- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
V.Stryker #10791 üzenetére
"Megmondhatta volna, hogy be volt nyomva és jó poén meg megkívánták és bocs."
Na és? Attól mert valaki részeg, még nem kell, hogy hülye legyen.
Vagy mondjuk ha valaki részegen megdugná a barátnődet, akkor utána megbocsátanál neki, mert mondaná, hogy: "Jah, bocs, részeg voltam"
-
macikos
addikt
-
-
ildi_
tag
válasz
V.Stryker #2064 üzenetére
Ismeri is Alekoszt, amikor bement, aznap este a szülei voltak az éjszakai cool tv-s adásban és mesélték, hogy a csaj Érdre járt valamilyen kezelésre és ott ismerkedett meg Alekosszal és már-már alakulóban volt köztük valami. És amikor bement, akkor Alekosz is mondta, hogy ezt a csajt neki küldték be, vagy ez az én csajom vagy valami ilyesmit.
Nem hiába ment be ez a lány... -
dragonfx
veterán
válasz
V.Stryker #1766 üzenetére
ja és akkor a netes szavazés érvénytelenítve?
tiszta röhej ez komolyan.mér nem szavaztatnak rtl.en hogy a fennmaradok közül ki az a 3 aki beszavazóshowra menje az összes nem bekerült közül.Gina tényleg kurva volt meg bünténybe volt?..amugy leélt a feje ja.
Visszanéztem a lemaradásaimat.3 nappal.és nem!!!!!Oli nem félig teljesne kiesett.megnézttem hány ember bánkodott.és hány ember utálhasa most.Olivér go home elbaxtad.tulfeszítetted a hurt.és még akkor a wc.s miatt hogy kiakadt már??mi lett volna Szandi tényleg odarajzolja a faxt a barátnője fényképére??.nekimegy késsel??..ne!!!ilyen embernek nincs helye a villába.go home!!!ha becsületes párbajba megy ki nem jön vissza.99% őt szavazzák ki.haragszok rá nagyon.elbaxta a morált benn.Alek.nak nem kéne mellé állnia.
ilyenhez senki nem jöhet etikailag hogy valakit szándékosan zrikál pajszerol.én se hagytam volna milliok előt megszégyenítsen egy ilyne senkiházi.inkább megyek haza.de büszkén. -
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
V.Stryker #1027 üzenetére
Én is így látom.
Ahogy már fentebb is írtam, én bírnám, ha Alekosz nyerne, viszont mivel látszik rajta, h a nőket tárgyként kezeli - ami minden bizonnyal a továbbiakban is fent fog állni, így a női nézők kevesébé szavaznak majd rá - mint pl. Szandikára, aki mindenki számára pozitív csalódás.
Úgyhogy számomra a fő esélyes 51% Szandika - 49% Alekosz aránnyal áll fel. -
-
runner 125
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged