte, hogy ő mindig negatív, meg csak fikázni tud mindenkit...de Csabáéknak azért gratulált az arénás teljesítményhez. Persze lehet, hogy ez is taktika a részéről, de még mindig jobb dolog, mint amit Attila csinált, hogy csak fikázza Csabát, hogy úgyis kiesik a köv. körben. A végén a fagyi majd visszanyal...
Számomra valamilyen szinten kezd unalmas lenni már a sok szarakodás a kialakult 'pároknál'...már ha lehet őket annak nevezni. Gergő meg Seherezádé mióta beköltöztek csak szenvednek...Attila meg Kinga szintén, vicces, hogy az agyatlan kubai halad a leggyorsabban Veronikával. (És nem hiszem, hogy azért mert Veronika a legbutább a csajok közül...van erre a címre több jelölt is...
) A Péter-Annamari páros pedig szinte teljesen kuka mióta megtörtént a nagy vallomás a randijukon.
-
koshmar
addikt
Hm, kár, hogy nem láttam a megmérettetést.
Kicsivel előtte átkapcsoltam a Nat Geo Channelre, aztán leragadtam...
Csak azt láttam, amikor Cris meg Attila beszólogattak egymásnak...
Amikor visszakapcsoltam, már Péter gratulált Csabának meg Verának...Nem tudom, van erről videó a VV honlapján? Béna vagyok kikeresni.
Gyufaaa: Köszönöm!
Nem igazán ismerem a honlapot, nem tudom, hogy milyen videókat szoktak feltölteni...vagy hogy az egész összefoglaló fent van-e külön videók formájában.
Na de meg is van...pont az a rész, amit nem láttam. Király. -
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
antikomcsi #49366 üzenetére
igen, az eddigi műsort ők alakították ez biztos. De nekem nem is jönnek be mint karakterek
eddig Ati még úgy el is volt, de amióta leöntötte meg széttépte a Kinga haját/melltartóját. Gyűlölöm
-
jegenye77
addikt
válasz
antikomcsi #49366 üzenetére
+ 1
Az igaz,hogy a mûsort õk csinálják. -
antikomcsi
veterán
válasz
jegenye77 #49364 üzenetére
Én inkább úgy kérdezném, hogy hajthat egy olyan csajra, akitől hányingert lehet kapni.
Amúgy azt mondta Attila, hogy Neki komoly munkája van ebben a karakterben, amit bent alakít. Tehát elméletileg nem ilyen, csak egy szerepbe bújt bele, hogy eljátssza a "getci figurát".
Aztán, hogy ez igaz e, vagy nem, azt ki-ki döntse el maga.
Amúgy meg kell Ő bentre, csakúgy, mint a kis hülye kubalibre. Hiába nem szeretem Őket, a műsort Ők csinálják. Isten ments, hogy Krisztofóró nyerjen, mert tényleg egy idióta, viszont a fesztivál, amit csinálnak, az néha vicces.
-
jegenye77
addikt
válasz
antikomcsi #49363 üzenetére
Attila a férfiak szégyene.Minek hajt egy olyan csajra,aki hányingert kap tõle?Amit meg is értek.Szerencsétlen,hogy néz már ki.
+ minden este elaludta a nyakát,vagy miért ilyen terminátoros a mozgása? -
antikomcsi
veterán
Azt hittem tegnap este, az adásban van hiba, néha elment a hang 1-2 másodpercre. Ezért gondoltam, hogy akkor ha egyszer torzított az is adáshiba.
Viszont, ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, lehet, hogy mégis csak valódi szamárköhögést hallottam tegnap este!?
Nagyon durva volt, szakadtam rajta.
-
DJ WOKKY
addikt
na mondjuk tegnap ez az Attilás dolog egy kicsit már túlzásba ment át. Úgy viselkedett mint egy 14 éves féltékeny buta gyerek.
-
Xero
nagyúr
Éppen belenéztem a dologba (eddig van netto 2 óra VV5 az életemben
) és elcsíptem ezt a predátor vs. magas homlok dolgot. Ez a kép ugrott be hirtelen:
-
Hatalmas volt Attila, mikor közölte Kingával, hogy úgy néz ki mint a predátor. Mire Kinga mondta, hogy ne mondjon már ilyeneket, mert valaki összeretusálja és tele lesz a google vele. Látnok, vagy olvasnak ph-t?
-
moma
őstag
válasz
C4mp3r #49353 üzenetére
attilával az a baj, hogy amíg ott van kinga teljesen instabil és összevissza csinál olyan dolgokat, amivel csak árt magának (pl, hogy azt mondta péternek, hogy vágják ki kingát nem hiszem,hogy sok szavazatot hozott neki. pláne, hogy állítólag többnyire nők szavaznak). meg szerintem a stílusa miatt tartanak tőle a többiek és nem lazulnak annyira vele.
(viszont kinga fel sem fogja milyen fontos neki attila. szinte ez az egyetlen dolog ami miatt ő érdekes)
-
C4mp3r
addikt
ki az a csaba?
-
kenwood3
addikt
válasz
runner 125 #49342 üzenetére
Egyetértek. Nem is értem mit képzel magáról
-
nicu71
addikt
ez a Kinga egy bőgőmasina...és annyira béna,jellegtelen lesz amikor bömböl...van egy ilyen ismerősöm arra emlékeztet
-
Regirck
senior tag
˝lányok vagytok bőgejetek˝ ez nagy beszólás volt azért
-
kenwood3
addikt
Attila
-
amanoba
őstag
"mi van bőgtök?"
-
Ijk
nagyúr
Na a kacsacsőrű lehet hogy éjszaka már kubai szivart fog szívni.
Ez az Attila egy gyerekes f*sz.
-
darál0w
Jómunkásember
kiöntötte a joooo sört ez az idiota...
-
Ijk
nagyúr
Milyen szép nőkről beszél ez az ember? Egy zsák viagrával is csődöt mondanék a villában.
-
Regirck
senior tag
válasz
runner 125 #49326 üzenetére
Szerencsétlenje nem, hogy üdítővel vagy vízzel öntötte volna le. Most elásta nálam Attila magát, hogy kiöntötte az életett adó sört!
-
donjohnson
addikt
kinga nyakát csókolgatta a csaba?
-
runner 125
nagyúr
Attila mekkora geczi, h leborította a Kingát sörrel.
-
darál0w
Jómunkásember
hjujjjj épül a kubai szupercsapat
-
Ijk
nagyúr
Félelmetes nagy szarkeverő ez az Attila, a villa Jockey-ja.
-
SzlobiG
félisten
Linkeljetek már egy sheri röhögést.
-
kenwood3
addikt
válasz
runner 125 #49311 üzenetére
Pedig azt hittem, hogy megint a kék osztrigába szedtél össze valakit, ezért kértem a linket, hogy lássam
Egyébként "rafinált vagy" ! Direkt a kepfeltoltes-re töltöd mert onnan 1 hét alatt eltűnik
(#49314) Ijk
-
Ijk
nagyúr
válasz
Runnernek nője van? Túlságosan irreális volt az egész napom, de most már bizonyos hogy álmodom
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
donjohnson #49308 üzenetére
na ez tuti
új gyerek kiharcolta hogy egy hetet még maradjon
össze is gabalyodik Kingával ?!
-
tomcsi23
veterán
válasz
Az már most látszik, hogy jól tud helyezkedni a tojásokon.
-
mdraco
őstag
Villalakók szerint pont ezt a kettőt küldték volna ki
-
darál0w
Jómunkásember
nagyot küzdenek a csajok.
-
donjohnson
addikt
csajoknak könnyű, szilikonokkal egyensúlyoztak...
-
mdraco
őstag
Attila
-
donjohnson
addikt
fúúúú reklám
-
kenwood3
addikt
De nem csípem ezt az Attilát
Aktív témák
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR