- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Balázson mekkora komoly csizma van!
-
kenwood3
addikt
válasz
runner 125 #30588 üzenetére
hát nem teccik olvasni a topikot? [link]
(#30589) darál0w sztem ez már túl megy a vicc határain
kezdődik -
darál0w
Jómunkásember
-
runner 125
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30585 üzenetére
Zsófika + anyuka? ezt nem vágom.
Ketten osztoztak a két szilikonon, vagy he?
-
kenwood3
addikt
Topiklakók hülyének néznek minket , mert nézzük ezt a f.st [link]
#30585) Motion_Blur -
Motion_Blur
félisten
Szandika mellműtét, orrplasztika, zsírleszívás, Zsófika (+anyuka) szilikon.
Ezek az emberek mind betegek, de nagyon....
-
kukinyo
addikt
Már le is szedték.
-
baluka26
veterán
válasz
runner 125 #30579 üzenetére
Ja, ma szombat van. Meg vagyok kavarodva
-
baluka26
veterán
Ma ér véget a nyálhét?
Utána újra kőkemény VV fan leszek, elhatároztam -
pro70
senior tag
Nem akartam a héten jönni, de....
(csakhogy ne bannoljanak)
..."Hogy azt a tiszaparti sétány legmagasabb fűzfájának kopasz tetejében füttyögő kékpatinás rézkomplex angyalát a nyolcsávos út menti parkolóban föl s alá sétálva dolgozó édes jó anyjának!"
...P@tkány dopeman
meg a f@szsíppó tesója
meg úgy egyáltalán az a fületlen ritmustalan szövegtelen tehetségtelen édes yoo..............
..Gyerekek ami itt megy ezen a héten az valami elképesztően undormány Pfejjjjj hányás
..Sajnálom és elnézést kérek tényleg senkitől
-
kenwood3
addikt
Ez az adakozós dolog annyit ér mint halottnak a csók. A bnőm ahol lakik elég sok digó van az önkormányzat segíti őket mindennel amivel tudja őket : fát adnak nekik , hogy ne fagyjanak meg ill alapvető élelmiszereket de amint megkapják rögtön el is adnak mindent ...Inkább megfagynak csak pénzt tudjanak csinálni a kapott tüzelőből
Szval eddig se azért nem művelték a kertet, mert nem tudták hanem,mert nem is akarták. Persze tisztelet a kivételnek -
Diego!
senior tag
Hellooo
Volt kiválasztás? Vagy mikor lesz már??
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
Angelo69 #30560 üzenetére
Hm,milyen érdekes ez is...
Adott egy drogos fickó,aki harmadszor okoz balesetet talaj részegen, bekokainozva.
Otthagyja a sérülteket, átül egy másik kocsiba,hazavezet,majd az egészet az asszonyra akarja fogni.
És lecseng a botránya, éli tovább a kis életét, ugyanúgy hívják mindenhová,mint előtte,mindenki megbocsájt neki és várjuk a következő balesetét
Furcsa ország ez a miénk -
-
RexpecT
addikt
válasz
kukinyo #30555 üzenetére
Én is ezt gyanítom, hogy kevés család lesz akiken tényleg hosszú távon segíteni tud ez a program.
Az állattartás is sokba kerül manapság, vidéken is sokkal kevesebben tartanak már "jószágot".
Most hallgattam végig, tényleg azt mondja hogy 30-40000 Ft jut kajára 7 embernek, abból szerintem nem lehet jóllakni közel sem.mdraco:
Igen ez tényleg így van, azoknak a házaspároknak meg akinek jobban megy a dolga azoknak pedig általában 1-2 gyerekük van. -
hajtömeg
aktív tag
válasz
RexpecT #30553 üzenetére
Gondolom ezeket az energiaitalokat szerzik innen onnan.
Kapják promóción, adja neki a Lacibácsi a comcédból,mert az onokája otthagyta,ilyesmi.
Hát elég érdekes, azért az sztem nem úgy megy,hogy a kertben,aminek kerítése sincs most disznót meg tyúkokat fogok tartani...
Azoknak nem árt ól pl meg ilyen apróságok, pl etetni kell.
Pláne ha mellettük növényeket is termesztenének.
Nyamindegy,majd kiderül...
Egyébként mi van azokkal a szegényekkel,akik városban élnek?
Akik a minimálbérből tengődnek és dolgoznak,csak nem jutnak egyről a kettőre.
Enni tudnak,de a közös költség tartozásuk elviszi a lakásukat.
Azok nem kapnak ebből semmit? -
RexpecT
addikt
válasz
hajtömeg #30551 üzenetére
Gondolom a saját kertjükben termelik majd meg.
Itt nem csak a házzal van gondjuk, hanem az ennivalóra is kevés jut.
Persze itt nem is azzal van a gond, hogy megveszi, hanem azzal, hogy sokszor éhesek a gyerekek, egyoldalúan táplálkoznak(ha éhes vagyok nem energiaitalt veszek), és igenis aki csóró annak rengeteg pénz az a 250-300Ft(6000Ft/fő jut kajára egy hónapban !!!, a lány azt mondta hogy havi 30-40ezer forint jut kajára és 7-en vannak ). -
hajtömeg
aktív tag
válasz
RexpecT #30550 üzenetére
Azért ez ennél picit összetettebb
Attól,hogy rohad a ház,még tökmindegy,hogy a havi 50ből veszel-e magadnak egy 250ft-os energiaitalt olykor,avagy sem.
Ők is vesznek kvázi luxuscikkeket, üdítőt, csokit,csak ahogy te is írtad nem gyakran.
Sőt,valószínű mobiljuk is van,max nincs feltöltve
Arra azért kiváncsi leszek,hogy hozzáértés nélkül hogy tartanak majd állatokat,hogy gazdálkodnak és hol?
Földet is kapnak? -
RexpecT
addikt
Azért az is érdekes, hogy a családnak nincs pénze, de a polcon ott az energiaital sorban, csak ami a polcon van az lehetett olyan 3ezer forint.
Na mármost ha én annyira csóró vagyok akkor biztos nem erre költöm a pénzem, hanem kajára, vagy én is vettem volna belőle vetőmagot és megtermelek magamnak egy kis zöldséget, vagy valami hasonlót.No offense, látszik rajtuk, hogy csórók, meg azok a dobozok is úgy állnak a polcon mint a relikviák, tehát biztos nem napiszinten issza(ák), de akkor is, aki éhes az nem innivalót vesz.
Az állatokat amit kapnak a családok azt mivel etetik majd?Az sem ingyen van sajnos.....
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
runner 125 #30543 üzenetére
Persze,majd te meg a hozzád hasonlók döntik el,hogy ki mit érdemel...
-
kukinyo
addikt
válasz
runner 125 #30543 üzenetére
Persze hogy megérdemlik.De kellene húzni egy határvonalat a vicc és az ízléstelenség között.
-
mdraco
őstag
Ha még nem is tudnék semmit Gigiről, akkor is olyan idegesitő nézése van, meg az az arc mosolya mintha sose lenne őszinte. Aleknek igaza van, szinésznő, vigszinház!
-
runner 125
nagyúr
válasz
tifarmester #30540 üzenetére
..az tuti, h én ilyen aljasat nem csinálnék, viszont aki megérdemli, szerintem kapja csak az ívet! Ráczék meg megérdemlik, nem kérdéses.
Érdekes, Alekról pl. miért nem készül ilyen primitív kép, ahol pl. épp egy lovat elégít ki orálisan?!
...
-
kukinyo
addikt
válasz
tifarmester #30540 üzenetére
Sajnos a bent lévők is már hetek óta csak azon mesterkednek (ahelyett hogy ők kitűnnének valamivel) hogy lehet a másikat lejáratni,megszégyeníteni,nevetségessé tenni a nézők előtt.
Ez mindenkire igaz.Mi mást várhatunk a kint lévő nem normális aberráltaktól? -
kpal
nagyúr
végre jövőhátöl normális vv lesz
-
koshmar
addikt
Nagy igazságtartalmú képek jelentek meg Gigiről a Napiszaron!!
Belinkelni nem fogom, mert igencsak kimeríti a 18+ fogalmát, szóval aki akarja, tekintse meg.
-
kenwood3
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #30525 üzenetére
g*cit a szája szélére
-
Motion_Blur
félisten
Mit kap már Anikó a Dopeman-es video-ban!
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
kenwood3 #30520 üzenetére
Én egyszer, internetes szavazás alapján szavaztam arra, hogy Éva kapjon-e 1 üveg italt, vagy sem?
Nyomtam minden pillanatban a NEM-et, a műsor végéig, mert nem volt izgalmas a műsor.
56-44% volt a NEM javára, láss csodát, amikor már nem engedett szavazni, figyeltem a műsort, aztán pár másodperc múlva mi történt: 46:54%-ban az IGEN nyert...
Erről ennyit... Érdekesnek tartom nagyon -
zH.
senior tag
Pár napja nem néztem, az utolsó részek unalmasak voltak. - majd ma.
Kommentár nélkül: Béci, vagy Alek? Nem lehet tudni pontosan mennyi, de elég kiegyenlített. Persze, ez nem sokat jelent, de eddig szinte mindig Alek vezetett, kb. 2x annyi like-al. Kezd unalmas lenni, vagy mi történt? -
bim
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
LadyLorien #30478 üzenetére
-
kenwood3
addikt
Dopeman [link]
-
hajtömeg
aktív tag
Egyértelmű kamu ilyen 10éves agyi szinten lévő kockáknak szánva,mint ti.
Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tippmix
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megújult a PROHARDVER!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest