- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
janos1988 #37108 üzenetére
Ez így igaz. Ezelőtt soha nem volt ennyi hozzátartozó bent a villába, meg ki sem mehettek ennyit a játékosok, max párbajra szinte.
Az meg, hogy mikor ki megy vissza, fura. Bár jobban örültem most a Böbének, mint a kis feka gyereknek, de ez egy saját vélemény.Inception: Nem volt nehéz megírni azt a cikket. Ezt itt már az elejétől kezdve mondogatjuk. Nagy kamu az a csaj is, akárcsak a bátya !!!!
-
Kickass
őstag
-
válasz
janos1988 #1331 üzenetére
Nem mondom, hogy nem volt igaza Olivérnek, de azért elég erősen adja elő a csajokkal szemben, lásd most Zsuzsi, korábban meg Éva. Nem tudom miért nem talál már magának egy igazi ellenfelet. Elég gyökér módon bánik a nőkkel, én ezt így, ilyen formában egyáltalán nem kultiválom.
-
C4mp3r
addikt
válasz
janos1988 #966 üzenetére
Én Olivérből nézem ki egyedül azt, hogy maximálisan a végső célra összpontosítana és kiszórja magamellől az esetleges riválisokat. A többiek szavazatát a személyes érzelmek alakítják, a pillanatnyi helyzet. Mareknak meg teljesen érthetetlen a szavazata a 2 napja jött csajra, főleg olyan indokkal, hogy nem tudtak eleget beszélgetni. Ez az ember tényleg ennyire gyökér?
-
Zin
őstag
válasz
janos1988 #656 üzenetére
hát ja érdekes...
Felét ismerte az rtl meg mindenfele rendezvenyen szerepelt.
Pl lévai reteknel ezerszer jobb csajok vannak.Eleg csak menni 1-2 kort ejjszaka vagy napkozben az utcan,uzletekben.nem tudom ien se válla semmi 40 kilossal mit akarnak.azert emrt vki eltartja meg fizetni a muteteket neki azert bekerul a 42 emberbe a 20 milliobol?Vicc.sokkal jobb NŐK vannak naluk azt is garantalom.Na meg menjuk el 1-2 klubba szandikanal is sokkal helyesebb,formasabb ugyan olyan nagy mellu lanyok vannak.Na mind1 Csalás az egesz musor,dehat ezt tudta mindenki!
En csak azert nezem mert lehet rohogni rajtuk.Észt ugye nem osztogatnak sehol nekik!Gyozike szint kb az egész,azis szandika buzi amugy a Győzi
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged