Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#23547) Anfänger válasza Attila2011 (#23543) üzenetére


Anfänger
őstag

Bocsi,nem tudtam már szerkeszteni az előzőt.

" A keresztény hitet egyedül közösségben lehet megélni, ezt mutatják az apostoli levelek, ezt mutatja az ősegyház hite. Ha nem kellene pap, sem gyülekezet, akkor Jézus hamisan nevezett ki apostolokat, az apostolok hamisságból neveztek ki gyülekezeti előjárókat, diakónusokat, püspököket. Amit te írsz, annak semmi köze a kereszténységhez."
Mit mondott Jézus a tanítványok nak? Pl.:
"19 Ezért menjetek el a nemzetekhez, és tegyetek tanítványommá minden embert az egész világon! Merítsétek be őket az Atya, a Fiú és a Szent Szellem nevébe! 20 Tanítsátok őket, hogy engedelmeskedjenek mindannak, amit én parancsoltam nektek! Biztosak lehettek benne, hogy állandóan veletek leszek. Igen, veletek maradok minden nap, a világ végéig. Ezt mondja Jézus minden újjászületett hívőnek akit Jézus maga keresztel meg Szentlélekkel,tesz fedhetetlenné,azaz bűntelenné az Atya számára és dicsőségére,felken papokká,adja a Szentlelkét aki maga a hatalom a Sátán felett,és ezt Jézus adja ajándékba és velünk marad a világ végéig.
Az apostoli tanítás is ez,hogy Jézus parancsolatait megtartsuk,higgyünk ebben az örömhírben,tegyünk tanítványokká mindenkit és merítsük be őket a bűnök bocsánatára.
Isten a legnagyobb ajándékot adja nekünk megtéréskor,Istennek a Szentlelkét,azt a Szentlelket, aki feltámasztotta Jézust a halálból. Dicsőség Istennek!

Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.