Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6264) moha21 válasza 04ahgy (#6263) üzenetére


moha21
addikt

Grat a türelemhez és a munkához! :C
Ilyenek amúgy velem is szoktak történni. Elhívnak Pc-t szerelni, mondom rossz a táp valószínűleg(mert el nem vihetem a gépet haza, ahol minden rendelkezésre állna), mondom tápcsere(Mercury 350w-os volt benne zörgő venti stb.. szóval nem kínlódtam vele), működik a gép. Akkor állítsam be rajta az op rendszert, internet-et, vírusírtót, iwiw legyen kezdőlap stb...ez is megtörténik. Értek -e a TV-khez? Mondom valamennyire. Digi TV-t kellene rákötni százlábún, de úgy, hogy a DVD lejátszó is ugyanarra a százlábúra menjen. Vettek egy csodafasza Scart elosztót amivel csak az a baj, hogy ha egyszerre megy a dvd, meg a digi beltéri(amin csak kimenet van, szintúgy, mint dvd-n) akkor a két jel megy össze vissza, ami sem a tv-nek nem jó se semminek. Nosza, mit nekem van ilyen otthon kapcsolós, mondom oda az kell csere. Működik. Ja csak másik Tv-re kössem már be és hangoljam be( semmi betű ki kivel van stb..), utána jön a villany, mert az nem forog( ventillátoros, de az majdnem csak dísz), van létra?Van. Na fel villanyszerelő pajtás azt mondta nekik ehhez több fázis kell....no comment, lusta volt bekötni másik kapcsolóra. Na csoki elő, blankolás, és tadabb megy. A végére maradt egy mikrohullámú sütő, amit össze vissza mértem( persze magnetron lehúzva) míg kiderült nagyfesz biztosíték elégett. Az is csere és ment.
Na és mennyi az annyi így egy déltől este fél tízig taró munka után. Tápot számítottam anyagárnak, neten mutattam nekik mennyi használtan annyiért adtam. 3500 ft-ot akartam kérni, sok volt nekik...ideadták nagynehezen így majdnem kijött a 380ft-os órabér, amit libaszállítással is megkeresek( ja nem ott többet kapok)..

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.