- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Alek hatalmas volt, ehhez nem fér kétség!!! Már vagy 20* megnéztem és még mindig fetrengek rajta. Alekoszra megint nyomni fogok 1 sms-t, én nem sajnálom rá! Mindenkinek így kéne tennie, akinek bejön a stílusa.
-
válasz
runner 125 #18444 üzenetére
Laci: az ember, aki ma itt ült... a kicsi.
Itt vették el. Kiről lehet szó?
-
Megy az élő.
-
Mióta Oli kiment és Béci meg az "alattvalói" (azért írom így, mert meg lehet nézni mindenkit, hogy hogyan viselkednek vele, amit mond az a szentírás számukra) játsszák a fejüket, komolyan mondom alig van kedvem nézni a műsort. Gombár úr, meg Jerzy viselkedése rohadtul idegesít. Gombi ugyan kinek képzeli magát, hogy amikor ő azt mondja kuss, akkor kuss legyen??? Jerzynek komolyan mondom annyi esze van kb, mint egy döglött hintalónak. Nem értem hogy nem képes átlátni Ráczékon. Béci ahogy bement Évának magyarázni a Gigivel való veszekedés után, áhhh... komolyan mondom ez az ember úgy el van szállva magától, hogy azt nem tudom, nem lehet szavakkal kifejezni. Hozzáteszem Éva nagyon undorítóan viselkedett, hogy nő létére leköpte Jerzyt. Anikót meg nem értem, mi a francnak kell magyarázkodni annak a beképzelt Bécinek? Ki a Béci, hogy neki mindent meg kelljen magyarázni, ki ő, hogy vele szemben mindenkinek mentegetőznie kelljen??? Lacival nem volt semmi bajom egészen addig, amíg el nem kezdett Olinak magyarázni, hgy így Lázár László, úgy Lázár László. Komolyan mondom én megkérdeztem volna tőle: ki a f@szom az a Lázár László??? Engem a nagyképűség irritál a legjobban, mikor mindenki ugyanolyan büdöset sz@rik, már elnézést a kifejezésért. Oli kimenetelével úgy érzem a poénkodásnak vége. Én nem tudom elképzelni, hogy még normálisan rendeződnek az úgymond 2 csapat közti viszonyok. Eddig se szerettem a Béci bandát, de most már kimondottan utálom őket.
-
Anikó milyen gyógyszereket szed???
-
elkezdődött
-
válasz
Motion_Blur #15114 üzenetére
Azt hittem a ráadás valami +18 only... és haát nem is tévedtem. Ezen hangosan felröhögtem! Jó volt.
-
válasz
runner 125 #15098 üzenetére
De most őszintén... nincs igaza? Ezek a hülyék ingyen levetkőznek, ahelyett, hogy jó lóvét kapnának érte. Mondjuk jobb így nekünk, jobb lesz a holnapi összefoglaló...
Más: Anikó nagyon durván jól néz ki és egyre normálisabb is (példa erre a mai bemutatóbana beszélgetése Alekkal, meg Dikával). Én Olivér helyében nem bírtam volna magammal.
-
Hát én Alekoszra is nyomtam 1 sms-t, meg szerintem Olira is fogok küldeni egyet. 1 sör ára nekem belefér, hogy jót röhögjek minden nap.
-
Ez a frigid duma nem tudom mennyire igaz. Láttam én is, de én nem akarom elhinni. Nem érdekli a szex? Nézd csak vissza ki kérdezgette legjobban Gigit, mikor visszamentek a kis kiruccanásukról? Mindent tudni akart, de persze nem érdekli a szex... Nem hát...
(#9160) Boxer001 : +1
-
válasz
runner 125 #5829 üzenetére
Szerintem az Ildi volt...
-
Ezek miért alszanak már?
-
Online csak én nézem ezt a színjáccó szakkört?
-
Pont erre gondoltam, mikor néztem tegnap este. Szerintem Anikó nagyon ott van a szeren. Mikor azt mondta Bécinek, hogy "komolyan, nézd meg" (vagy valahogy így), aztán a szívére (mellére - mod: tudja, hogy hogyan kell megszerezni egy pasit) tette a kezét... Áhh.. Meg mikor a WC-ben voltak... Nem tudom hányan bírták volna ki. Bár, ha nincsenek kamerák, vagy többet piálnak, csók simán lett volna. Szerintem.
Nincs valkinek képe a Béci csajáról? -
válasz
WonderCSabo #1475 üzenetére
Nekem a Búcsú a fegyverektől a kedvencem, de fogadjunk, hogy "A rosszul őrzött lány"-t kigugliztad?
-
Most abba gondoljatok bele, ha ez az idióta Leonidasz belógatja neki, akkor nem lett volna ennyire idegroncs. Áhh... Én inkább dugást néztem volna szívesebben, mint ezt az idegösszeomlást.
-
-
válasz
janos1988 #1331 üzenetére
Nem mondom, hogy nem volt igaza Olivérnek, de azért elég erősen adja elő a csajokkal szemben, lásd most Zsuzsi, korábban meg Éva. Nem tudom miért nem talál már magának egy igazi ellenfelet. Elég gyökér módon bánik a nőkkel, én ezt így, ilyen formában egyáltalán nem kultiválom.
-
válasz
runner 125 #1201 üzenetére
Nem tudok szavazni!!! Szar az oldal. Remélem bejátsszák nekik!
Mod: az egész oldal nem megy!
-
válasz
LadyLorien #1178 üzenetére
Köszönjük!
-
Zsuzsi + Leonidasz összejönnek? Én biztos nem mondtam volna, hogy korai... Idióta!
-
válasz
runner 125 #764 üzenetére
Mert elitta az agyát... meg iyen idióta módon próbálkozni csajozni... Áhh!
(#760) F34R: ha van is benne, szerintem nem sok, de attól még tök normális.
-
Köszönjük!
Tegnapi összefoglaló jó volt, Beach Party remekül sikerült.
Alekosz már tényleg rohadtul idegesítő, ennyire idióta lenne valóban? Ma estére kíváncsi leszek, a Laci + Alekosz közti szitura, hogy Laci hogyan reagált a fellökésre. A legjobb csaj amúgy külsőre (arc+test) szerintem az Anikó, kapcsolatot csak a Gigivel tudnék elképzelni, ő nem csak szép és csinos, hanem kedves és megértő, ugyanakkor vicces is.
-
válasz
Motion_Blur #621 üzenetére
Írtam én ilyet? Én Adriennt küldtem volna be szívem szerint.
(#622) macikos: nem emlékszem már hol olvastam, de ha minden igaz őt (is) felkérték a szereplésre.
-
Megvan Zsuzsi első meztelenkedése. Sokat kellett rá várni!
-
Én Adriennt láttam volna legszívesebben bent.
(#587) tomcsi23: Mod: Zsuzsi
Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest