- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Laraxior #35082 üzenetére
idioták...
és Aniko is furán gondolkodik...Éva azért tetette és tette Bécire, hogy még véletlenül se tudja őt kivinni...ezáltal simán a döntőbe van Éva.
az, h most lehet, h Anikot fogja kivinni már csak másodlagos. Anikonak nyilván elsődleges...csak mégis furán gondolkodik.
és hogy kiakad...
-
kenwood3
addikt
válasz
Laraxior #11245 üzenetére
akkor nézd
1ébként sokba kerülhet a vv a reteknek ha már 1 normális filmet se tud megvenni , 8ra tette a Különben dühbe jövünk című filmet ... jó nincs semmi bajom a filmel , szeretem is de ez inkább a Film+-ra vagy délutáni filmnek való már...nem főműsoridős filmnek.. -
ildi_
tag
válasz
Laraxior #3765 üzenetére
Szerintem senki. Viszont ezek lassan hullani fognak, mint a legyek.
Annyira unalmas már a műsor, hogy a csajok már egymásra fanyalodnak. Direkt csinálják ezt velük?
A múltkori versenyek, amikor farönkön álltak vagy nem tudom mit tartottak a fejük fölött, legalább felpezsdítette az életüket kissé, lefáradtak. Miért nem lehet nekik feladatokat adni, megjutalmazni őket vagy éppen büntetni. Akkor legalább valódi konfliktusok lennének és nem ilyen személyesek, amiket mondjuk az Olivér idéz elő mások piszkálásával. A luxusba unnak bele, abba, hogy ki vannak szolgálva és semmi dolguk, nem a feladatokba és munkába. Rögtön nem sopánkodnának ennyit, ha lenne dolguk.Azért én még megnézném hol volt itt 18 ezer ember és hogy sikerült így kiválogatni őket, nyilván nem teljesen véletlenül.
Motion_Blur Én el sem tudom képzelni, hogy ki a szavazóközönség a rokonokon kívül. Szerencsére a környezetemben sincsenek ilyenek. (Legalábbis saját bevallásuk szerint.)
-
runner 125
nagyúr
válasz
Laraxior #891 üzenetére
Azám.
-
Viszont mekkora lol már.. most elvették a meleg vizet, mert 1-2-en suttogtak. Mivel a szabályok tiltják, és a _nézők érdekeit mi mindenképpen figyelembe vesszük, bla bla_ . (Nyilatkozott Lilu, valami hasonlót. )
Persze, az online adásnál is hűen látni, h mennyire igyekeznek megtenni mindent a nézőknek.
Kötsögök. -
runner 125
nagyúr
válasz
Laraxior #807 üzenetére
Kavics meg a nője? Az melyik páros?
..amikor én megláttam őket, az első párra tippeltem, a fickó volt valamelyik zenei műsorban is, csak kiszórták, pedig nem is volt szar hangja. Nekem talán ők a legszimpatikusabbak.
Szal' jah, 15 lakóból, jó ha _kettő_ médiaszűz.mephi666
"ez a 2 személy az, aki engem legjobban irritál... meg ide vehetjük alkeszkosz idióta dolgait is... ő normális lehetne, ha nem vedelne nonstop és nem próbálna mindenre rámászni, aminek lyuka van
"
Nézd, ha valaki aktívan qrta kint a nőket, és egyszerűen ilyen természet, nehezen tud uralkodni a hormonjain. Van aki át tud állni egy ilyen helyzet kapcsán, Alekosz nem.
A sok vedelést szvsz ennek az ellensúlyozására lehet felírni, így próbálja a hangulatát más irányba terelni.Ettől függetlenül tény, h vannak hülye húzásai, de összességében ő egy egyéniség, megvan a véleménye, stb, stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged