- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gero
tag
csak annyit a vitahoz, hogy ide is kell oltas
legalabbis a zoldkartyahoz
masik, vannak szep dolgok, de mint mindenutt itt is elviszek barkit olyan helyre (nem Bel Air), ahol nem mer kiszalni az autobol meg nappal sem
Inkabb tivus-ok kozul valaki mondjon mar egy konkret keleti parti helyet, mert innen mar le akarunk lepni (tul draga)
Otthon eleg jo munkahelyem volt, fizettem az alberletet, kaja stb., de kilatasom sem volt lakasra, autora... lehet hegy en sem vagyok eletrevalo! beszeljunk mar az atlagrol, mint en is voltam, kozel sem voltam az otszaz nettohoz, az egy vicc. (vagy en sem vagyok eletrevalo, megyek dobok egyet a Taigetosrol vagy hogy irjak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged