- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Aktív témák
-
LadyLorien
tag
válasz
tifarmester #31681 üzenetére
Oszt Erzsike mikor tanult meg normálisan beszélni?
(#31683) Tibii91: Most miért törölték?
-
LadyLorien
tag
Lehet én is elkezdek photoshoppolni, itt kinek ki a kedvence?
Őt megpróbálhatom lerajzolni.
-
LadyLorien
tag
Évát én se szívlelem... Hisztis, lusta, rendetlen...
Aki azt mondja, hogy nőt nem ütünk meg, lakjon együtt Évával...
Elég férfias jellem és túl nagy a szája, de ha valaki visszaütne, utána meg eljátszaná a hattyúhalálát.(#31662) Boxer001: Ahogy Bréla beszél, az engem is irritál, tökre olyan, mint aki lassítót szed, mire elmondaná, amit akar, legalább 10x elaludnék. xD
-
LadyLorien
tag
Jó estét mindenkinek!
Milyen a mai összefoglaló? Érdemes lesz később megnézni?
Hallom, hogy pro70 eltávozott..... (?)
-
LadyLorien
tag
-
LadyLorien
tag
Na, megérkeztem és kihalt a topik...
-
LadyLorien
tag
Sziasztok!
Úgy gondoltam, én is "beköltözök" ide, ha nem vagyok útban senkinek, mert nézem a VV-t és a hogy láttam, sok videót és hírt linkelgettek ide.
Nézi ma valaki az élőt?Én még csak most nézem a mai összefoglalót... ezek folyton veszekednek, lassan jobb, mint egy brazil szappanopera...
-
LadyLorien
tag
Te mindenkivel ilyen bunkó vagy? Nőkkel, mindenkivel egyaránt?
Gusztusos fazon lehetsz
Innentől te leszel az, akinek a hsz-eire nem fogok reagálni, mert tudtommal semmi rosszat nem mondtam rád, csak megkértelek, hogy gondold meg mit írsz, mert nem kéne elintézni, hogy bezárják a topikot.
-
LadyLorien
tag
Szerintem hamarosan pont te miattad lesz bezárva a topik véglegesen.... Igazán moderálhatnád magad, meg azt, ahogy másokkal kommunikálsz... Az rendben, hogy mindenkinem megvan a maga kedvenc karaktere, de ez miatt nem kéne "háborúzni" meg veszekedni.....
....én szóltam.
Szerintem ez egy nyilvános fórum, aki akar, az szólhat, úgyhogy szólni is fogok...
-
LadyLorien
tag
válasz
darál0w #18532 üzenetére
Én tudnék nektek chat-helyet adni, ahol beszélgethettek a VV-ről... és az igényesen is néz ki, valamint működik remekül és nem zöld-fekete, ami ki***sza a szemem. Na meg teljesen privát, alapból max. ha 6-7 ember van fenn... ha érdekel, akkor írjatok privátot és regisztrállak titeket.
Na meg, arra az oldalra tölthettek fel képet is, adatlap is van... igazából egy kisebb közösségi web.
Azért a ph-chatet is moderálják, viszont amit én ajánlok, az nincs moderálva, maximum csak akkor, ha nagyon durvul a helyzet.
Jóéjt Neked!
-
LadyLorien
tag
Miért nem csináltok saját VV weboldalt?
-
LadyLorien
tag
-
LadyLorien
tag
Nagyon remélem, hogy Béciék kiesnek... már pont kezdtem megkedvelni őket, erre ilyeneket csinálnak. A legjobban az húzott fel, amikor Anikónak beszólt és még vigyorgott rá... na én ezért megütöttem volna a randa fejét, oszt fogak nélkül vigyorogjon.
Gigi meg szaladt árulkodni... szánalmasak. Ennyi idősen már annak a lófogúnak is tudnia kéne egyedül intézni a dolgait. Jerzy meg aztán... hát erősen nocomment.Eddig se tetszett, nem bírtam elviselni, most meg végképp nem megy!
runner 125: Elárulok egy titkot: esetemben a gyúrósokkal nem sokra mész.
-
LadyLorien
tag
Éjszakai kukkolás 2:19 - 3:10 - ig
2:19 - Bekapcsoláskor a hálóban Gombi nagyon forrong, később kiderül, hogy Éva gyártotta megint a feszültséget.
Hallomás alapján Gombi családját, édesanyját szidta és csúnyán összevesztek. Perceken keresztül Gombi Olivérrel beszélget, szidja Évát, hogy "hogy lehet valaki ennyire szívtelen, önző és miért gyűlölködik?". Rá kell jönnöm, hogy Gombi szókincse összvissz a következő kifejezésekből áll: "Ne hülyéskedj", "Érted...", valamint "Mindegy hagyjuk!" - számomra meglepetésre ez nem adott nagy okot.
2:23-kor Béci elordítja magát, hogy "Mi a fasz van itt? Mindenki ordítozik? Kussoljatok már!", erre egyből benyomják a hangtompítót.
Utána Bécit, Anikót és Gigit mutatják, ahogy a földön fetrengve beszélgetnek, bár hallani szokás szerint nem lehet sokat.
Átólálkodik a kamera Olivérre és Gombira. Olivér kinyilvánítja, hogy szívesen kimenne, mert jó lenne látni a szeretteit. Gombinak be nem áll a szája (valaki tömjön már bele egy büdös zoknit).
Olivér próbálja csitítgatni ("Ne aggódj, minden funky...").
Gombitól 5-6 mondat alatt vagy százszor hallatszik el az "Érted?" kifejezés. (Holnap este ivóversenyt csinálok, komolyan, visszajátszom ezt a részt és ahányszor elmondja, annyiszor inni kell...Garantáltan részeg lesz mindenki a végére.)
Kiderül, hogy Gombi és Olivér "nézésből" kommunikálnak (Fantasztikus). Olivér nekiáll öltözni, aztán Gombival karöltve távoznak a hálóból.
A többieket figyeli a kamera... Olivér kibeszélése folyik, hogy mennyire taktikázik, majd hirtelen Éva és Leonidász beszégetését láthatjuk/hallhatjuk a következő pillanatban, Éva továbbra is szidja Gombit, Leonidász pedig közli vele, hogy neki semmi baja nincs Gombival, aztán meg se hallgatja amit reagálni szeretne rá Éva ("Az a durva, hogy...."), hanem elhagyja a hálót.
A következő percekben Laci, Béci, Anikó, Zsófi és Gigi az időt tárgyalják. Óra hiányában fogalmuk sincs, hogy mennyi időt pocsékolnak el beszélgetéssel ahelyett, hogy aludnának.
2:41 - Anikó ránéz Zsófira és megszólal: Milyen édes orrod van - megnyomkodja - Most fedeztem fel.
A lányok keresik a díszítő körömlakkot... Laci megnyilvánulása: "De jó tesó, hogy mi kimaradunk a díszítő körömlakkozásból."
Ahogy jobban szemügyre veszem a hálót, egyre inkább feltűnik, hogy hatalmas rendetlenség van, Éva pedig úgy csinál, mintha pakolna, de ebből persze semmi nem látszik.
2:45 - Szandika egy szál törölközőben (?) beflangál a szobába, Éva pedig kijelenti, hogy meglátott egy női arcot, ahogy visszanézett a tükörből (vajon milyen anyagot szívott?), majd leül és Béci egyből elkezdi aggatni, hogy mitől fél? (A további beszélgetést ismételten nem lehet hallani... )
2:48 - Lekapcsolják a villanyt, amit Gigi egy "tenkjúverimáccs"-csal köszön meg. Ezután a kamera átvált a nappalira, ahol Leonidász élvezi Jerzy társaságát, majd amint megszoknám, kikapcsolnak a dohányzóhelyre, itt Éva és Kristóf társalgását hallhatjuk Gombi beszavazásáról és hogy kit hív ki Éva.
2:52 - kor elveszik a képet, bár nem tudom miért, hiszen csak arról volt szó, hogy nem karácsonykor lesz a kiszavazás, bár valakik akkor is dolgozni fognak, mert Zsófi hallotta. (Nyilván leplezni szeretnék, hogy mennyire megredezett az egész ValóVilág.)
2:55 - kor visszakapjuk a képet, Éva már nincs a dohányzónál, viszont Jerzy kiment Kristófhoz. Éva a téma, hiszen ha bement a nappaliba, akkor bizony ki kell beszélni. Jerzy elmeséli, hogy Éva azzal gyanúsította meg, hogy meleg. Ráterelődik a téma arra, hogy mennyire megbántotta Éva Gombit azzal, hogy szidta a családját, mert hogy a romák ezért ölnek, erre 2:57-kor megint fekete képernyő díszeleg a kijelzőmön.
3:05-kor még mindig nincs kép, viszont a hangok alapján valaki tusol és pakolászik.
3:10-kor meguntam a fekete képernyő bámulását, ezért kinyomtam az élő közvetítést.Elnézést, ha kicsit keszekusza lett, de a lényeg érthető szerintem. Nagyon gyorsan kell írni, hogyha minden fontosabb dolgot meg akar az ember örökíteni.
Remélem mindenkinek hasznos lesz, akit érdekel, hogy mi történt éjjel.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- gerner1
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- iPhone topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest