Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Salvador20
üzenetére
rossz helyen kerested

-
vikvuk
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
összevissza, a múlt héten 20:50 volt
(#49889) Salvador20
[link] -
koshmar
veterán
válasz
Salvador20
üzenetére
Asz ety teheccségkutató músor.
darál0w: Ahoty mondod.

-
Salvador20
őstag
mi az, hogy 21:35kor kezdődik??? Mi az az x-faktor? Az van a helyén. Az valami új magyar-brazil kooperáció????
-
vikvuk
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Salvadort ez nem érinti
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Salvador20
őstag
egyszer volt egy kedves barátom, csak azóta nem tartjuk a kapcsolatot, mert szétitta/szívta/lőtte (vagy ezek kombinációja) magát és sztem már meg sem ismerne. Ő gyártott ilyen, ehhez hasonló összeesküvés-elméleteket. Csak egyet, hogy miket éltem át vele.
Figyelj S.!
Mondok valamit, de ez még titok, az EU szét fog bomlani!! De nem most, ne aggódj, majd később. (2001)(#49881) darál0w : A tündérmackós, szivárványpónis mindenit (lol, ki se javítja a google a szivárványpónit
)(#49884) vikvuk : Nagy kő esett le a szívemről

-
koshmar
veterán
Na remélem, Sheri mától belendül, mint részeg biciklis bácsi a lejtőn.
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
kokakola dollar laszvegasz csáknorisz kedilek májemi jeeeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

..Amúgy a kis patkány eleinte full mádzsárul írogatott az üzenőfalra oszt utána egycőcsak átdzsalt englisbe
..Ezzel kapcsolatba is változatlanul csak annyit szeretnék elmondani, hogy szerintem az ott nem ő![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
+1
a második részre 
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Salvador20
üzenetére

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Salvador20
üzenetére
miota meghallottam a bejelentést, összetörtem és azota Seheref@szom válogatást nézek végtelenítve.

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Salvador20
üzenetére
főleg, hogy a bemutato filmjébe olaszul beszéltek és Seherepicsa is olaszul köszönt el a beszavazon. kiégtem. teljesen.
-
Salvador20
őstag
-
válasz
Salvador20
üzenetére
Én, de ez nem az igazi.
-
Regirck
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Overdose-al össze kellene boronálni őket, mit neki a Dukai bátya... Ott szikrázna a levegő és még beszélni is tudnának.
-
Salvador20
őstag
nem tudom ki kérte, seherezádé nyerítés úgy 2:45-től, még lilu is megjegyzi, hogy milyen impozáns nevetés
-
Stafni
aktív tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Nem véletlen, hogy sokat isznak az orvosok! Apósom nagy barátja is nőgyógyász. Ittasan vezet autót. Nem tudom hogy tudta csinálni a szüléseket, mert biztos volt olyan hogy mennie kellett. Az volt a legszebb amikor bekávézva dumált, a kutya kajálta a szendvicsét amit a kezében tartott. Észre se vette.
Utána hazavezetett. -
Regirck
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Nem vagyok az a típus aki a vértől elájul. De jobb munkának tartom mint a rendőrségen a helyszínelőket. Ők is látnak emberi darabokat stb...stb., de itt legalább van pozitív oldala is. Nem mellesleg jól fizető szakma.
-
pro70
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Nemnem, jó hasonlat...már ha a disznóra gerjedsz
-
Salvador20
őstag
válasz
Regirck
üzenetére
nem-nem ez nem így működik, ez nem egy álommeló
kezded a műtét utáni másnappal a fogdosást, amikor még jó föl van vizesedve és írod szépen, naponta, hogy mennyit apadt, azt pedig a doki elemzi. Mire meggyógyul a cici, te már nem látod többet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na egy a vége, sztem nem egy álom meló, biztos van, akinek van gyomra hozzá, nekem sajna nincs, pedig disznót bármikor fölhasítok 100 felé.....vagy rossz hasonlat?
(#49851) vikvuk : Egy kedves barátom testvére igazságügyi orvos-szakértő, ő neki kötelessége gyűjteni a képeket boncoláskor (előtt, közben, után). Na most azok a képek....puruttya extrém. nekem egy olyat mutatott, ahol a fickó beledőlt a körfűrészbe, mert elájult......
-
Regirck
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Írtam is, hogy miért tettem le a nőgyógyász karrieremről (egyáltalán esélyem nem volt, de nyugtatom magam, hogy...)
Hát igen a melleket is meglehet unni, ezért néha intim piercinget is bevállalnék (persze fényképes jelentkezés után!). Hát mondjuk lehet kiábrándító, de minden munkának van pro és kontra oldala. A sok szenvedés előtt és után azért jól szemügyre venném azokat a ciciket!
Vagy csak plasztikai klinikán lennék tesztelő! (Ha már van autó, software tesztelő akkor én plasztikai végtermék (beültetés után és persze gyógyulás után) lennék minőség ellenőr!
-
vikvuk
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
még a végén kiderül h a hullamosó is jobb job

-
kenwood3
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
egyetértek

-
pro70
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
100%

-
Salvador20
őstag
válasz
Regirck
üzenetére
sztem egy plasztikai dokinak ott megy el a kedve a mellektől, amikor a műtőasztalon fölvágja a bimbót, majd azon keresztül kiszipolyozza a megmaradt emlőmirigyeket, majd azon a 2 cm átmérőjű (kivétel, ha párizsi) bimbó helyen beletuszkol egy 1,35L-es sóoldatos zacsit...majd visszavarja a bimbót.....
Utána sztem mindenre vágyik, csak nem melleket fogdosni.A nőgyógyász meg hadd ne mondjam, hogy nem a bombázók punziját nézegeti legtöbbször, hanem valamelyik etnikum candidáját..... -
Regirck
senior tag
-
Regirck
senior tag
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
Nem, sajnos. De ha lehetnék plasztikai sebész lennék, egész nap melleket taperolnék amit csináltam előtte és utána is.
Régen nőgyógyász akartam lenni, csak ott a vénlányokat kikell pókhálózni és az nem ok. Persze magánpraxisban 18-30 fényképes jelentkezést meg nem kultivál az orvosi kamara. Így szerte oszlott az álmom.
Amúgy jobban röfög mint a Zizi!

-
C4mp3r
addikt
[link] 0:49-nel a nevetes

-
kukinyo
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Az egy anyajegy
De rájöttem hogy te meg fogorvos vagy.
Nagyon szakszerűen tájoltad be a dolgot.
Tényleg nyomi feje van,az a magas homlok sehogy sem harmonizál a hegyes állal. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
lehet unokatesók

-
koshmar
veterán
Na akkor kedves Sheri, most szépen megmutatod Gergőnek, hogy te nemcsak szép lány vagy, hanem tudsz...
-
King Unique
titán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ja,el...
,nyilván csak azért engedte.h ezáltal ő maga is érdekesebb legyen.Ma lesz a nagy Claudio-Sheher TV-s szembesítés,v üzenet,mittomén,gondolom srácnak Retek adott egy kis +-t,h nyügje már be,h vége,h Sherike szabadon,"bűntudat" nélkül kupakolhasson már Gergővel.

-
Dyrtyho
őstag
-
DeckardCain
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Na megvan.
Bandika beletenyerelt a tutiba.
Mondjuk azért a Dya arca mindent elárult, mikor kijött a titok szobából. -
King Unique
titán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Csak végigtapizta,de azt elég rendesen,seggét-mellét megmaszírozta...
(lehet még tovább fűzte volna,piásan talán még meg is lett volna neki,talán), azok után azt hittem érdekesebb lesz a gyerek,de hát nem... 
-
DeckardCain
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
'első napján jól megnyomogatta a Dyát'
Na mindjárt meglessem azt a videót.

Egy hete követtem csak az eseményeket. -
King Unique
titán
válasz
bzoley
üzenetére
Ja,h személyesen is ismered
az más...az,h zsidó (egyéb sértő nézeteimet nem fejteném ki velük szemben,mert vannak
),hát persze,h jól megy neki,29 évesen saját ügyvédi iroda,amúgy nincs ő gondolom annyira rászorulva a fődíjra...
persze hírnév az nem árt soha.
Szal flegma,megnőtt az arca,(tuti biztos volt a dolgában,"előre megvette a helyét mi",v mert van zsozsó+zsidó ismerősöknél is,gondolom tudják küldeni bőven az SMS-eket
) ...bent meg nyilván megjátsza magát majd,mint a többi
Kösz,h megosztottad,mindjárt más szemmel tekintek rá...
Ebben a Shadiban egyrészt tetszik,h "vagány",nem alászkodik meg,nem nyal be egyiknek se,de kicsit irritáló a gyerek tényleg,bár a Bandinál csak érdekesebb lesz - az is első napján jól megnyomogatta a Dyát,de utána...evett,ivott,hugyt,sz@rt,feküdt ennyi
- ,Szüzekből Ferit tették volna be,az csnálta volna a műsort,kár érte.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Cyberpunk 2077
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neked meghagyom annafaszit.