Hirdetés
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Szerintem nem volt semmi személyeskedés, de ha igen akkor elnézést. Csak arra mutattam rá, hogy nagyon felszínesen érvelsz. Elhiszi mert gyerek. Ezt írtad. És ez nem állja meg a helyét. Próbáltam felnyitni a szemed, de ha ez téged bánt akkor nyugodtan csukd vissza. Nem kötelező gondolkodni.
Tudom mi a különbség Isten és a Mikulás között és pont azért hoztam fel példának azt is. Az ember tudja miért nem létezik a Mikulás és tudja, hogy miért létezik Isten. Gondolkodj el mélyen és ne legyen felszínes a gondolkodásod.
Érvet a te részedről se sokat láttam. A Bibliát nem ismered, csak felszínesen, nem is érdekel. A tudományos érveid kimerülnek sztereotípiák szajkózásából, néhány ismeretterjesztő film idézéséből, egyedi gondolatod nincs. De ellenben megtudtuk, hogy (majdnem) tökéletes vagy és talán ez volt az egyetlen biztos érv a szövegeid mellett. Ha vitaképes lennél tudnánk beszélgetni, de így tényleg marad a mellébeszélés, de remélem ki tud alakulni értelmes beszélgetés és remélem ebben te is partner leszel.
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Peugeot, Citroën topik
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lineage OS használat közben
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest