Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
troland26
őstag
Kristóf póver tájboksz harcos ..dzsina szerint az egész villát szétvrhetné.., ha akarná

Egyébként Wild kisasszonyt fél méternél nem engedném magamhoz közelebb..nehogy elkapjak valamit
Baluka nem adtad hozzá Michelle önszorgalomból és gyakorlásból elkövetett aktusait

-
baluka26
veterán
válasz
darál0w
üzenetére
IAFDB alapján Michelle 90 DVD-n szerepelt, ehhez tegyünk még hozzá még kétszer ennyi jelenetet, az 270, de mondjunk egy szép kerek számot, mondjuk 500

Egy kurvát-főleg ha nem annyira ronda naponta egyszer, de hetente legalább 2-3szor elviszik egy körre. 5 év az annyi mint...261 hét, ezt megszorozzuk még 3-mal az 783.
Szóval szerintem Gina nyerte kiütéssel ezt a párbajt
-
darál0w
Jómunkásember
de egyetért mindenki. mondjuk feleségnek lehet én se

de a szerelem utjába ugye nem állhat semmi...de hogy a f*szomba szeretett ez bele

2691) kenwood3 neme? sztm többet. sokkal

2690) Gergő_ eltörne a ropi lába.
-
pohár
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
kis taknyos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ijk
nagyúr
Normális gyerek, csak egy kicsit balfasz. Először is elvesz egy tyúkeszű prostit, aki a tetejébe berángatja a közröhej formáló villába. Ráadásul a saját érdekeit sem tudja megvédeni, mert azért Alekoszt már minden férfi megrendszabályozta volna, ha így áll a feleségéhez.
Szerintem Ginának óriási szerencséje van Kristóffal egyébként. -
runner 125
nagyúr
Maci, rakd be a szekérkerekes képed, h véletlenül se higgye senki, h a tömeg izomból áll.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.Grincs
veterán
Én ezt értem, de könyörgöm, akkor minek jelenkezet erre a játékra? Köztudott, hogy itt nagyon nehéz nyerni és mindenki kurva gátlástalunul kihasználja és átbassza a másikat a nyerés érdekében. Ez még nagyon az eleje ez lófasz ami most van majd amikor már 5 en leszenk bent akkor milyen geciskedés fog menni.
-
Zsolt07
csendes tag
Ildi a legnormálisabb a csajok közül.. bár az a jósnős ámokfutása kicsit meredek volt .
-
ildi_
tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Azért megnézném majd a házaspár arcát, amikor kijönnek és visszanézik a videókat és megnézik azokat a párbeszédeket, amik Alekosz és Olivér között voltak, a terveket, hogy majd Alekosz, a nagy csődör, mit fog csinálni Ginával...
Annyira szánalmas szerintem, persze ez kell, de most komolyan, szerintetek az életben hány nője volt már ennek a pasinak? Nem hinném, hogy túl sok. Tegnap mondta is az Oli, hogy leszólította ezt az Ildit az utcán az Alekosz és onnan ismerik egymást.
Ildi amúgy tényleg gáz és most nem a kinézetére gondoltam, mert nem szólok le mást ilyenekért és próbálok nem külsőre ítélni. De azért mégiscsak szánalmas, hogy mennyire befolyásolható, példa erre, hogy Olivér elhintette, hogy szexelnie kell Alekosszal és nagy eséllyel bentmarad. Most őszintén, erre figyelmeztetnie kell, magától nem jött rá, hogy ez lenne a kulcs?
Szerintem a Gináék is elkezdenek nemsokára szexelni, ez lenne az egyetlen esélye Kristófnak.Amúgy a fiúk haja is változott, őket a disznótoron kopasztották meg?
-
kpal
nagyúr
Remélem Alekosz meghúzza Ildikót...

-
-
dragonfx
veterán
válasz
flensburg
üzenetére
hát ja meg egyre jobban meggyőződők mekkora egy szemét 2színű dög a Gombi.indíts kifelé.

nem idevaló.csak megint bundával jut majd vissza párbajról ezt az rtl.nek moderálnia kéne kijelenteni előtte hogy szabálytalan.
Oli fog visszamenni.
Jol benyomtaka disznotoron Oli meg Alek, de jol tették kissé el vok uszva a nézésbe megint.
azt mondja"ha kimész én át fogom venni a helyed"Kristófnak..erre Oli halkan"ezen dolgozunk"
86kg
-
joi29
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Azért, hogy ha kijön bemehessen megint valaki és így ellehet húzni
a végtelenségig a műsort.
A lényeg az, hogy ha kijön akkor a produkció veszteséget könyvel el
mert akkor kiesik egy párbaj a vele járó sms és telefonokból befolyó
pénz érték összegével.
Lehet, hogy a szerződésben némi ellen érték szerepel mint kárpótlás
a játékos részéről amennyiben elhagyja a villát, de ez nem oly mértékű
ami ezt a veszteséget ellensúlyozná.
Vagyis megint beküldenek majd valakit mert a szponzorok és a pénz
nagy úr.
Egyébként Évát felvilágosíthatná valaki hogy attól hogy "valaki" nincs bent
csak pár napja, az attól még látja kintről mi a helyzet sőt többet is mint azt
ő gondolná, mert azok a lencsés, olykor mozgó dobozok nem kiégett
reflektorok.
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt a hülye picsa Ginát. A fasznak mentek be, de komolyan..
-
tomcsi23
veterán
igazán kösz srácok.

loool, 85 kg.

Na, már van. Alszanak.

-
macikos
addikt
tomics a legöregebb (33), na de ki a legnehezebb a topikban?

-
pohár
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
június 27.

mondd hogy fiatalabb vagy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
runner 125
üzenetére
30?

jo8.
-
keIdor
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Kisgyerekek...

...pofázok én a '88-ammal.

-
flensburg
tag
Állandóan ez megy hol, megy rendesen a müsor hol nem.
Amugy a legsunyibb alak szerintem Laci.
És alig várom,hogy lássam.Alekinyo vs Anikó párbajt
-
darál0w
Jómunkásember
bwááá a nagy írogatásban bleforgattam az egérgörgővel bele az egér belsejébe egy kevéske hagymásmájat...holnap suedhetem szét, ha nem akarom, h belerohadjon...ooo hogy huzzam bele....

ha már a közvetítés nem megy...[link] 1:50nél járok. most nézem meg azt a jelenetet vagy 10edszer D

-
Neoteric
addikt
na nincs közvetítés.
-
pohár
félisten
jaaaaj Babi néni jaaaaaaaaaaj

Bárány vagyok, a pálászban rezidens

bazz ez a csaj is 89-es, mint én, anyám

-
Zin
őstag
nyom...ek aniko ménem doglik mar?senki nem kivancsi a vicceire sztem amin ő rohog csak

-
pohár
félisten
na Szandika megint jól megaszonta: sz*pjálle

bedobta a sarokba helyett megujjazta

hát ezek nagyon rottyon vannak

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
runner 125
üzenetére
fáradt...tesoja kölke lefárasztotta egész nap. nekem meg be kellett mennem értekezletre...sztd ilyenkor van erőnk?

aztán meséld már el hogy néz ki bnőm...hátha nem is ő volt, hanem mondjuk nagyanyám

2616) tomcsi23 csaknem kéne még meg is vernem

-
Neoteric
addikt
jááj de büdös ez a jááánoss

-
pohár
félisten
Szandika meghülyült

jaaa ez nem Szandika, vagy igen? nem ő énekelt?

-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
..egy icipici házikó...

níddmá ikszaftór

-
Neoteric
addikt
Már készülnek fexeni.
Egyre korábban mennek ágyba..
btw tegnap voltak itt meztelen-félmeztelen képek vv csajokról.
Gigiről nincs ilyen toppless fürdős vagy pinaszőrnyírós?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomcsi23
veterán
Váá, nízzétek mán onlányt.

Ildi-anikó párbeszéd.

-
pohár
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
hallod, most nézném harmadjára

tegnap néztem egyszer, meg azelőtt egyszer, emlékszem mert gyros-t ettek krumplipürével, és rohadt éhes lettem tőle
jaaj meg a kettő közt is néztem valamikor, Gigi épp porszívózott, úgy hajnali 2 magasságában

-
darál0w
Jómunkásember
mer' mi lesz ha nem? megversz?

de amugy nem tudom milyen haverjai lehetnek ennek a Gombi gyereknek...vagy 2x hallottam már tőle, h azt mondja, h egyesek elfelejtik, h 1x vége lesz ennek a játéknak...ez nekem fenyegetésnek tűnik...
csak a kérdés, h mi lesz utána...gangban, vagy gangster

Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de , hogy 1 pár menetre arra biztos !

!
?