Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
-
gregorik
senior tag
én nem haragszom itt senkire, mégis mindenki nekemesett.. =]
akkor mégegyszer: az 5-6-700 nettó nyilván nem az átlagmagyar keresete, de elég sok becsületes magyar embernek realitás, és egyre többnek az; ezért se értek egyet azzal, hogy ''poros kis országnak'' hívod HU-t; én szeretem, és otthagyhattam volna, ha nem.
''eszes és tehetséges'' azt jelenti, hogy vagy saját vállalkozást indít, vagy kreatív munkából él (írás/festés/akármi), amit jóesetben az EU-ba ad el. nem mondok konkrét példát, csak megint annyit, hogy sétálj el pl. a II/a meg XII. kerületbe világot látni =]. vagy ott van Sopron meg Kőszeg környéke, ahol az ország leggazdagabb arcai laknak..
lesaux: amikor mentem ősszel Közép-Amerikába, emlékeim szerint 7 oltást kaptam (tervezett dzsungeltúra miatt), túléltem mindet, vmit vmiért; ráadásul még kitart a hatásuk 2-3 évig, jön is idén az Amazonas =D.
mod: már nem tudom, min indult el ez az egész, de én azzal zárom, hogy igenis lehet ma HU-n becsületes módon ''amcsi színvonalon'' élni, ez késztény.
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
gregorik #380 üzenetére
Hallod ne kábíts már, én is ebbe a poros kis országba élek...
Ki a franc keres itt 6-700 ezreket egy kis ''tehetséggel''?
Édesanyám most fog nyugdíjba menni, 35 éve dolgozik ugyan abban a kórházban (gyermekaneszteziológus, egyetemi docens), 2 diploma, túlóra hegyek, ügyeletek és szégyellem leírni mennyit keres (nem azért, mert olyan sok).
Nem panaszkodom, sose az ő fizetéséből éltünk, most sem abból élek, de ........
szóval írd már meg nekem privibe légyszi, hogy hogy kereshetek hipp-hopp 5-6 kilót. Tehetséges is vagyok, meg eszes is és szívesen vennék 2-3 házat kiadni a belvárosba + egy király családi házat is szívesen venék Pesttől nem messze, ahova hazajárnék 2 kenyai út között.... -
tiv61us
őstag
válasz
gregorik #384 üzenetére
Ez mar tenyleg eleg suket duma. Eloszor be akarod bizonyitani, hogy az atlagmagayr budan el 5-600 K-t keres, es Kenyaba jar nyaralni, majd a vegen megkerdezed nincs elet az USA-n kivul?
Hat ezt ki mondta? Tekintetedet vesd mar fel a topic cimere legy olyan kedves. Na ha ez megvolt, akkor elmondom, ide leginkabb olyanok irnak akik valameilyen okbol IDE akarnak utazni, nem gnura vadaszni.
THx. -
Gero
tag
csak annyit a vitahoz, hogy ide is kell oltas
legalabbis a zoldkartyahoz
masik, vannak szep dolgok, de mint mindenutt itt is elviszek barkit olyan helyre (nem Bel Air), ahol nem mer kiszalni az autobol meg nappal sem
Inkabb tivus-ok kozul valaki mondjon mar egy konkret keleti parti helyet, mert innen mar le akarunk lepni (tul draga)
Otthon eleg jo munkahelyem volt, fizettem az alberletet, kaja stb., de kilatasom sem volt lakasra, autora... lehet hegy en sem vagyok eletrevalo! beszeljunk mar az atlagrol, mint en is voltam, kozel sem voltam az otszaz nettohoz, az egy vicc. (vagy en sem vagyok eletrevalo, megyek dobok egyet a Taigetosrol vagy hogy irjak)
-
lesaux
veterán
válasz
gregorik #384 üzenetére
Felsoroltam 10 gyönyörű helyet, ami pár nap alatt végigjárható, kocsival 1-2 órára vannak egymástól.
Te erre írsz három helyet, ami három különböző kontinensen van.
Tény, hogy pl. Kenya szép ország, de szerintem nem szebb, mint pl. Las Vegas. És a hangsúly a szerintemen van.
Mondjuk ha emlékeim nem csalnak, akkor mielőtt Kenyába lépsz, oltást kell szerezned. Hát ez se valami bizalomgerjesztő dolog. -
faster
nagyúr
válasz
gregorik #387 üzenetére
az üres flame-elésen kívül más értelmet nem látok bele a hsz-edbe.. =]
Aki ennyire utálja az usát, mint te, nem értem, mit keres ebben a topikban, az üres flamelésen kívül. Majd ha jobban leszel, olvasgass, hátha látsz többet is.
majd ha jobban leszel, hasonlíts össze mondjuk egy kenyai tájas képeslapot egy Death valley-s képeslappal stb stb...
Na ja, te vagy a híres világlátó, aki már minden országról látott képeslapot.Ez ám a nagy tapasztalat, meg az ütős érvek, képeslapokból tájékozódni. Egyébként is, még mindig ott tartunk, hogy valaki szeretné megnézni az usát, erre te jösz Kenyával. Mi ez, ha nem üres flame?
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
az üres flame-elésen kívül más értelmet nem látok bele a hsz-edbe.. =] majd ha jobban leszel, hasonlíts össze mondjuk egy kenyai tájas képeslapot egy Death valley-s képeslappal stb stb... Addig is hidd el, hogy nincs olyan USA-beli táj, aminél ne találnál sokkal szebbet valahol máshol.
-
faster
nagyúr
válasz
gregorik #384 üzenetére
az én világlátott lelkemnek kicsit gyenge ez a szöveg =].
Az enyémnek a tied is nagyon gyenge. Ha valaki ezeket akarja megnézni, akkor minek kéne foglalkoznia egész mással? Ha mondjuk valaki meg akarná nézni Egyiptomban a piramisokat, akkor mit gondolsz, mennyire kell, hogy érdekelje az, hogy ''van ám élet Egyiptomon kívül is'' kezdetű harmatgyenge szar duma?
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
''Beverly Hills, Long Beach, San Francisco, Golden Gate, San Diego, Las Vegasban házasodtunk volna össze, Bell Rocks, Sedona, Death Valley, esetleg Grand Canyon. Ilyenek Magyarországon nincsenek. De Európában se sok. Úgyhogy kár azzal jönni, hogy majd kirándulunk máshova.''
az én világlátott lelkemnek kicsit gyenge ez a szöveg =]. szerinted teszemazt Kuba vagy Kenya vagy Indonézia nem ezerszer szebb/izgalmasabb Bev. Hillsnél meg a Death valley-nél?.. nincs élet EU-n meg USÁ-n kívül? -
gregorik
senior tag
arra akartam célozni, hogy aki eléggé eszes meg tehetséges, az HU-n belül is meg tudja valósítani magát, főleg manapság. meg tud keresni havi min. 5-600-at, amiből úgy él itthon, mint USÁban a felső középosztály. néhány kiadható pesti lakás, király családi ház, egzotikus nyaralások stb. Ezek objektív tények, nézz körül a budai oldalon, Solymáron etc.
[mellékes, de rezsi és kaja nehezen hinném, hogy annyi, mint Pesten, különösen nyugaton (Calif, Oregon) meg északon (pl Illinois).] -
sasa311
veterán
válasz
gregorik #373 üzenetére
Élettársa se bankigazgató
Ő is valami alapmelót csinál, majd megkérdem pontosan mit, de lényeg a lényeg, hogy nem veti fel őt sem a della.
És nem a gettóba akarnak költözni, láttam fényképet, szép ház (tipikus amerikai gyorsház), zöld övezet, úszómedence...
Hát a villanyról konkrétan tudom, hogy ugyan annyi, mint itthon, szvsz víz is. Kaja dettó. Ahogy most nézegettem USA webshopokat, ruha, mindennapi használati cikkek meg az elektromos cikkek is vagy olcsóbbak vagy detto mint itt...
Egyetlen különbség az átlagfizetésben van, az viszont lényeges... -
tiv83us
veterán
Egy nagy elonye van meg Amerikanak penz-szempontbol.
A magyar bankokkal ellentetben az /altalam ismert/ amerikai bankok nem akarnak legatyasitani. Nagyon konnyen lehet hitelt kapni /mar ha egy fix jovedelmed van es nem vagy bunozo/, sot en azert creditcard-ot kaptam, mert beiratkoztam egy fosulira es mar egy het mulva hivott egy bank, hogy kell-e. Mondom kell. Azota is megvan.
Szoval nem kis elony az, hogy a csaladodnak tudsz venni egy hazat, egy vadiuj, nagy, bizti, kenyi kocsit es erre fizettek havi 500-600 dollar hitelt maximum havonta. 2-3-4-5 evig. Ha szamulonk, hogy mondjuk ezt a nejeddel ketten kell osszehozni es fejenkent kerestek 1800-2000 dollart havonta, akkor mar nem is olyan veszes.
piqla: Kanadarol ilyen szempontbol nem sokat tudok, de ha van USA vizumod, barmikor atmehetsz az USA-bol Kanadaba es amig ervenyes vissza is mehetsz vele -
piqla
őstag
kanadarol mit tudsz, ott is hasonlo a dolog?
en szivesen kimennek Amerikaba par evre, de csak egyetlen dolog miatt: baromira vonzanak az ottani tajak..
hogy kint eljek... haaaaaaaaat. bar amikor ilyen szepen sut a nap, mindig fellangol bennem az erzes, hogy most hu de utaznek valami nagyon-nagyon tavoli helyre... a 22. keruleten is tulra -
gregorik
senior tag
'' ismerősömék tavaly költöztek ki véglegesen''
arról ugye nem szól a fáma, hogy élettársa/stb. mit dolgozik, meg arról se, hogy milyen az a ház, amit venni tudnak majd, és milyen helyen. Florida nagyrésze amúgyis kb. a Csepel-szigetet juttatná eszébe az egyszeri magyarnak, ha nem csak a képeslapokat meg a Miami Vice-t látná belőle.
''szerinted mi az, ami az alap (rezsi, kaja, benzin, ect..) dolgok közül itthon olcsóbb?''
véletlenül elég mélyen belementem anno a témába, és meggyőzött arról, hogy érdemes itthonmaradni. de statisztikai/szociológiai kiselőadást most hadd ne tartsak neked =]. nézz utána, ha érdekel, szinte minden olcsóbb. -
sasa311
veterán
válasz
gregorik #371 üzenetére
Hááát nem tudom...
Nekem egy kedves ismerősömék tavaly költöztek ki véglegesen Floridába. A csajnak diplomája nincs, csak érettségije. Eddig valami étteremben dolgozott pincérként heti 3 nap 4 órában és azt ugyan nem mondta, hogy mennyit keres, csak azt, hogy bőven tud belőle elrakni úgy is, hogy nem kell semmin spórolnia. Most kijár valami ház-kereskedő gyorstalpaló tanfolyamot. Pont tegnap este mondta, hogy most vesznek egy új autót és év végére barátjával valószínűleg lesz annyi pénzük, hogy vegyenek egy családi házat....
Azért ez így itthon nem lenne egyszerű
szerk: Amúgy csak kiváncsiságból, szerinted mi az, ami az alap (rezsi, kaja, benzin, ect..) dolgok közül itthon olcsóbb?
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
''Tehát irány a keleti part emberek....''
szerintem valahol eleve lúzerség EU-sként kimenni Usába szerencsét próbálni, most komolyan. nagyobb művészet pl. Budán összehozni egy felső középosztálybeli létet, amin mi mostanában sikerrel ügyködünk.
ismerek én is x amerikás magyart, ők is csak sírnak, mint többen ebben a topikban. mivel az elektro cuccokat (no free ipod stb.) leszámítva itt HU-ban sokkal olcsóbb az élet, EU-s kapcsolatokkal össze lehet hozni egy fullos életszínvonalat pl Buda vonzáskörzetében, amit a legtöbb amcsi megirigyelne. ennyi. -
-
tiv83us
veterán
Nem akarlak elkeseriteni, de 99%-ban pofara megy.
Mindenesetre legyen jo sok penz a szamladon, legyen lakas /ha lehet auto is/ a neveden, legyen egy jol fizeto melohelyed /kereseti igazolasod/, tovabba nem art ha van egy ferjed /+gyerekek/ aki(k) otthon marad(nak).
Egyeb kerdes?
ui: bocs ha nagyon elszomoritottalak
ui 2: el is felejtettem kerdezni, turista vizumrol van szo? -
kraftxld
félisten
Mult évben jelentkezett vki a green card lottery-re?
-
Flashback
addikt
up...
-
Kraptor
őstag
Még most se kell SSN MAssbe, csak bekell sétálnod a SS officba kérni kell egy kérelmet amivel tudsz jogsit csinálni.[link] Tehát irány a keleti part emberek....
-
Kraptor
őstag
Keleti partról én Bostonrol tudok nyilatkozni amit érdemes elkerülni mert nagyon-nagyon drága mind a lakás és biztosítás, aszem Calif után ott kullog a nyomában én majdnem $1000 fizettem egy kis szar lukért ami csak egy sima studió volt 1 luk és annyi, mondjuk legalább elég normális helyen volt
De ez már vagy 6 éve volt azóra valszínű drágább lett minden. Ja és még anno Massben nem kellett SS# jogsidhoz, de szerintem ezen már lehet, hogy változtattak, de nem biztos.
-
Pópa
senior tag
Csak az az érdekes, hogy az eredetileg amerikai söffőrök mennek keresztbe-hosszába az országon, átlépve egy csomó államhatárt, és nincs ilyen kompatibilitási gondjuk a jogsival...
-
Gero
tag
minden stimmel, csak mivel egyelore szakmamban nem tudtam elhelyezkedni, sajnos az angolom meg nem tokeletes, ahhoz, hogy nagyon jol fizeto allast kapjak, ahhoz meg jobb angoltudas kellene.
Szoval egyelore van ami van, nyaron megyunk haza egy honapra, addig mar nem keresek uj allast, mert nem engednenek el egy honapra harom honap munka utan, majd mikor visszajovunk meglatjuk mit talalok.
lakberrol meg ennyit, hogy konkreten 1500 at fizetunk most
igen lehet 600-1000-ert is talalni lakast, csak nem biztos, hogy szeretnel este arra setalni a parhonapos babaddal. -
tiv83us
veterán
válasz
kraftxld #349 üzenetére
Hat elegge /illetve kicsit/ pontatlan az infod
$800-1000/ho-tol kezdodnek az egyszobas lyukak a kulvarosban, ettol mar csak felfele mennek az arak, foleg ha gazdagabb kornyeken kivansz letelepedni.
Ezt onnan tudom, hogy mi Burbank-ben voltunk, egy csaj ismerosnel laktunk es az o egyszobas kerojara havi $1200-at fizetett es megcsak nem is volt egy szuper kornyek.
A fizetesekrol nem tudok nyilatkozni arrafele. -
Gero
tag
válasz
kraftxld #347 üzenetére
Szerintem nehez, itt Los Angelesben nagyon magasak a lakberek, es csak hogy egy peldat mondjak a baba es az asszony biztositasara havonta $400 koltunk, es meg igy is havi 100-200 dollar elmegy a gyereknek az orvosvizitjeire... es ez meg csak az egeszsegbiztositas.
Szoval hiba keresed meg itt az otthoni fizetesek sokszorosat, az elet is sokkal sokkal dragabb. Mar kinomban rohogok azon az idiota cikkeken, hogy felevel olcsobbak amerikaban a videokartyak meg a processzorok. sokra megyek vele amig nem PC hardvert eszunk!
En a ezereves tartos baratsagok hive voltam otthon is, es Ok most otthon varnak ram!
Nem vagyok az a mindenkivel osszehaverkodos tipus.
Ja van zoldkartya, szoval hivatalosan dolgozhatok heti hat napot, napi 18-20 orat, tenyleg szuper -
Gero
tag
válasz
kraftxld #344 üzenetére
Eppen gondolkodom, hogy valami jobb melot kapjak, mint ami most van.
Kijutas: az a titka, hogy en nem akartam kijonni, de komolyan
Aprilisban leszek itt egy eve, es mindennek az az oka, hogy ket eve nyaron lementem inni a Zoldpardonba, ahol egy nyaralo amerikai lannyal megismerkedtem, majd osszehazasodtunk, most meg mar van egy gyonyoru othonapos kislanyunk is. roviden ennyi.
