- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
joey04
titán
Kicsit visszaolvastam... Hát vannak itt ööööö finoman szólva naiv emberek. Gondolok azokra, akik szerint a rtl azzal befolyásolta a szavazást, hogy megmutatta kik vannak a képek alatt 45-55nél. Az persze igaz, hogy így akartak több SMS-t kicsalni, de az hülyeség, hogy ezért ment vissza Éva. Mi szüksége lenne az rtl-nek ilyesmi csalásra? Le van játszva előre. Teljesen mindegy, kire mennyi szavazat megy. Már ott bukott a dolog, hogy X napja lehet szavazni, kialakult egy (elvileg) szoros állás. Ezt egy este alatt (még ha a show miatt értelemszerűen több jön ilyenkor, mint az előző napokban) így kilendíteni szerintem lehetetlenség. De nem is ez a lényeg, ez nyilván le van játszva, a nézői reakciók, (hogy kire mennyire kíváncsiak) dönti el, hogy ki megy vissza. Azt nem mondom, hogy az egész meg van írva, mert ha valaki unalmas karakter lesz, akkor kiteszik a picsába szvsz. Ez egyébként talán nem is baj.
Konkrétan ezen a párbajon örülök, hogy Éva ment vissza, a részleteket nem fejtegetem, mert 1-2 érvem miatt ban járna. Örülök, hogy Gigi szó szerint kitakarította magát. Az azért vicces volt, amikor ő papolt erkölcsről...
-
joey04
titán
válasz
Motion_Blur #3848 üzenetére
okádék egy műsor!!
minek nézed, és minek voltál már itt a topikban 2005ben is? Hogy minden 5. kommentedben leírd, hogy ez szar, szégyen, aki nézi az meg hülye?
-
joey04
titán
nem az van, hogy Oli nem tudja mikor lesz párbaj? Mert most mondta, hogy még 2 nap
-
joey04
titán
Senki nem tud egymás előéletéről
Ez erős túlzás. Ami eddig biztosra kiderült, az az, hogy Zsuzsi és Béci-Gigi sokat tudtak egymásról, és Olivér megkéseléséről is folyt már a társalgás bent.2120: nem az volt a lényeg, hogy nő, hanem az, hogy egy gyenge friss versenyző. Én örültem volna, ha az az Ildi megy ki párbajozni, mert nem kell oda ő. És akkor a következő héten lehetett volna Éva Olivér csata.
-
joey04
titán
régen jártam erre
a nálam favorit trióból (gigi, alekosz, oli) gigi már kiesett. -
joey04
titán
lehet kommentelni a valovilag.hu-n? lol balázs be se jön b+
-
joey04
titán
-
joey04
titán
wow remélem ezért kizárják a francba zsuzsit. undorító egy "nő"
-
joey04
titán
Áh engem ez az Éva egyre jobban irritál. Jó lenne ha pofára esne, és nem jönne vissza. Arra is gondoltam, hogy Gombival gyűlölik egymást, milyen jó lenne ha Gombi tábora (az a pár ember, aki azt a rengeteg szavazatot küldte neki) Éva ellen szavazna.
-
joey04
titán
Gombi, Leonidasz, vagy a párból valaki. ezekből választ éva elvileg. olit meg bécit biztos nem.
-
joey04
titán
válasz
runner 125 #1006 üzenetére
+1
Remélem a házaspár elkottyant valamit legalább, hiszen ők még láthatták kint. persze gondolom ez tilos, de szarnak a szabályokra...
A kiöltözés nekem is gyanús, csak addig nem akartam felhozni, amíg meg nem látom az összefoglalóban ma, hogy milyen feladatot kaptak. Lehet ez lesz a válasz rá.
-
joey04
titán
Várható volt az eredmény. Éva, Alek, Anikó volt az "esélyes". Az első benyomások alapján Éva volt számomra a legunszimpatikusabb (avagy antipatikus, kinek mi) de aztán Alek lökése óta Anikó váltotta. Alekosz az elején favoritom volt, aztán visszazuhant, de most megint a kedveltek között van. Oli továbra is a legnagyobb kedvenc, bár Évával való vitája után csalódtam picit. Ezt helyre is hozta azonban a bocsánatéréssel, de én azt vártam, hogy csak a stílus miatt jár a sorry, mert alapvetően igaza volt. Zsuzsi meg Zsófi sem szimpatikus, valamiért a csajok közül nem sokat kedvelek, Gigit viszont nagyon. A többiek langyos víz. Az házaspár semleges volt egészen a beköltözésig, de az a megjegyzés kicsit rombolt a dolgokon, majd még alakul. Favorit listám: 1.: Oli, 2.: Gigi, 3.: Alek. Akiket kidobnék: 1.:Anikó (bár nagyon jó nő), 2.: Éva, 3.: Zsuzsi
Éva ha nem taktikázik, akkor szerintem Béci és Alek közül utóbbit fogja megjelölni. Sajnos, ha vissza is jut Alekosz akkor is vannak bent páran akik rá fogják dobni a jelet, így szerintem max még 1-2 kört megy.
-
joey04
titán
oh megnéztem a beköltözés pillanatait, hát inkább bármelyik másik pár jutott volna be.
-
joey04
titán
Nekem ezek a Stone-ék nem voltak szimpatikusak, az "érdekes" párról nem is beszélve.
Szóval én örülök, hogy a 3. pár futott be. -
joey04
titán
válasz
runner 125 #827 üzenetére
[link]
+1 Anikóra -
joey04
titán
Hát Anikó tényleg egy gerinctelen p*csa, az biztos. Ettől még továbbra is a legjobb nő, külsőre. Én azért megértem, hogy Alekoszt mindegyik csaj gyűlöli már, állandóan részegen rámegy mindenkire, tényleg csak egy p*na neki minden csaj. Persze az tény, hogy odabent kb mindegyik egy beképzelt, hisztis ****, talán Gigi nem egyedül.
-
joey04
titán
Egyébként elvileg már nem csak éjjel megy az élő kukkolda, hanem 17 és 19 óra között is.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Remélem nem gond, ha ma én szállítom az éjjeli beszámolót, ha igen akkor szólj nyugodtan whitezo88!
Valo Vilag Online 2010.12.11 az éjszaka összefoglalója:
Az adás kisebb problémákkal indult de az elmúlt napokhoz képest hamarabb normalizálódott az adás.Anikó és Leonifasz ország-várost játszottak az asztalnál.Mellettük Gigi manikűrözte Marek Pietrakot és a tegnapi balhéról és a mai Alekosz-Laci botrányról beszéltek de itt gyorsan levették a hangot és kamerát váltottak.Később a hálóban Oli,Zsuzsi és Gombi a fején egy bugyit viselő Leonifaszt oltogatták aki nem vette észre,hogy a haverkodós poénok sokkal inkább a szánakozást és az öncélú kifigurázását takarta.Olivér szerint Leonifasz jövöje ,sztársága a villa után a kecskeméti buborék tévé időjárásjelentői poziciójában fog kiteljesedni.Cinkelték a tegnapi erotikus fotozáson alkotott figuráját,Oli egy nszk szadomazo film és egy kiélt punk keverékeként kjellemezte.A teraszon később Zsuzsi,Szandi,Oli és Marek Pietrak az éjszakában,erotikával tánccal kereshető összegekről beszélgetek.Zsuzsi előadta hogy egy este akár 300ezret is megkeresett.Mesélt Roberto nevű márványbányatulajdonos ,olasz,családos szeretőjéről és arról,hogy a megkeresett pénzén egy kanapét eddig nem tud felmutatni.Szandika legnagyobb egyestés keresete 110ezer fornit volt.Marek Pietrak 170 euroval dicsekedett.Később a nappaliban Béci ecsetelte érzéseit Zsuzsinak a Alekosz Laci balhéról.Kiderült,hogy Alekosz a mellette ülő Lacin mutatta be,hogyan lökte meg Anikót tegnap.Ez a szituáció az elbeszélésekből odáig fajult hogy Alekosz emberi mivoltjából kivetkőzve fellökte székestül Lacit.A későbbiekről jelenleg annyit tudni h Laci és Alekosz elkülönitve kiemelték a többiek közül,egyikük a mosókonyhába,másik a raktárba vagy hol alszik.A villalakókat sokkolta a szitu.Az esti poénkodások mellett kiderült a beszélgetések alatt hogy mindannyiukat megrettentette a nyilvánvalóan elfojtott érzelmeibe,gondjaiba beleőrült Alekosz látványa,viselkedése.Béci kifejtette,hogy ezek után ha a szeretteihez közeledik Alekosz,értsd Gigi,akkor kész olyan dolgot tenni amiért akár kész ülni is.Béci csodálkozik hogy Alekoszt ezek után nem tették ki a villából.Felhivta a többiek figyelmét ara hogy ha Alekosz ezen állapotában nem Laci ül ott a bolond görög mellett,akár emberhalál is lehetett volna.Zsuzsi is egyetért a többiekkel,hogy Alekosz nagyon beteg,komoly orvosi kezelésre lenne szüksége.Szandika és Zsuzsi imitált telefonbeszélgetéssel pótolták mobilelvonási tüneteiket.
Az éjszaka szolid dalolással folytatódott.A lányok mesefilmek betétdalait énekelték.Zsófi lediktálta Anikónak a dalszöveget és együtt énekeltek.Zsuzsi kutyájáról megtudtuk,hogy Musztafa a neve és csivava.Marek Pietrak elmesélte hogy négyévesen arcon harapta egy kutya de azért ő szeretne egy kiskutyát.Zsuzsi beleéléssel mutatta be milyen amikor kangörcse van Musztafának.Az éjszaka egészét a csapat együtt töltötte a hálóban,alekosz és laci nélkül,az eddigi legjobb hangulatukban.Leonifasz a nappaliban előtte elbőgte magát majd előadta Szandinak,Zsuzsinak és Anikónak h azért bőg mert annyira szépen énekelt Anikó és a csaja jutott eszébe,akire biztos rászálnak kint de ha Leonifasz kimegy"szájbabassza majd őket..mert ő annyira kemény..csak addig még sir egy kicsit.Amig leonifasz a lelki baját ecsetelte addig ugyanott a mellette ülő szandika és zsuszi a szarásról beszélgettek.A hálóban később leonifasz fején zsuzsi bugyijával ült.oli cinkelni kezdte.gigi teljesen elvesztette az eszét.tüzelt.alig várta hogy valaki megölelje.előszeretettel ölelgette anikót aki annyira beinditotta gigit hogy az már a fiuknak is feltűnt.mindenki a szexről beszélt,várják a házaspár beköltözését.ömlöttek a legzaftosabb szex poénok,Évának pl a csattogás és a puncifing hiányzik.gigi egyre rosszabbul volt a kielégitetlenségtől majd hajnalban elaludt.béci és zsófi volt akik kivonták magukat a buliból,egész éjjel kettesben ültek a konyhában,nem mutatták őket de olivér kifejtette giginek hogy szerinte béci már nagyon kitekingetne a kapcsolatából és csajozna de inkább anikóban látja olivér szerint a pinát mint zsófiban,gigi kijelentette h ő nem fogja hagyni hogy béci kurjon a villában.zsófi és béci beszélgetésére hajnalban volt egyetlen utalás amikor leonifasz a konyhából visszajövet elmesélte a többieknek h zsuzsi és szandika a konyhában a zsófi által összefirkált banánon mutatták meg neki hogy kell szopni.,.a banánon állitólag erotikus szövegek voltak irva mire béci elmondta hogy zsófi volt aki ráirta..leonifasz egész éjjel ripacskodott,kinyilt a csipája,fiukkal lányokkal is játszotta az eszét.egyszer belebujt éva bugyijába mire az addig alvónak tűnő marek pietrak felpattant és rávert a seggére.gombo szerint ez gyanus mert korábban marek pietrak őt is megakarta csókolni.marek egyre nehezebben tudja leplezi valódi énjét..a hangulat jó volt,tömény baromkodás és fülledt szex utáni vágy uralta az estét.a közvetités kiváló volt,az rtl ma működött. -
joey04
titán
na én pont azért maradtam le igen sok adásról a vv4ből, mert ahogy mondtam TV-t nem igen nézek, nem láttam semmit róla, csak azt, hogy lesz, és a sok idióta celebbel reklámozták, akikre én pl nem vagyok kiváncsi, pont azért, mert ismertek. Azt hittem végig ők lesznek benne, aztán elcsíptem egy bemutatót, ahol láttam, hogy ismeretlenek vannak bent. számomra sokkal érdekesebb ilyen senkiket nézni, még akkor is, ha szinte egyik sem média szűz. Számomra teljesen ismeretlen mind, így az illúzió tökéletes, a megrendezett balhékkal, beszavazásokkal együtt is.
Ami meg éjszaka megy, hullarészegen, az meg valamennyire még őszinte is, talán. Alekosz mostanában tényleg kicsit sok, de azért nem csak ő van a képben. Valahol sajnálom, de nagyon szarul kezeli a helyzetet. Látod? Most is úgy írok, mintha valós szitu lenne, pedig nagy rá a sansz, hogy ez is meg lett beszélve. Illúzió.
-
joey04
titán
Mit lehet rajta nézni? az emberek többsége szeret kukkolni. Az a kategória, mint amikor a társasházban az öregeknek nincs jobb dolga, min egymás élete után szaglászni. És ez nem feltétlenül negatív dolog, a legtöbb emberben benne van. Mondjuk szerintem az Big Brother volt a legjobb, de ez a VV4 befér a 2. helyre. A többi nem volt ilyen jó.
-
joey04
titán
Szerintem totálisan ez volt várható. Egyébként ezért nem értem, hogy miért kell ennyire manipulálni a műsort, szerintem ha valóban egyszerű emberek lennének bent, akkor is hasonló eredményt kapnánk. Ugye elég megnézni pár kísérletet a múltból. Sőt, állítom érdekesebb dolgok sülnének ki belőle.
Most belenéztem az élő adásba. Ez a zsuzsi mennyit tud pofázni... Zsong az ember agya...
-
joey04
titán
válasz
Motion_Blur #717 üzenetére
visszaolvastam
elég sokat. az éjszakai "beszámolókat" is.
--------az kimaradt még, hogy Olivér bocsánatkérését nem támogatom. Már azt, hogy nem (csak) a stílus miatt kért bocsánatot. Mert igaza volt, csak bunkón közölte.
-
joey04
titán
Üdv topiklakók!
Nekem eddig Gigi, Béci és Olivér a kedvenceim, de külsőre Anikó jön be a legjobban, Gigit viszont hosszabb távon is szívesen elviselném. Zsófi meg Lonidász unalmas, de Leonidasz legalább szimpatikus. A 2 szépfiúval sincs gondom, persze Jerzy jobb fej. Szandika az elején pozitív csalódás volt, mert ahogy kinéz, nem sok jót vártam tőle. De nagyon őszinte. Vagy csak annak látszik, azóta kételkedek ebben, amióta Buci elszólta magát, hogy ő fog bemenni. Persze tudom, hogy le van zsírozva az egész. Alekosz az elején a kedvenceim között volt, de nálam azzal elvágta magát, hogy a közös feladatoknál nem segít. Éva nagyon ellenszenves. Nem csodálom, hogy egyre többen kiakadnak rá. Olivérnek is igaza volt, bár a stílus az elfogadhatatlan volt, tény. Lacival nincs nagy gond, de nekem kicsit sok. Zsuzsinak nem örültem, mert volt nála jobb nő is, de egész szimpatikus.
Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest