- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vans?
őstag
Ez a Gina komolyan mondom... Csak ugy nem mehet majd haza nem?
-
blueMerle
veterán
Én Olivér fan-lettem
Kész a tag.....Tudod mit? Akkor kapd be a faszom Hát brutális arc
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #2294 üzenetére
Az már mikor?!!
Ma kihívás lesz.Ez a gina télleg... baze.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
runner 125 #2294 üzenetére
nem még.
-
runner 125
nagyúr
Volt már kiválasztás? Lassan kapcsolom be.
-
vans?
őstag
Tavolsagot? TAVOLSAGOT? Tudod mit? Kapd be a f.szomat!
-
Eagl3
veterán
Gombi, milyen a viszonyod Olivérrel?
"Hát... ... .... .......... ... ........... nehéz ezt szavakkal elmondani."
-
keIdor
titán
Balázs az első 5 másodpercben már normálisabb, mint múltkor a Bucige**...
-
darál0w
Jómunkásember
neeee. van VV topik
joestét emberek. beköltözöm.
-
zH.
senior tag
válasz
Boxer001 #2225 üzenetére
Én , én arra gondolok ,hogy egy pancser. Mindenkinél csak bepróbálkozik ,egyébként pedig messze lerí róla ,hogy féltékeny ,mint a dög.
Olivért meg egyre jobban utálom. Ez van. Ráadásul amikor összeül a két szarkeverő ( Olivér és Éva ) ,miközben 'utálják' egymást.. annál szebb nincs. Remélem kiesik ,bár az esélyesek közül szinte biztos ,hogy Oli megy vissza.
-
keIdor
titán
Az azért sokat elmond, hogy disznóvágásnál szinte csak az Olit meg az Alekoszt mutatják. Ők csinálják az egész műsort...
Egyébként a Béci kivételével dolgozott ott még valaki?
Nagy a többség csak ivott, főleg a görög.
-
törölt tag
Megszépítik a csajokat. Várom.
odrif: Egy perced van, hogy elhagyd a helyszínt!
Ui: Az üveg pálinka marad... -
C4mp3r
addikt
Itt mindenki birkózószart evett. Kristóf is is verekedni akar... Ez már önmagában véve vicc.
-
Ha én otthon ennyit segítenék disznóvágáskor, akkor a faterom biztos rám tenné a jelet!
-
Magnum_
nagyúr
ha járnak erzsivel, nem foghassa meg a seggit?
-
törölt tag
Jerzy hozzá mert érni Gigi fenekéhez...
Hogy nem száradt le a keze lendületből? -
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #2267 üzenetére
Alap, hogy közben benyomod közepes hangerővel, nem???
Anikó, hm, kis sminkkel egész ari.
Gigi meg mit szégyellősködik a tesója előtt.
-
runner 125
nagyúr
Vendégek vannak nálunk, csak ideköszönök, majd vki számoljon be, h mi vót ma, kösszencs
-
stangli
senior tag
Eeeeej de lecsapnám ezt az Olivért
-
törölt tag
Új szállóige:
"Távolságot? Táááávolságot??? Tudod mit? Kapd be a f***omat!"Alekosz nagyonosz alkoholikusz... Lyully. Béci sem volt gyenge.
-
Möhe
addikt
Jönnek az aranyköpések,meg az elszólások.
szerk: Gombi még vitázni sem tud rendesen,vagy legalábbis érvelni nem képes és elmagyarázni Olinak hogy miért is hagyja már békén,hamár ennyire erölteti neki a beszélgetést.
-
törölt tag
béci: ÉN NHEM BÁLLINKÁSZTAAM
-
Motion_Blur
félisten
Visszajöttek matton!!!!!
ez a Béci gyerek mit tolt?
-
Magnum_
nagyúr
szépen beszélnek a lányok
-
Möhe
addikt
Gombi a sót nyalta meg a humorgömb helyett az biztos. Amit mondott Pirinyényének Oli ,az is igaz,egy nő "férfi" külsőben.
A Béla meg megint egy másik véglet,nekem unott a feje és a megnyilvánulása is,minek ment ez be oda? Otthon is tudott volna savanyú lenni.A marhák kirakták az a drága páleszt......marhááák.Bélát híjja kia zOli.
-
Motion_Blur
félisten
LOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2246 üzenetére
Az ám. És ezen besértődött? Baz, ezen már 10 évesen nem sértődtem be. Ez a gomóz búúza meg igen ?Szánalmas.
Ejha, cigány zene. Olyat mulattam volna, hogy hó nem maradt volna a környéken, nemhogy pia.
-
törölt tag
OLIVÉR MIT CSINÁÁÁÁL! kiöntötte
-
V.Stryker
nagyúr
Jajj de szépen bebaszcsiztak.
Én is, én is.
tomcsi23: Én bírom a disznóvágást. A frissen sült húsnál nincs jobb. Mondjuk a szag már engem sem dob fel,mint kiskoromba, de azért tudtam volna a fiuknak ezt azt mutatni. Mondjuk hozzánk a böllér reggel ötre korom részegen jött mindig. Na az művészet.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Baz, nekem kellett volna ott lenni. Én nagyon csipázom az ilyet, be a pálesz, rája a disznóra, oszt megszúrni, perzselni. Szeressem az ilyet. Monjuk a belet nem mosnám, de mondjuk a tepertőnek valót vágnám szívesen.
Meg tölteni a hurkát, kolbászt....ejj. Nincs is jobb annál.
Egy biztos: Úgy megrészegednék, mint egy csacsi.
-
F34R
nagyúr
Gombit kivihetné most úgy is össze kaptak a disznóvágáson legalább nem olvasztaná tovább a havat
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintem Oli előtt két út van. Vagy most visz ki egy későbbi nagy ellenfelet (pl. Laci) vagy kivisz egy gyengét, hogy hulljon a férgese (pl. Jerzsi, Zsófi, Anikó). Én az előbbi megoldás híve lennék és kivinném a búúúza gombit.
-
Coleszi
tag
Mondjuk h ezt a fórumot miért nem találtam meg hamarabb
Alekosz és Oli a legjobb így van (: nélkülük szinte semmit sem érne az egész legalábbis biztosan nem röhögnénk ennyit MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
ahhoz képest, hogy milyen nagy fikázással indult a topic szépen összegyűltek itt a hozzászólások
-
Boxer001
veterán
Igen, még egy csók se, csak magamból indultam ki, azért hoztam fel egyből a baxást, elnézést.
Szerintem nem lehet Alekoszt se idiótának nevezni, ő ilyen...van aki meg olyan, hogy semmit nem mer kezdeményezni (ha ezt a vonalat vizsgáljuk), akkor őt is lehetne debilnek mondani, pedig nem az... -
Eagl3
veterán
-
Boxer001
veterán
Ez meg a másik...
Én már arra is gondolok, hogy csoda történt, és pont két földre szállt angyal találkozott egymással.
Egyébként meg a takaró alatt is lehet kefélni, nem látja semmilyen kamera (igaz a mozgás azért árulkodó), már régen azt csinálnám, csak hát én nem vagyok boooozy.
-
Prien
addikt
válasz
runner 125 #2223 üzenetére
De ha Alekosznál elkapcsolna, akkor mit nézne? Jerzy-Gigi semmit, esetleg Gombi hisztit? Vagy ahogy Olivér szidalmazza a gyengébb nemet? Vajon miért is olyan vagány ő...nem értem,miért nem szidta eddig egyik jókötésű férfi lakótársát sem legalább 45 percig...
-
zH.
senior tag
Ez az Éva kurvagyorsan kitakarodhatna onnan. Meg már az Alekosz is. Utóbbi egy féltékeny szarkeverő lúzer . Az elején még jó volt röhögni rajta ,de mostmár egyszerűen irritál. Éva meg nem is lehetne unszimpatikusabb ,remélem a következőben kiszavazzák.
-
t1
veterán
elírtam sorry
-
Magnum_
nagyúr
válasz
runner 125 #2215 üzenetére
szerintem már őt is behülyítette zsuzsi, nem tud már fogalmazni emiatt
-
baluka26
veterán
válasz
runner 125 #2215 üzenetére
Így van
Nem a mi készülékünkben van a hiba -
runner 125
nagyúr
"Volt itt az az arc aki majd megdöglött zsuzsiért...nah..megtaláltam facebookon is"
Ezt nagyon nem lehet máshogy érteni, de akko tartsd meg magadnak.
-
Laraxior
titán
Márki Zsuzsi beírjátok keresőbe és kidobja Face-en
-
baluka26
veterán
-
Boxer001
veterán
-
oxox
addikt
"nagyon nem kezd unszimpatikus lenni."
ha nem unszimpatikus akkor tehat szimpatikus?!sok reszt nem lattam belole, de jokat lehet mosolyogni mikor olyanokat hall az ember, hogy az az eletcelja, hogy bent maradjon a villaban, vagy mikor mondanak valamit, es a mondat masodik fele homlokegyenest ellent mond az elso felenek....sok agysebesz
-
Laraxior
titán
2008 február: CKM
szintén zsuzsi
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest