- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
troland26 #14757 üzenetére
sztem a legtöbben neki drukkolnak itt , de sztem is kiesik
(#14761) darál0w igazad legyen , én is szívesen látnám repülni
mindenkinek : az online 15 perces késéssel megy
(#14764) C4mp3r hát 1 senki és én ezt tudom , de mond ezt a sok csitrinek aki a kinézete alapján fog rá szavazni -
mephi666
nagyúr
válasz
troland26 #12743 üzenetére
itt van mondjuk a f@szbúk profilom... az én szememben ő minden nőnél különb
-
Boxer001
veterán
-
madgie
titán
válasz
troland26 #11447 üzenetére
És semmi különösebb baj nincs velük, legalábbis évek óta dévúkálosszal nünükézünk, városba, párszáz kilométerre tök jó, egy "hibája" van, az aksit pár év alatt megeszi (főleg, mivel télen is az utcán áll) és kicsit keleti szemléletű, mondjuk ki, na, fordított polaritású akku kell bele. Azzal meg az átlag ótóboltos lehúz, mint a sz@rt.
Persze én is szeretnék Corvette-et, meg Mustang-ot, csak abba nem ötezer lenne a benzin havonta...
-
mephi666
nagyúr
válasz
troland26 #9900 üzenetére
ez qrvajó
nem tudom, ki hogy van vele és ne is értsetek félre, de nekem szimpatikus ez a figura
barátnőmmel rohadt sokat szoktunk rajta röhögni... főleg, amikor nyilatkozik és pislog, az valami agyhalál... egyébként szerintem simán a normálisabbakhoz tartozik a villában...
-
-
darál0w
Jómunkásember
-
kenwood3
addikt
válasz
troland26 #3222 üzenetére
Általában mikor kiválasztás , párbaj stb van akkor emiatt sosincs
! Nehogy lássuk mi is történik ilyenkor
!
Más : mit szóltok az online kérdés 50-50%-os eredményéhez? Sztetek mennyire volt kamu az eredmény
? Egyébként örülök Oli győzelmének
és rem Gina fők.va kisasszony végre lecumizza az Alkeszt
!
-
ildi_
tag
válasz
troland26 #2951 üzenetére
Nem unfairség szerintem, inkább gyengeség. Én sem bírnék ki pár napnál többet, de én nem is jelentkeztem.
Gina a férje nélkül nem bírná a villalétet, a férje ma viszont nem megy vissza a párbajról. Úgyhogy...
Remélem az RTL nem követi el megint azt a hibát, hogy betesz valakit, Ildikó a legjobb példa arra, hogy beilleszkedni nehéz egy ilyen "összeszokott" társaságba. Talán egy Éva vagy egy Olivér-féle embernek ez sokkal könnyebben menne, mint Ildikónak. Azokat ha leoltják visszaszólnak és addig nyomulnak, míg kell. Nagyon rossz választás volt ez a lány, jobb lett volna, ha marad a Zsuzsi. -
runner 125
nagyúr
válasz
troland26 #1730 üzenetére
Emlékszem rá.
..és nem is azt írtam, h szimpatikus. De mivel aljábbnak' tartom, mint a másik törtetőt, így biztos csinálna egy kis sót'. Ezért mondtam őt.
Mr-Pamacs
Korrekten látod a helyzetet.
Szerintem is elég rendesen átestek már a ló másik oldalára. Kicsit kezd egy gagyi argentin-brazil szappanoperához hasonlítani ( de említhetném Barátok Köztöt is.
)
Vki meghal, rögtön jön a helyére egy másik szereplő. Így valóban totál "hiteltelen". -
baluka26
veterán
válasz
troland26 #1399 üzenetére
Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted? Érted?=Gomba
Nem búza szegény, csak kicsit furcsa. Egyébként annyira nem rossz arc.
Carlo009: Ne már. Azért egy bizonyos szintet minden férfitársamnak meg kéne adni...de ha az egzotikus Nálad kimeríti a cigány fogalmát, akkor hajrá. Zsuzska biztos PH!-t olvas, szóval nem veszett az ügy
Aktív témák
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest