Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
A gyermekeim különbözőek. És ez így jó, mert unalmas lenne ha minden testvér egyforma lenne... Én bár egyáltalán nem vagyok tökéletes apa, mégis tudom, hogyan juttasam el ''üzeneteimet'' a gyermekeimhez... Más a módszer, más a közvetítő közeg, de az üzenet következetesen konzekvens...
Ezért sem tudom elfogadni, hogy minden istenről szóló vallás egy Istenhez, egy Istenről szólna, mert ezek szinte minden esetben egymást kizáró nézeteket, tanításokat vallanak. Itt nem arról van szó, hogy izlik-e a spenót, mert a spenót nem a Teremtőm. Ha elfogadom, hogy egysze az Isten azt mondja, hogy nincs más, mi üdvözítene, mint Jézus, és ez a kegyelem, az ember nem tud semmit tenni a váltságáért, más helyen, meg azt mondja, hogy alapvetően az számít, hogy mit teszel az életedben, ez lesz mérlegelve, megint más helyen az érzések babságából való szabadulás, a teljes megsemmisülés a cél.... stb.... akkor Isten valamit nagyon elrontott...
Szerintem meg nem, mert ő teremtette a mi érzékszerveinek, és amit te tisztán neurobiológia, az is az Ő műve.... Ha van üzenete felénk, azt személyre szabottan megkapjuk tőle.... és ez tuti, hogy nem ellentmondásokkal teli, egymást kizáró üzenetek sora....
Nem az a fontos, hogy a teljes igazságot ismerjem (mert ez is rész szerint adatott), egy a fontos, hogy tudjam, ki az igazság....Jézus Krisztus..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- BMW topik
- Google Pixel topik
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs