- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Laraxior
titán
nah tessék..mit mondtam...levetítik nekik a videot amikor anikó aszonta fellökték
szavazzatok!! -
whitezo88
nagyúr
na lehet szavazni h lenyomják-e a lökéses videót a lakóknak. mennyi lesz? 98%-2%?
LOL zsuzsi hogy nyúlkál a bré után
f.szhiánya van, látszik
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
runner 125 #1193 üzenetére
Valamit kell mutasson, hogy ha véletlenül őt vinné ki Éva, akkor esetleg legyen miért őt tartsák bent a nézők, ha más nem ezért. Na meg ugye, jó kis anyatigrisként a leggyengébbet kapta el a falkából.
Megcsócsálja aztán kiköpi a maradékot. Nem hülye, de szánalmas. Mihez fog kezdeni egy ilyen 35 éves kora után?
MOD: A lányok közül csak Éva fürdik reggel?
-
Eagl3
veterán
válasz
A népszerűségért mindent.
MOD: ez az Éva... teljesen gyökér.
-
Vandit.
addikt
válasz
Ez csak megjátszás, ugye tudod?
-
runner 125
nagyúr
Nee, most nézem, h ez a Zsuzsi rendesen rá van kattanva arra a lúzerra.
Most nem azért, de szerintetek mi a franc fogta meg Leokádoszban?
-
Laraxior
titán
Zsuzsi egyből a cerkára nyúlt
-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur #1184 üzenetére
ribiiiiiiiiiiiiii
egykétháromnégymenetrejólenneazé -
Neoteric
addikt
válasz
fílinges..
-
V.Stryker
nagyúr
Már két napja b.sz az ideg, hogy ez a k.rva rtl az utolsó 2671-ik bőrt húzza le az x-ről, de nem tudna normálisan napi 2-3 összefoglalót a vv-ről.
-
dragonfx
veterán
válasz
ennyit ér
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Hát erre én sem tudok sokat mondani. Sokat nem vártam tőle eddig sem, de a renoméján rontott.
-
F34R
nagyúr
válasz
Most erre mit mondjak , nem csalódtam
-
Motion_Blur
félisten
-
válasz
LadyLorien #1178 üzenetére
Köszönjük!
-
vikvuk
senior tag
válasz
LadyLorien #1180 üzenetére
örül h végre megszólalhat, de szarnak rá, egy simulékony buzi marad
-
vikvuk
senior tag
válasz
LadyLorien #1178 üzenetére
gombi minek ismétli magát megszámlálhatatlanszor? durva h csak a másik cigány béci mert felordítani, hogy befejezhetné...
-
LadyLorien
tag
Éjszakai kukkolás 2:19 - 3:10 - ig
2:19 - Bekapcsoláskor a hálóban Gombi nagyon forrong, később kiderül, hogy Éva gyártotta megint a feszültséget.
Hallomás alapján Gombi családját, édesanyját szidta és csúnyán összevesztek. Perceken keresztül Gombi Olivérrel beszélget, szidja Évát, hogy "hogy lehet valaki ennyire szívtelen, önző és miért gyűlölködik?". Rá kell jönnöm, hogy Gombi szókincse összvissz a következő kifejezésekből áll: "Ne hülyéskedj", "Érted...", valamint "Mindegy hagyjuk!" - számomra meglepetésre ez nem adott nagy okot.
2:23-kor Béci elordítja magát, hogy "Mi a fasz van itt? Mindenki ordítozik? Kussoljatok már!", erre egyből benyomják a hangtompítót.
Utána Bécit, Anikót és Gigit mutatják, ahogy a földön fetrengve beszélgetnek, bár hallani szokás szerint nem lehet sokat.
Átólálkodik a kamera Olivérre és Gombira. Olivér kinyilvánítja, hogy szívesen kimenne, mert jó lenne látni a szeretteit. Gombinak be nem áll a szája (valaki tömjön már bele egy büdös zoknit).
Olivér próbálja csitítgatni ("Ne aggódj, minden funky...").
Gombitól 5-6 mondat alatt vagy százszor hallatszik el az "Érted?" kifejezés. (Holnap este ivóversenyt csinálok, komolyan, visszajátszom ezt a részt és ahányszor elmondja, annyiszor inni kell...Garantáltan részeg lesz mindenki a végére.)
Kiderül, hogy Gombi és Olivér "nézésből" kommunikálnak (Fantasztikus). Olivér nekiáll öltözni, aztán Gombival karöltve távoznak a hálóból.
A többieket figyeli a kamera... Olivér kibeszélése folyik, hogy mennyire taktikázik, majd hirtelen Éva és Leonidász beszégetését láthatjuk/hallhatjuk a következő pillanatban, Éva továbbra is szidja Gombit, Leonidász pedig közli vele, hogy neki semmi baja nincs Gombival, aztán meg se hallgatja amit reagálni szeretne rá Éva ("Az a durva, hogy...."), hanem elhagyja a hálót.
A következő percekben Laci, Béci, Anikó, Zsófi és Gigi az időt tárgyalják. Óra hiányában fogalmuk sincs, hogy mennyi időt pocsékolnak el beszélgetéssel ahelyett, hogy aludnának.
2:41 - Anikó ránéz Zsófira és megszólal: Milyen édes orrod van - megnyomkodja - Most fedeztem fel.
A lányok keresik a díszítő körömlakkot... Laci megnyilvánulása: "De jó tesó, hogy mi kimaradunk a díszítő körömlakkozásból."
Ahogy jobban szemügyre veszem a hálót, egyre inkább feltűnik, hogy hatalmas rendetlenség van, Éva pedig úgy csinál, mintha pakolna, de ebből persze semmi nem látszik.
2:45 - Szandika egy szál törölközőben (?) beflangál a szobába, Éva pedig kijelenti, hogy meglátott egy női arcot, ahogy visszanézett a tükörből (vajon milyen anyagot szívott?), majd leül és Béci egyből elkezdi aggatni, hogy mitől fél? (A további beszélgetést ismételten nem lehet hallani... )
2:48 - Lekapcsolják a villanyt, amit Gigi egy "tenkjúverimáccs"-csal köszön meg. Ezután a kamera átvált a nappalira, ahol Leonidász élvezi Jerzy társaságát, majd amint megszoknám, kikapcsolnak a dohányzóhelyre, itt Éva és Kristóf társalgását hallhatjuk Gombi beszavazásáról és hogy kit hív ki Éva.
2:52 - kor elveszik a képet, bár nem tudom miért, hiszen csak arról volt szó, hogy nem karácsonykor lesz a kiszavazás, bár valakik akkor is dolgozni fognak, mert Zsófi hallotta. (Nyilván leplezni szeretnék, hogy mennyire megredezett az egész ValóVilág.)
2:55 - kor visszakapjuk a képet, Éva már nincs a dohányzónál, viszont Jerzy kiment Kristófhoz. Éva a téma, hiszen ha bement a nappaliba, akkor bizony ki kell beszélni. Jerzy elmeséli, hogy Éva azzal gyanúsította meg, hogy meleg. Ráterelődik a téma arra, hogy mennyire megbántotta Éva Gombit azzal, hogy szidta a családját, mert hogy a romák ezért ölnek, erre 2:57-kor megint fekete képernyő díszeleg a kijelzőmön.
3:05-kor még mindig nincs kép, viszont a hangok alapján valaki tusol és pakolászik.
3:10-kor meguntam a fekete képernyő bámulását, ezért kinyomtam az élő közvetítést.Elnézést, ha kicsit keszekusza lett, de a lényeg érthető szerintem. Nagyon gyorsan kell írni, hogyha minden fontosabb dolgot meg akar az ember örökíteni.
Remélem mindenkinek hasznos lesz, akit érdekel, hogy mi történt éjjel.
-
Ezt online lehet nézni?
Hmm, ezt alaposan eldugták, csak a 4. gugli találatban volt.
-
zH.
senior tag
Most nézem az összefoglalót ,mert ma sajnos nem volt alkalmam. A zsuzsit még mindig qrvára utálom ,pedig még nem is szerepelt. 12,5percnél járok ,ez a táncpróba qrvanagy.
Ez a béci hatalmas nagy forma.
-
zH.
senior tag
ideje élőben nézni. én mindjárt elrothadok itt ,ezek meg még igen elemében vannak..
-
Boxer001
veterán
Simán azért nyomja szerintem is, hogy csinálja a műsort, érdekes legyen...másnál meg ha jobban belegondolunk, akkor nem is próbálkozhatna, max. Alekosz, de arra meg végképp nincs gusztusa (pedig nekem tetszene
).
Milyen odaverésről van szó?
Sajnos nekem is úgy jött le eddig, hogy a gombagyerek nem olyan vészes, francba, azért még reménykedem.Besavazáskor ultra gáz volt.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Boxer001 #1167 üzenetére
Lehet be akarja biztosítani magát, ha esetleg párbajra hívnák legyen miért visszasavazni.
Gigi fejére azért kiváncsi lennék amikor meglátja amint erzsi a videoban odaveri a tükörre.
Gombi egyébként nekem nem tűnik annyira reménytelennek. Eddig eléggé kulturáltan viselkedett.
-
dragonfx
veterán
engem nem érdekel mennyire setét vagy szőke Zsuzsi meg hogy viselkedik én ugy megtolnám mint a huzat.
Alekosz Oli, Laci Szandika továbbra is ők a legjobbak.
-
C4mp3r
addikt
leonidasz rendszeresen matyizhat odabent ha ilyen hidegvérrel nemet mond egy kurásra
-
troland26
őstag
és még azt mondja , hogy korai..
vajon mikor nem lesz az ?
biztos tart az anyja haragjától
-
Zsuzsi + Leonidasz összejönnek? Én biztos nem mondtam volna, hogy korai... Idióta!
-
SpeedR
őstag
[link]
Ennek tényleg ennyi esze van, hogy ilyesmiről beszél odabenn? Számomra felzárkózott zsuzsi és anikó mellé.(#1151) zH.
Elvileg 17-19 és 0-10 között. -
zH.
senior tag
Hány órátol lehet az oldalon élőben nézni?
-
Carlo009
tag
Hi!
Help! Valaki meg tudná mondani hova kell küldeni sms-t a villalakóknak, amit ott az újságban fel szoktak olvasni?
Blikk-be? Melyik számra kell küldeni?Üdv!
-
lakisoft
veterán
nagyon komolyak!
.
Ná ná ... parti állályn
kezd leülni a hangulat
Enikő, Adriii
-
runner 125
nagyúr
Belenéztem én is, és bazeg rendesen bulihangulatom lett.
Mind1, holnap bepótolom.
Viszont jópofa.. 3x mutatták azt a kameraképet, amin a házaspár férfitagja bal oldalt ül, és bólogat a zenére, míg Alekosz majdnem lefordul a hintából, a szokásos borospohárral a kezében.
Viszont az Olivér ezzel a hajjal, OMG:
mod2.
Síííír a Gombííí, szeginyem, elérzékenyültem én is.
-
Zin
őstag
BULIVAN!!
Nezzetek most a weboldalan ejjfeltol megy a kozvetites.Hatalmas! -
runner 125
nagyúr
Nah mi vót' ma?
Egész eddig bútort raktam össze.
CsákkNorrisz, lóvé odaért? -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #1136 üzenetére
az is iszonyat test...dugnám majd leköpném .... emberileg nagyon hulladék majdnem az összes. Gigi,Szandika,Laci...ők valamire valók
ez az alekosz meg annyira nem veszi észre hogy nem körülötte forog a világ...édesistenem. agyonvágnám -
Laraxior
titán
ez a zsuzsi mennyire valószínű hogy cigány? vagyis valamennyi beütés csak van benne,amikor mondta a szobában a magáét hogy gigi így gigi úgy,mindjárt kimegy és blabla...szandika meg nyugtatta hogy nyugalom....
ott azért eléggé kibuggyant hogy hova is tartozik a kapuccsínó kisasszony -
Magnum_
nagyúr
még egy off kérdés, de azért itt, mert ti kenitek vágjátok a médiát.
nézem a megaszar döntőt, látom a kis összeállitást azokról, akik lejáratták magukat a selejtezőn. aztán most meg a döntőn élőben nyomják ezek.. de a tv2 miért alázza meg őket még egyszer?
-
dragonfx
veterán
Zsófi nem nagyon szám csaj.az átlagot tán megüti.
Ém drukkolok Alekosznak egyiket egy alkoholmámoros éjszakán jol megdugja avgy lecumiztassa.
mér nem jön be az oldal?
Gina se rossz nő.Zsuzsi egy csíra.Anikó szintját eléri lassan. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Boxer001 #1121 üzenetére
Egyébként én falra mászom ezektől a műsoroktól, csodálkoztam is, hogy van itt topicja, de kérem, aki korba közé keveredik, azt megeszik a disznók. Múltkor mutatta ezt haversrác, aztán azóta is fekszem rajta. Gyökér banda, mintha másik havert látnám lakásavatón másnap, zseniális
-
Magnum_
nagyúr
kiaza Erzsi?
-
Boxer001
veterán
válasz
#21559296 #1111 üzenetére
Alekoszt nem kell félteni.
Erzsi meg nem fűzöget senkit, csak beletaszították ebbe a szituba.
Ijk
Lehet sok nőnek ideál, egészségükre.Mondjuk sok nő szimpatizál homikkal, az is igaz...
F34R
Valaki találjon már és írja meg nekik bentre.Bár azt nem hiszem, hogy beengednék infónak
Nem tudom, ha valaki mutogatja a faxát, lyukát buziknak egy oldalon...az vagy beteg, vagy homi, vagy ennyire kell a pénz, ennyire...minden körülmények között?
-
janos1988
addikt
Oliver meg jol elpoenkodik a sulyosan beteg Alekosszal. Csak mi lenne ha Oli egyetlen kis szerelmecskejet valaki jol megkurna... Lefagyna a mosoly a szajarol.
Szerk.: Most nezem a vv oldalat. 2 kamera? Mi tortent?
-
Ijk
nagyúr
Mibe hogy Alekosz előbb-utóbb bestrigulázza zsuzsikát
A feleségnél esélytelen.
-
C4mp3r
addikt
"Egy szolid ajánlatot fogok tenni..."
-
Boxer001
veterán
Alekosz, Alekosz, Alekosz!
Nagyon beteg.
Erzsi most akkor homár? -
Neoteric
addikt
Alekosz mindjá rámászik Leonidaszra.
-
törölt tag
Szarikó Leonidásznak: "Óóóó, jó kis cickókat csinálunk neked (mondjuk már alapból nagyobb van, mint nekem...)" Legalább ő nem képzeli magát Zsuzsinak.
De basszus, hogy mennyire amorf alakja van ennek a srácnak...
Erzsike meg megint melegszik (megmarkolta Leo s*ggét, aki lemaradt volna)...
Aktív témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest