- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
pro70
senior tag
válasz
SzlobiG #48395 üzenetére
Mindenki itt van? Kérlek üljetek le....Cristofel először hozzád szólnék....te nem tudod, de a rád leadott szavazatok nem 3 (mint Gombi esetében
) hanem csak 2 telefonról érkeztek
(#48397) kenwood3
Ez így van...amúgymeg a két embernek köze nincs egymáshoz...fosli másképp volt görény....lehetek kicsit morbid? ...THX
..emlékszel miért pihentem egy napot? Szörfölgettem VV oldalán és meglestem Olit...nézd meg mi a legnagobb félelme
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #48389 üzenetére
Most hogy mondod...kocsmából jövök, kifizettem a számlám
..Tele volt a hely és én nem emlékszem szinte semmire...60 éves pultost lekiscsajoztam, férjét meg lekisrácoztam...azt se tudom bzmeg hogy a fszba jöttem haza...arra emlékszem hogy poénból feltapasztottam a navit a robogó műszerfalára, kihívtam akit lehetett oszt ott előttük beütöttem a "vigyél haza" funkciót
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
BÁ Nutrition #48390 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
az a komoly hogy a Vera még meg is köszöni hogy a Péter elintézi hogy nem esik ki az első párbajon
-
hdanesz
őstag
Húha vajon mi készül?
-
hdanesz
őstag
Amúgy a fentebb linkelt videón Péter elszólja magát.
Biztos a pia miatt lassan reagált.
5óra 4percnél kezdődik: Vera megkérdi,h. Peti el tudja-e intézni, hogy ne kerüljön adásba ha elárulja neki kire gondolt a 'kulcsos' dolognál. Peti válasza: nem. Vera: most igazat mondasz? Peti: Nem...öö igen.Az viszont tény,h. Verának is van valami stikkje....ennyi ideig hallgatni ezt a majmot.
-
pro70
senior tag
válasz
radi8tor #48375 üzenetére
Nem, jól mondja dara...tudta a kis p@tkány hány kamera veszi...kicsit (nagyon) elszállt vele a ló....kész volt mint a távirat, alig tudott beszélni...szégyen volt az a "beszélgetés"
...amúgy meg kétemberes...nők akiket ismerek (mondom nők
) az első megalázó mondat után kisétáltak volna sőt, adtak volna is a szájának...na jól van potrohos pocokfejű veterángci, vissza lehet venni szevasz
Manipulatív gennyes....emberére akadt abba a csajba...Sehivel ezt meg nem tudta volna csinálni az tuti!!!
-
koshmar
addikt
válasz
Motion_Blur #48370 üzenetére
Öcsém, ha az a "szoknya" 5 centivel feljebb lenne, már a tarkóját súrolná...
Nagyon kis ártatlan, tényleg...
-
hdanesz
őstag
válasz
radi8tor #48375 üzenetére
Igaz.
Nem tudom mire van ekkora pofája. De az is lehet, hogy csak szerepet játszik. Sőt...valószínű. De azért ennyire alázni. Úgy osztja a csajt mint ha Petike lenne az isten. Kib*szlak a picsába...meg hasonlók. Ki ő bakker?
Ráadásul a csaj 1napja van bent...
@48378 dara: Olivér is mire ment vele...kiesett jóval a vége előtt.
-
hdanesz
őstag
válasz
Háttérben laza német felirat.
És ő a szende első pasis csaj...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
hát ez jobban illik oda a bizonyos uTC@ mellé szerintem. Még hogy az első pasija az olasz, jajj...
-
-
lorcsi
veterán
a Verának meg az első 2 perc után ott kellett volna hagyni, nem hallgatni legalább is egy óráig
ez amatőrség
mi az hogy peti kimegy és elmondja a fiúknak...ugyan már..ez nem életszerűremélem a petit jól meglincselik az első közönségtalálkozón...és kap egy 8 napon túl gyógyulót.
sok vv volt már,d e ekkora féreg még nem ült villában -
UFO1
senior tag
A lényeg egy ártatlan csíny miatt halálfélelembe kergette szerencsétlen Verát (vizet adtak vodka helyett a gyengébbek kedvéért) ez a tetűláda más egy jót röhögött volna rajt aztán fakalap.
-
Salvador20
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez nem is a VV5 topic. Nézzétek meg az URL-t
Először dobtam egy hátast a 48000 HSZ láttán.
-
lorcsi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #48344 üzenetére
az arcán is látszik miylen, szerencsére a Fecó átlát rajta
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
lorcsi #48341 üzenetére
nem véletlen a leggyengébb embereket támadja.. az Gergővel, Attilával, Serivel nem meri még megcsinálni, mert elküldenék a g.cibe egyből
szerintem a Veronikának is kinéz egy kis terror majd. nem véletlen próbálja magáhozcsalni a gyengéket. a Péter egy tipikus törtető. eltapos másokat hogy előrelépjen. valszeg még büszke is magára hogy ez így jó és milyen jól csinálja. közbe meg egy kis kártékony f.sz.
-
kenwood3
addikt
válasz
Salvador20 #48338 üzenetére
4:47 környékén mennek be a szobába
(#48340) Salvador20 szép tipp volt -
F34R
nagyúr
-
UFO1
senior tag
Látom azért minden normális embernél kiveri a biztosítékot hogy a kis mocsok petike milyen alattomos tetű eszközökkel játszik így nyerni vagy csak bent maradni sem lehet (legalábbis sztem) remélem kinyílik bent is a csipájuk és páros lábbal repül a kis gec a lecsóba. Én itt megteszek ezért mindet azért nyomtam ide is a történteket meg pár nagyobb közösségi oldalra is hogy a faszkalap borsónyi szurkoló tábora is megszűnjön. Aki tudja terjessze az igét.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Dyrtyho #48328 üzenetére
ha nagyon értelmes lenne egyből levágta volna hogy arra megy ki az egész hogy a péternek legyen egy vízhordója. az hogy ilyen egy nulla dologgal is meg tudta fogni az a Verát is minősíti...
a péter csak azt hozta amire számítottam. egy igazi kis féregolyan fél négy körül kezdődött a szoti mikor kint iszogattak, csak ugye nem rájuk figyelt a kamera hanem a bulira, a csabára, gergőre ahogy zenéltek. aztán mikor félrehívta a kis seggdugasz a verát akkortól koncentráltak rájuk.
arról ment a téma hogy hogy merte vele megcsinálni hogy vizet ittak míg ő vodkát.. és ezt úgy adta elő mintha a vera felelne kb a Holokausztért
-
Dyrtyho
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48327 üzenetére
Te hajnali 5ig nézted az élőt ? Mert én amíg néztem,addig csak annyi volt benne,hogy buliztak mindenféle zenére,majd kimentek a terasz dumálgatni,én olyan fél4ig néztem.Amúgy lehet,hogy gyenge,de nekem szimpatikus,szeretem az ilyen csajokat,mint amilyen a Vera,értelmesebb mint a bent lévő többi csaj,csak hát igen,az ilyen csajok picit lelkigyengék...én azért sajnálom őt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Dyrtyho #48326 üzenetére
az érzékeny csajt. de végülis az is kiderült hogy ez a csaj mennyire gyenge... és még ő magyarázta hogy az érzékenység nem azt jelenti.. meg mennyire előadta magát az ilyen olyan projektjeivel a munkájában stb. hát annál nagyobbat bukott. egy csepp önbecsülése se vót. úgy eladták neki ezt a te mekkora nulla ember vagy egy hülye kurva bármikor kibaszathatlak innen csak egy csettintésembe kerül maszlagot mint egy kiscsoportos óvodában.
a péter meg egy igazi patkány mint ahogy a beszavazásakor is megmondtamő azért szar hogy bent van mert nem tud hozzátenni a villaléthez semmit(ilyen undormány dolgokon kívül) és másból táplálkozik.
ezután nagyon kíváncsi leszek hogy ez hogy fog lejönni az összefoglalóban
gondolom töredéke se he egyeltalán bekerül vmi. ill össze lehet-e ezt úgy is vágni hogy ez a péter milyen fain taktiks csávó -
Dyrtyho
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48302 üzenetére
Melyik Verust ? Kettő van
-
F34R
nagyúr
válasz
runner 125 #48323 üzenetére
durvább mint yoji biomechanika annál is már megkérdőjelezem hogy homár -e vagy nem .
-
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur #48322 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48322 üzenetére
Rákerestem, h mijjaz a Düki.
Borzalmas ez kis Dzsekicsen ezzel a FluorSP-vel beoltva.
-
Motion_Blur
félisten
A mai napot a Young-G & Düki szuperprodukcióval kezdtem, már megérte felkelni
-
veze
őstag
"VV Péter már a Survivor-ben is remekül teljesített"
"A szociológus Krizner Péter szerepelt már a Survivor-ben, majd a Bajkeverőkben.."micsoda véletlenek vannak
-
lorcsi
veterán
Vera az a mostani csaj, a rövid hajú ?
szegény csaj...mit pofázik neki egy ilyen senkiházigyűlölöm az iylen seggdugókat, akik a pofájukkal tudnak vergődni..amúgy meg egy nagy 0...mi a f...t képzel az ilyen 0 magáról
hátha Attila-Gergő-Fecó hármas felveszi maga mellé és kisöprik a söpredéket minél hamarabb
annak a kis buzinak még a feje is olyan hihetetlen sunyi..mocsok kis parasztamúgy a szűz fiúknál volt egyértelmű, hogy kamu. mert egy oylan ffi nem fog meztelenül zuhanyozni..és nem mer egy szilikonos csajt úgy fogdosni
színészkedés és manipuláció -
hdanesz
őstag
Ennek a Kingának minden második szava a b*zdmeg. Borzasztó...
Ettől jobban már csak Melinda hangja idegesít. -
-
jozsi252
veterán
Az a baj hogy nemtudhatjuk hogy mégis ki kinek az ismerőse...hogy kerül be a játékba, nemhinném hogy kolosi vagy nemtudom ki a főszerkesztő irányítja az egészet, tuti hogy van aki fentebb még beleszólhat a dolgokba csak ugye azt nem közli senki..
(#48310) pro70
Megjött a havi vagy mért vagy feszült
-
UFO1
senior tag
öcsi én vagyok a szerzö fogadd el ez történt
-
pro70
senior tag
válasz
Weeman1 #48308 üzenetére
Neked nem osztottam lapot
Állítólagos claudio, Sehi@Dukai románc másnapján tolta fészbukon az offot..nem vagyok benne biztos, talán storyonline közölte a nagy hírt rá 4 napra..akkor mikor már itt fórumon is lerágott csont volt
(mondjuk mi faluhírmondói vagyunk
) ..szal ne vedd magadra, de meg ne tudjam hogy himihumi oldalakról linkelgecc
(#48309) UFO1
Köszönjük szépen
-
UFO1
senior tag
Történt: 2011.09.28. 03-05.ig. Ez a szerencsétlen Pétert az esti bulin vodkával itatták (Vera+Melinda) ők közben vizet ittak majd a Vera véletlenül felcserélte a poharakat és kiderült a turpisság. Ennek következtében kb. 3-tól 4.40-ig ezen pufogott ez a nagyképű faszkalap. Azt taglalta semmibe sem kerül neki hogy kitegye a játékból a Verát. Az egész úgy jött le mint ha ez a jóllakott óvodás a Kolosi fia lenne és ki tudna tenni a játékból akárkit is (egy gyufaszálat sem tudna különben: a szerk.) mint egy munkahelyről. Apám itt elvileg a nézők szavazzák ki a játékosokat bár lehet tévedek. Szóval ez a tetű a nyugi szobába kérdések elé állította a Verát. Minden második szava az volt kibaszatlak a játékból (mintha a fődíjon kívül lehetne mást is nyerni itt vagy mi ez? kiesik mindenki nem csak egy maradhat). Figyelmezteti a Verát ha hazudik vagy csak megérzi hogy hazudik feláll és kimegy és az előző mondat lép életbe. 1 Kérdés: Miért vagy itt a játékban. Válasz: mert játszani akarok. 2. Kérdés: Mi ez a kulcs (van itt bent valakije talán ez jött le), olyan nagy királynak tartja ezt a faszkalapot hogy el tudja intézni ne kerüljön adásba amit elmond de ezt nem tudja elintézni (tehát ez egy senkiházi kis szar csimbók aki lelki terrorba szeretne tartani itt másokat). Válasz: olyasmiről hablatyol a Gergővel a castingon találkoztak, de itt leállítja csajt mondván erről tilos beszélni. 3. Kérdés: Hogy érzi magát ebben a helyzetben. Válasz: szarul összefoglalva. Úgy bemalmozta szerencsétlen Vera köpni nyelni nem tudott. Eltiporja ha még egyszer hasonló történik. Ölelkezés gondolom most a vezérlőben is teli szájjal röhögnek ezen a sumák csávón. Jön ezzel hogy 3. realitybe szerepelt már mindjárt leadok 20 kilót úgy beszartam. Ne bassza át többé ne hallja mástól se hogy át akarja baszni garantálja hogy nem esik ki az első párbajon. Kérdés: a másodikon? azt majd átbeszéljük. Lemattoltam ettől a nagyképű seggfejtől ez a hülye (Vera) meg remegett tőle. Érdekes módon a Melindának nem adta le ugyan ezt a műsort valószínű elküldte volna a sunyiba menyen az oviba ott próbálkozzon a szerencsétlen fenyegetéseivel. Ezt követően a nappaliban jó pofizott a Melindával Attilával Kingával. 5-ig száj karate a nappaliban elemében a Petike aztán off. Na erre varjatok gombot.
-
DJ WOKKY
addikt
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt
Alek,Oli,Laci -
moma
őstag
nagyon durva volt amit péter művelt verával. hihetetlen, hogy így meg tudta fenyegeti és vera megtört és engedett, ahelyett, hogy ott hagyta volna vagy egyszerűen kiröhögte volna.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
donjohnson #48300 üzenetére
Maximum nagy képernyősre lehet nyitni a kis kamera ablakot
Aktív témák
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!