Az elet szopas itt is, es nehez mert az igazi baratok meg otthon vannak. -
Gero
tag
California-ban sima turista vizummal nem tudsz jogsit csinalni, mert kell a ''tarsadalombiztositasi'' szam hozza, amit arra a vizumra meg nem kapsz, mert akkor mar dolgozhatnal is akar.
Jogsi egyebkent nem ordongosseg, itt, auto $25, motor szinten ennyi volt asszem, de mintha emeltek volna mostanaban, de ennek utana tudsz nezni.
tanfolyamra nem kell jarnod mint otthon, es ha megvagnak, akkor plusz ket vizsga meg benne van ebben az arban. tovabba ha akarod az irasbeli auto tesztet magyarul is megirhatoda motort mar nem forditottak le, de nem bonyolult az sem.
Egyebkent jobban jarsz ha angolul vizsgazol, mert a konyv az angol nyelvu amibol felkeszulsz, a magyar forditot meg jol megvernem, mert mikor meglattam a kerdeseket magyarra forditva nem ertettem mit akarnak kerdezni
[link] -
Kraptor
őstag
1 évig tudod a magyar jogsit (sima jogsi) használni kinn utána mindenféleképp kell csinálnod vagy elhagyod az országot és újr abelépsz és onnantól megint egy évig tudod hasnzálni. Mondjuk mostmár bonyolultabb jogsit csinálnod, mert nem mindegyik vizumnál lehet és csak addig adnak míg a vizumod érvényes.
Itt vna leírva pontosan:
[link]
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
-
Kraptor
őstag
Nekem igazából semmi bajom az amcsikkal meg a vizumkéréssel, mert úgy kell nekivágni, hogy sajna ez lutri nagyon sok esetben vagy millió papír kell
Ami inkább bosszantó, hogy emeltdíjjajs számot kell hívni időpontra ez nagyon pofátlanság szerintem és ez az amit nem tartok fairnak. Azt megértem, hogy nem adják vissz a pénzt meg a többit de ezt annyira nem.
Tényleg ha valaki sz***rágó akar lenni akkor megmonthatja a konzulnak, hogy pár vízum formátumnak a felhasználási ideje lejárt ami a konzul honlapján megtalálható
pl ez is:
[link] -
rup1u5
nagyúr
Nyugodtan telefonálj be a switchroomba a 4750000-án asszem (a követség központi számán) és ha kérdéseid vannak a magyar jogsi használhatóságával kapcsolatban vagy hasonlók, a kedves telefonközpontos kisasszonyunk majd útbaigazít.
egyszer-kétszer kellett ott üldögélnem és fogadni a hívásokat.....hogy miket tudnak kérdezni
rlazol bocs az angol szóért
[Szerkesztve] -
rup1u5
nagyúr
mondjuk értelme akkor van, amikor nincsenek sokan. csúcsidőben annyian vannak, hgoy kettesével állnak az emberek, olyankor meg úgysem tudna senki sem haladni.
Hidd el működne itt is ha máshol működik. Szimplán másik reflex kapcsolódna be az embereknél ha látnák, hogy szabadon lehet haladni. Sokkal többen gyalogolnának fölfelé ha mindíg üres lenne a bal oldal. A politikai korrektség jegyében kötelességemnek érzem megjegyezni, hogy a jobb oldalra állás és a bal oldali üresség ez esetben semmiféle aktuálpolitikai sugallatot nem hordoznak magukban!
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
na figyelj en eddig uri modon valaszoltam, meg azt is mondtam sorry, de ha kotekedsz, akkor
1. a kutyat nem erdekli a mesfel eved, az egy loszar
2. nem tudom mi a raallas abban hogy veletlen belefuztem egy maybet
3. ha akarok angolul irok / Te tuti nem/ es majd szolnak ha itt tilos
Understand?
ps. hala Istennek nem -
-
Pópa
senior tag
Akkor azt csinálnom, hogy nyáron kimegyek ''nyaralni'', és szépen minden ilyen kényes dolognak utánanézek.
Amit lehet, azt el is intézem egy füst alatt. Csak a problem annyi, hogy nem tudom igazán mihez is kell majd a papír a jövőben (hol lesz meló, milyen is lesz)...
Legalább egy ''általánosan elfogadott'' jogsinak örülnék.. -
rlazol
veterán
vagy másfél évet éltem külföldön, volt, hogy magyart egy fél évig nem hallottam, mégse álltam rá soha ennyire. Ha portugált használok, akkor az francból van, mindig. Hál istennek nem vagyunk egyformák.
tiv83us - nem értem, a linket, amit küldtél. arra ugorjak, hogy skilles? nézd, ő nem velem társalog ott és akkor. Nem vagyok se világmegváltó se nyelvújító, a buszon se szólok rá az emberkékre, ha ilyet hallok. nem velem beszél, nem ismerem, ennyi.
faster - kinnt van mindenhol, általában rá van ragasztva a két mozgólépcső közötti részre. -
rup1u5
nagyúr
Kint van mindenhol, csak tényleg szar helyen. Ahogy rálépsz a mozgólépcsöre melletted van kimatricázva, hogy kutyát kézben, jobbra állni ésatöbbi.Valóban tele kéne rakni a járműveket is.
Londonban láttam egy nagyon jót az oldalsó kis plakátokon amik nálunk is vannak a mozgólépcsők mellett. Poénosan és egyben minősítve a blokkolás tényét, hívta fel a figyelmet a dologra, hogy ne legyél bunkó.
Alapjában optimista vagyok de valami nem stimmel ott ahol a 600as merci parkolhat mozgássérűlt igazolvánnyal a szélvédője mögött büntetlenűl. -
tiv61us
őstag
Igen, minden allamban mas
en nem ertek am a nagy teherjogsighoz, meg camionokhoz, hogy ott mi a szisztema, azt tudom, ahhoz itt eleg rendes tanfolyam van,ami azert megfizetheto
a sima otthoni B az egyszeruen megy, nekem par ora alatt skerult anno, de nem minden allamban adnak
hala 09/11-nek -
-
fokukac
nagyúr
kint van, igaz nem tábla, hanem matrica, plakát,
de most néztem, hogy amerre én járok, még németül és angolul is ki van írva...
mondjuk értelme akkor van, amikor nincsenek sokan. csúcsidőben annyian vannak, hgoy kettesével állnak az emberek, olyankor meg úgysem tudna senki sem haladni. -
faster
nagyúr
Olyan ez mint az itthoni metróban a mozgólépcsőn. Össze-vissza állnak az emberek és nem lehet haladni. Pedig ki van téve az ábra, hogy a hülyék is értsék.
Nálunk szinte sehol nincs kint ilyen tábla, Londonban meg nagyon sok helyen elég feltűnő helyeken (még a metrószerelvényen belül is, mint valami reklám) kint van. Persze bizonyára a mentalitás is más.
[Szerkesztve] -
rup1u5
nagyúr
válasz
kíváncsi #295 üzenetére
elöszőr bejutsz a keritésen és várnod kell az épület elött míg be nem engednek.
van két ajtó. az egyik szolgálati, a másik a vendégeknek. általában az emberek normálisan, szellősen várakoznak de néha összegyűlik néhány jóképességű és úgy állnak be az ajtó elé mint a közértben a pénztárhoz. És néznek. Nem ezen múlik, hogy ki mikor és hogy megkapja e a vízumot. Nyugodtan lehet 1-2mre az ajtótol is várakozni, úgy is mindenkit szólítanak.
Szóval a hülyét nem azokra értettem akik jönnek vízumért, hanem arra az egyetemes, bamba emberi szokásra, hogy csak nézek de nem látok.
Nagyon iritál mikor a levegőben tapintani lehet a butaságot és az embertársaink iránti figyelmetlenséget. Olyan ez mint az itthoni metróban a mozgólépcsőn. Össze-vissza állnak az emberek és nem lehet haladni. Pedig ki van téve az ábra, hogy a hülyék is értsék. Jobbra állunk, gumikorlátot markolászni, baloldalon haladunk le, vagy éppen fel.
Ha utaztál már a londoni underground-on akkor tudod miről beszélek. Nálunk az emberek valamiért kábák és ezért birkaként végzik hétköznapi teendőiket, mint az autómaták.
Nincsenek tekintettel egymásra.
de ez nagyon off
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest