- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gero
tag
válasz
kraftxld #347 üzenetére
Szerintem nehez, itt Los Angelesben nagyon magasak a lakberek, es csak hogy egy peldat mondjak a baba es az asszony biztositasara havonta $400 koltunk, es meg igy is havi 100-200 dollar elmegy a gyereknek az orvosvizitjeire... es ez meg csak az egeszsegbiztositas.
Szoval hiba keresed meg itt az otthoni fizetesek sokszorosat, az elet is sokkal sokkal dragabb. Mar kinomban rohogok azon az idiota cikkeken, hogy felevel olcsobbak amerikaban a videokartyak meg a processzorok. sokra megyek vele amig nem PC hardvert eszunk!
En a ezereves tartos baratsagok hive voltam otthon is, es Ok most otthon varnak ram!
Nem vagyok az a mindenkivel osszehaverkodos tipus.
Ja van zoldkartya, szoval hivatalosan dolgozhatok heti hat napot, napi 18-20 orat, tenyleg szuper
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest