- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pro70
senior tag
válasz
Weeman1 #48698 üzenetére
Nincs
Sysiért tüntetenek vááág, menjmá
(#48697) Salvador20
Semmi mi lenne, csak üzlettársak voltak..elszámoltak hetente vagy naponta ennyi
(#48700) vikvuk
Pasz nem fogja sokáig bírni szex nélkül a villába....főleg hogy mindennap bebsznak mint állat....gondolom úgy megcsinálja Dukait hogy térdre esik
-
Salvador20
őstag
úh, olasz szerelme elhagyta seherezádét, úhhh, mi lesz????
-
kenwood3
addikt
-
Weeman1
veterán
válasz
Salvador20 #48690 üzenetére
Azt én sem tudom ki ő,
küldhetne is egy Facebook linket,
örülnék neki.Böbe a fókusz-ban most.
-
kukinyo
addikt
válasz
Salvador20 #48687 üzenetére
Azt hiszem 45 a határ.
De rá löknék én is pár ezer sms-t -
Weeman1
veterán
válasz
Salvador20 #48685 üzenetére
Hátha benevez
Én azért löknék rá pár sms-t. -
kukinyo
addikt
válasz
Salvador20 #48685 üzenetére
Addigra túlkoros lesz.
-
Salvador20
őstag
akkor ma az összefoglalóban látni fogjuk, ahogy a gyerek(tán Csaba
) elveszti rózsájának a szüzességét, krisztofellel? Vagy fordítva?
-
Salvador20
őstag
-
kukinyo
addikt
válasz
Salvador20 #48662 üzenetére
Te vagy a sírásó?
Rendelésre is dolgozol? -
pro70
senior tag
válasz
Salvador20 #48662 üzenetére
..Kemény vagy
(#48659) darál0w
Olivért "csíptem" mikor Alek Kristófnak ecsetelte...az már a vége volt...tisztán úgy nem lehet röhögni ki van zárva...na meg az káröröm volt...arról meg tudjuk, nincs annál szebb
(#48663)
..ezentúl maj jobban odafigyelek főnök
-
vikvuk
senior tag
válasz
Salvador20 #48636 üzenetére
kerdezt daral0wt
-
F34R
nagyúr
válasz
állandóan csak nyávog azért mert bent maradt neki egy anal plug még nem kell játszani az agyát , vicces hogy szervezkednek már most a kis szarosok
(#48644) Motion_Blur
lol magát fogdosta az már gáz
(#48647) kukinyo
bazz jövőhéten nyerek a lottón ?
-
pro70
senior tag
válasz
Motion_Blur #48644 üzenetére
Kis taknyos összefosta magát...kibszottul nem akar még jövő héten hazamenni
-
hdanesz
őstag
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
ideges, mert sokan gyengének tartják, hol ott szerinte nem az. kész vicc az a csaj is Cristoforróval együtt
-
pro70
senior tag
válasz
Salvador20 #48639 üzenetére
(#48640) Motion_Blur
Ááá, 1:50-től végig besírtam
[ Módosította: #65675776 ]
-
mdraco
őstag
-
pro70
senior tag
-
Salvador20
őstag
ennek a dyának viszket a segge? Úgy izeg-mozog állandóan, mintha lenyelt volna valami afrikai szelvényes férget.
Ha ez ideg, akkor nem adok neki 3 hetet és hordágyon viszik ki innen -
UFO1
senior tag
Itt jó műsor csak akkor lesz ha a szarkavaró petikét kiszavazzuk. Mindenki azért szervezkedik mert ez gerjeszti a feszkót a kib@szott nagy 1 db valóság show szereplésével azt hiszi ő az igazi frankó csávó. Azt a rózsaszín buszos borzalmat nem számítom mert az csak tombolás volt bár nem rossz kiszavazósdi viszont nem volt benne.
Ténymegállapítás: – faszkalap Petike talán visszajöhet a humor és nevetés pláne ha beküldik Claidia szakító levelét még hatalmas csattogásokat ill. cuppogásokat is halhattuk. Csütörtökig van időnk szavazzuk ki a gerinctelen gyíkot rontsa odakünn a levegőt. -
-
darál0w
Jómunkásember
a best offot én letudom 1 éjszakával...a latin este...attol jobb nem volt.
-
-
F34R
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48625 üzenetére
nem évike-boglyos , tyúkmellyű -alekosz , gyökérszájú-szandika
-
kukinyo
addikt
Ez az egész egy nevetséges és egyben szomorú cirkusz.Ilyen példaképeket kell a mai fiatalok elé állítani.Hogyan rafináltkodjunk,pipáztassuk a többit alattomos féreg módon.
Remélem Kolosinak 5 év múlva bejelentik hogy ki van rúgva mert jött egy vv-n nevelkedett 23 éves kissrác akinek sikerült sárba taposnia az ő tekintélyét,szavát,tudását.
Azt kellene bemutatniuk hogyan lehet valaki jó fej,szimpatikus,okos ember a saját erejéből és nem a másikat földig alázva.Gusztustalan ez az egész.Pfejjjjj -
koshmar
addikt
válasz
runner 125 #48606 üzenetére
Ne higgy má' neki.
Kitalálta itt, hogy 25 éves...ugyan már!14 éves gyerek leül a gép elé, oszt' kitalál, amit csak akar.
-
F34R
nagyúr
gecc ez a Kristofel aszondaja verának 2 hét és te meg én együtt , letelik a két számolom a napokat elkaplak és megfogom a fingód
most lestem az összefoglalót érdekesek nagyon már most megvan a klikk az elején gecc , petiék jó nagy surmók , kifele. Ez az Arena hol lesz helyileg ? 51-s körzet ?
-
F34R
nagyúr
nah itt van esti online
-
hdanesz
őstag
válasz
runner 125 #48593 üzenetére
Én is majdnem így vagyok vele. Nekem sokkal szórakoztatóbb volt a műsor, amikor még csak 6-7-en voltak bent. Most már szinte csak a sz*rakodás megy.
-
moma
őstag
volt még egy érdesség: melinda és vera szövetséget kötött. megbeszélték ketten összetartanak és megpróbálnak infokat szerezni mindkét oldalról. péterben nem bíznak, de a bizalmába akarnak férkőzni, hogy ne legyen konfliktus.
egyébként a melinda meglepően jól átlátja mi is történik bent, szinte minden dologról tud. meg elég jól méri fel az erőviszonyokat. -
UFO1
senior tag
Történt: VV5 2011. 09. 29-30. A teljesség igénye nélkül.
Az este a szokásos szájtépéssel kezdődött petike próbál kombinálni Melinda helyesel neki a franc tudja e el is hiszi amit állít kit kéne ki szavazni nagy a viaskodás a fejekben. Mind a két csapat kombinál kire szavazzanak az 5-ös a hálóban seherezédé hiányzik. A többiek a kertben.Az esti érdemleges játék meg kell nevezni ki kivel aludjon tehát szavazás. Ki lehet kérni agy matracot a titokba és bevinni a nyugiba. A legtöbbet Attila és Kinga kapta bár Attila csalt mivel ha jól emlékszem Kinga Annamarival hozta volna össze Attilát. Emiatt Attila megváltoztatta a szavazatát Gergő és Seherezádéról (ezt a nevet honnan szedte az agyam leáll tőle) tehát csalt de ezt úgy hogy Gergő aki a szavazatokat számolta már lezárta a borítékot amibe az eredmények vannak ennyi nincs változtatás marad az első eredmény. Ezen irtózatos vita de marad az eredmény.
A másik érdemleges megbeszélés a két agy Crisztoforo és Bundi a mosókonyhában a faszkalap Petikével megbeszélik kire kell igen kell szavazni (ez Csaba lenne aki röpke 3 óra alatt legitározta az összes csaj bugyiját) mindezt úgy megígéri nekik ők maguknak nem kell félni mert „érintethetetlenek” petike szavaival szólva. Előzmény petike próbál Attilával szövetségre lépni tegyenek közösen megbeszélt lakóra. Attila ezt lazán lerázza majd a Gergővel ezt át is beszélték. Petike össze vissza kavar egymásnak ellentétes állításokat tesz más-más személyeknek jelesül Veronikának és kibukik az ellentmondás. Attila profi módon lenyomozza bukik is Petike forgatókönyve.
Szokásos lazulás Anomália Cristofallosz Bundi Melinda a jakuzziban cubakölök nyomja a szokásos dejó képű műsort. Kivagyok a gyerektől de szórakoztató hülyébb a hülyéknél 30 szavas pali de nekem tetszik hihetetlen mennyire egyszerű. A nagy beszervezés után megint Crisztoforó tart műsort veronikát füzi de nagyon keményen eddig ez a legjobb mai műsor. Ez a medencében folyik Verával Melindával Veronika a teraszon. Oda vissza szócsata aki tudja nézze vissza érdemes.
Ezek előtt petike beszervezte veronikát számíthat rá bármiben de ne közölje a megbeszélteket a Gergőéknek. Eközben Attila készül az együtt alvásra Kingával utóbbi már bevonult a nyugiba. Ati nagy műgonddal készülődik parfüm hajzselé egyebek. Bedobja a Kingának kapott gumit a titokba (persze nem). Crisztofallosz kiabálására (szerinte csaj fűzés) Veronikával kijön Kinga és csöndre inti az cubai „csődört”. A fűzőműsor a parton, teraszon is folytatódik a konkrét csávó nem tud leállni már a dugás is szóba-szóba kerül. Veronika próbál hárítani van itt minden méretek nyalás meg miegymás lehet a végén összejönnek vagy nem. Uncsi a műsor bealudtam tehát ennyit az onlájnról.
ui. az utolsó szó szándékos mielőtt a nyelvészek okoskodnának a helyesírásról. Na csá. -
darál0w
Jómunkásember
sokat nem változtattak rajta.
-
Motion_Blur
félisten
Most kapcsolódtam live-hoz, mi a brét csinálnak?
-
kenwood3
addikt
válasz
runner 125 #48603 üzenetére
Ne szójjál be kiskoma idősebb vagyok mint te
Hogy akarod csinálni?
(#48604) darál0w azt nem nézem
-
Dyrtyho
őstag
Szegény Sheri,még azt hiszi,hogy ott van neki Claudio
-
kenwood3
addikt
válasz
Motion_Blur #48600 üzenetére
melyik az a csigatévé?
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Opel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Biliárd és snooker topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest