- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #1023 üzenetére
-
tiv83us
veterán
Mar akkor sem ertettem mi volt ez a nagy meglepodes, hogy barki odasetalhat a borondokhoz. Most oszinten, lehet, hogy a "mi" gondolkodasunkkal van a problema, de ki a turonak kene mas bugyija, meg mindenfele szarja
Csovesek itt is vannak, de azok nem jarnak repterre bevarni, hogy mikor jon a kovetkezo futoszallagnyi adag
A repules no.1 szabalya meg ugye erteket csakis carry-on-ba utaztatunk. -
tiv83us
veterán
En egy kulturalt europai ember vagyok, de ha egy egy szomaliai menekult dolgozo miatt a 3/4 etterem fejen kijon az erdei csiperke, akkor majd max azt mondja a birosagon, hogy "ha nekem ezt senki nem mondta, hogy a makk vakaras es szendvics keszites kozott mossam meg a kezem"/.
Szal erted -
tiv83us
veterán
Fokuki, ezt majd megbeszeljuk a sor mellett, de azert azt te is tudod, hogy lehet hogy itt kemeny szabalyok vannak es kemenyen betartattjak azokat, de nem is dobaljak le a buszsoforoket buntetlenul a buszrol, meg gyilkolnak embereket 5-10 ev felfuggesztettert, mint Magyarorszagon.
Szerintem inkabb az europaiak /magyarok?/ vannak hozzaszokva a fene nagy szabadsaghoz es ezt hasznaljak ki. Itt ha bliccelsz es meg te vered orrba az ellenort, akkor bekurnak a bortonbe egy evre, nem meg penz buntetes, meg felfuggesztett...stb.
Van itt szabadsag boven, ha betartod a jatekszabalyokat, akkor a te seggedet is bevedik, ha viszont molotovot akarsz dobalni a szenatorok hazara, akkor azt inkabb Magyarorszagon csinald, ott azert max megtapsolnak a szomszedok, hogy bekerultel a csiga tv-be.ps: No a tobbit majd eloben, akkor szerdan varunk
-
tiv83us
veterán
Egy 3000 kilomoter hosszu szarazfoldi hatart azert kisse nehezebb felugyelet alatt tartani, mint azokat, akik a repteren vagy a hajo kikotoben sorban allnak belepesre varva, esetleg ladikkal erkeznek mondjuk Kubabol. Hat ezert. Kanadaiakra meg annyira nem jellemzo, hogy a hataron szokdossenek at, mert kicsit jobb az eletszinvonal mint Mexikoban, bar ott is elofordul biztos.
-
tiv83us
veterán
A megyei sheriff mondta az egyik lany ismerosomnek meg Eszak-Karolinaban 2003-ban. Ott ultem mellette. Termeszetesen kb ra egy evre megint felrehuzta egy rendor es mivel itt a rendszam nevre szol, nem pedig autora, igy mar kidobta rogton a rendor szamitogepen, hogy ekkor es ekkor nem volt ervenyes US jogsija.
Jarhatott is a birosagra egy joideig miatta.tiv61us: Linda volt az, biztos emlekszel ra.
-
tiv83us
veterán
Jo, nem kuldenek haza, hanem mesz a bortonbe, mert 3 honap utan US jogsidnak kell hogy legyen.
Megallitanak masodjara, akkor birosag, buntetes,megallitanak harmadjara leulod a kis 30 napot, utana nem hiszem hogy sok kedved lesz az orszagban nemzetkozi jogsival vezetgetni. -
tiv83us
veterán
Nezd.
A jogsi itt a szemelyi, a lakcim igazolo...stb egyben.
Minden adatod ezen van. Jogsi nelkul sem apartmant, se kocsit, de meg csak sort sem tudsz venni.
Sot, van ahova be sem engednek anelkul.
Ezzel nem a terroristakat szurik ki foleg, hanem az illegalis bevandorlokat.
Nem tudnak jogsit csinalni, ezaltal apartmant berelni, munkat vallalni, vezetni /ami kulonosen fontos, hiszen itt nem kicsik a tavolsagok, kocsi nelkul nincs elet/ ellehetetleniti az eletuket, nem jonnek.
Ez lenne a cel, nem fokeppen a terrorizmus elleni vedelem. Bar repcsire sem szallsz fel ervenyes US jogsi vagy utlevel nelkul /amiben ugye ott figyel, hogy mikor leptel be az orszagba, tehat egy lapozassal rajon az officer, hogy te illegalis vagy es mar repulsz is...haza. -
tiv83us
veterán
válasz
fordfairlane #764 üzenetére
Es akkor jonnenek a Nemetek ugyanezzel, hogy "ha Magyarorszagtol nem ,akkor tolunk miert?".
Mindenkitol es kesz. De komolyan eddig duplan kellett leadni /kezdve a pesti nagykovetsegen, $100 elleneben a vizum beadasakor, majd mostmar csak a beutazaskor az amerikai hataron/, de ha ez ennyire gaz, akkor tenyleg nem kotelezo utazni /minden rossz indulat nelkul/.
En is szivesen megneznem E-Koreat, de soha az eletben nem kapnek vizumot, de ha kapnek is, hat alaposan belegyurnenek a hatterembe, igy nem is megyek
Az meg Magyarorszag dolga, hogy mennyire mukodik egyeutt a terrorizmus megelozeseben, gondolom tudtak mar elore milyen papiroknak kell megfelelni, mikor kervenyeztek, majd elfogadtak a vizummentesseget. /Pl, hogy az allampolgarainak egy reszenek az adatait keres elleneben ki kell adni/. -
tiv83us
veterán
válasz
fordfairlane #755 üzenetére
Az orszagba valo erkezeskor kivetel nelkul mindenkinek le kell adni az ujjlenyomatat /az orcadat is lefenykepezik/, kiveve az amerikai allampolgaroknak. /Bar ebben nem vagyok 100%-ig biztos, meg allampolgarkent nem utaztam be az orszagba, ugyhogy nem tudom annal a pultnal mi folyik, mikor belepnek./
-
-
tiv83us
veterán
Semmi fancy, akar kezzel, akar geppel irt, nem fontos hogy kozjegyzozve legyen, csak mint egy ''sima'' meghivo level, legyen belefuzve, hogy a koltsegeket a meghivo allja. Viszont ilyen esetben ha meghivoval mesz a konzulatusra, nem art magaddal vinni a meghivo statusznak az igazolas /pl amerikai utlevel fenymasolata, zoldkartya...stb/.
ui: Lehet akar magyar, vagy angol nyelvu is, ez sem szamit. -
tiv83us
veterán
Szerintem ott a tartozkodasi engedelyre /feher kartyara/ gondolt. En ugytudom hogy a nemeteknek nem kell vizum. Vizum amugyis csak a belepesre jogosit, nem a tartozkodasra.
Jotten en mar ki olyan vizummal, ami ket nap mulva epp lejart volna es fel eves tartozkodast pecseteltek be nekemBar kisiskolas voltam
ToBey: Asszem a magyar-usa nagykovetseg honlapjan fel vannak tuntetve azok az orszagok, de ha nem, akkor keress ra a gugliban az ''USA visa waiver'' -re. Ott tuti levannak irva az orszagok, akikkel puszipajtasok az amerikaiak. Velunk egyelore meg nem. -
tiv83us
veterán
Es akkor itt most vissza a vizum-temahoz plsthx
-
tiv83us
veterán
[link]
''Annak a vízumkérelmezőnek, aki az elutasítás napját követő egy éven belül szeretne benyújtani egy újabb vízumkérelmet, kérvényét írásban és postai úton kell eljuttatnia a Konzuli Osztálynak. A levélben röviden ki kell térnie az utazás céljára, valamint érvekkel alá kell támasztania, hogy miért gondolja úgy, hogy az egyéves határidő letelte előtt jogosult egy újabb nem-bevándorló vízumkérelem benyújtására. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ilyen jellegű kérelmek csak ritkán kerülnek jóváhagyásra.''
Ez 3 hete lett hivatalos, ugyhogy aki megy vizumert, az jol keszuljon fel, mert nem mehet vissza 2-3 honap mulva, csak jovore... -
tiv83us
veterán
válasz
KovacsBela #441 üzenetére
70 evesen nincs mitol felnie.
Egyebkent ha neked nincs idopontod, teged nem fognak beengedni, nagymamadnak majd egy olyan konzult adnak aki tud magyarul. A tobbire konkret valaszt nem lehet adni, valoszinu meg fogjak kerdezni, hogy mit dolgozott mielott nyugdijba es megkerdezik kije akihez megy. Kb 2-3 kerdes lesz osszesen.
Nincs mitol felnie egyebkent, megegyszer -
tiv83us
veterán
Na vazze mar elmeselem ezt is. Allok a kovetseg elott a kordonnal, varom nagyanyam. Jon ki egy idos hazaspar, latom nagyon bosszankodnak. Varja oket a csalad odakint.
Kozelebb sunnyogtam hallgatozni. Megkaptak mindketten...majdnem....csakhat beadtak a papirokat, elmentek ujjlenyomatot leadni, majd interju. Minden stimmel, 10 eves vizum...az oreglanynak. Es a papa? Hat a papanak aztmondta a konzul, hogy baj van az ujjlenyomataval, sebes volt a bal mutato ujja, menjen vissza ha majd begyogyul, mert igy nem ad neki vizumot.
Persze a repulojegyet mar megvettek.
Na ez a cumi -
-
tiv83us
veterán
Vartam a nagyit ma a kovetsegen /persze neki kerdes nelkul 10 eves visat adtak - 68 eves/ es meselte, hogy a mellette levo ablaknal volt egy srac es kerdeztek tole, hogy felmerult-e benne valaha is, hogy kimegy letelepdni. Persze aztmondta, hogy nem. Erre a pasas potyog a gepben. Azt mondja, akkor miert is van beadva a greencard lottery-ja 2003-2006-ig?
Na hoppa, viszlat, ''potential immigrant''.
Rommel6600: Igen, ervenyes. -
tiv83us
veterán
Egy dologra hadd hivjam fel minden vizumkerelmezo figyelmet. Aki valaha is jelentkezett az utobbi evekben zoldkartya lottora, az ne is kerelmezzen turista vizumot.
-
tiv83us
veterán
Egy nagy elonye van meg Amerikanak penz-szempontbol.
A magyar bankokkal ellentetben az /altalam ismert/ amerikai bankok nem akarnak legatyasitani. Nagyon konnyen lehet hitelt kapni /mar ha egy fix jovedelmed van es nem vagy bunozo/, sot en azert creditcard-ot kaptam, mert beiratkoztam egy fosulira es mar egy het mulva hivott egy bank, hogy kell-e. Mondom kell. Azota is megvan.
Szoval nem kis elony az, hogy a csaladodnak tudsz venni egy hazat, egy vadiuj, nagy, bizti, kenyi kocsit es erre fizettek havi 500-600 dollar hitelt maximum havonta. 2-3-4-5 evig. Ha szamulonk, hogy mondjuk ezt a nejeddel ketten kell osszehozni es fejenkent kerestek 1800-2000 dollart havonta, akkor mar nem is olyan veszes.
piqla: Kanadarol ilyen szempontbol nem sokat tudok, de ha van USA vizumod, barmikor atmehetsz az USA-bol Kanadaba es amig ervenyes vissza is mehetsz vele -
tiv83us
veterán
Nem akarlak elkeseriteni, de 99%-ban pofara megy.
Mindenesetre legyen jo sok penz a szamladon, legyen lakas /ha lehet auto is/ a neveden, legyen egy jol fizeto melohelyed /kereseti igazolasod/, tovabba nem art ha van egy ferjed /+gyerekek/ aki(k) otthon marad(nak).
Egyeb kerdes?
ui: bocs ha nagyon elszomoritottalak
ui 2: el is felejtettem kerdezni, turista vizumrol van szo? -
tiv83us
veterán
válasz
kraftxld #349 üzenetére
Hat elegge /illetve kicsit/ pontatlan az infod
$800-1000/ho-tol kezdodnek az egyszobas lyukak a kulvarosban, ettol mar csak felfele mennek az arak, foleg ha gazdagabb kornyeken kivansz letelepedni.
Ezt onnan tudom, hogy mi Burbank-ben voltunk, egy csaj ismerosnel laktunk es az o egyszobas kerojara havi $1200-at fizetett es megcsak nem is volt egy szuper kornyek.
A fizetesekrol nem tudok nyilatkozni arrafele. -
tiv83us
veterán
Hagyjad mar, en egyszer meg sok-sok eve semminemu amerikai jogsi, vagy ID nelkul, magyar diakigazolvannyal lazan biztositast kotottem
/Rafogtam, hogy az marpedig egy magyar-nemzetkozi jogsi/.
Hivatalosan nezzen ki, oszt kesz, nekik az a lenyeg hogy vegyed-vigyed, koltsed a penzt.
Magyarorszagon most meg nem fogadjak el az amerikai jogsimat. Nah ki is a rugalmasabb?
Flashback: Feherkartya=tartozkodasi engedely, egy kis feher fecni amit az utleveledbe tuznek be mikor atleped a hatart es azon szerepel mikor kell elhagynod az orszagot. -
tiv83us
veterán
Ki volt szarban? Mikor? Hol? What???
tiv61us: Lehet igazad van, bar ez elvileg csak a vizumkerdesrol szolna es nem a fent elhangzott nehany oldalon talalhato dolgokrol, a masik pedig magarol az orszagrol. Ugyertem akinek ugy is van velemenye, hogy van valami sejtelme mirol beszel, nem pedig ''idiota hamburgerzabalo dagadt amerikaiak'' de meg eleteben a kozelben sem jart. -
tiv83us
veterán
Valoszonuleg mindenkinek befellegzene, de most kerlek ne csinaljunk eroviszony felmerest ki nyerne, mert felesleges. Nem fog bekovetkezni. De hogy jobban megnyugtassalak, tokeletesen allunk olaj-ugyileg, ugyhogy amig Te elsz, Amerikaval nem fogsz haboruzni barmennyire is szeretnel
lao ce: epp azaz, hogy sajnos nem tesz jot. Tul sok ment mar el Irakban, tobb mint ami visszajott... -
tiv83us
veterán
Azt ertsd mar meg, hogy USA egy fuggetlen orszag, valamikor -igen- europaiak vandoroltak be es egy nagyon fiatal orszag ,de ez meg nem jelenti azt, hogy mindenkit szo nelkul be kene engedniuk csak azert meg europai. Ezzel az erovel arra is hivatkozhatnank, hogy mindnyajunk homo sapiens, hat miert ne mehetnenk.
Nezd csak meg Magyarorszagot mennyit szorozik a letepedesi engedelyekkel a kulfoldiekkel szemben es akkor majd hasonlitsd ossze melyik a genyabb -
tiv83us
veterán
Es meg azt sem mondja, hogy ''excuse me''
De tenyleg, nekem itt gorombanak tunnek az emberek es minden tul draga. Foleg ahhoz kepest, hogy nem dolgozok
Ja es amcsiban nincs kakaos csiga, viszont kethavi fizetesembol veszek egy 3-4 eves kocsit/Itt meg vehetnek belole egy zsak kakaoscsigat maximum
/
-
tiv83us
veterán
Mar meseltem; mindenki el akar utni, minden draga, az emberek lokdosnek, k$%^szott hideg van es amugyis
''a terroristákat nem lehet levadászni. egyrészt, mert akkor olyan leszel, mint ők''
A terroristak varatlan helyen olnek es artatlanokat. Ez azert nem mindegy. Az viszont igaz, hogy mindig lesz egy uj, de talan ha vadasznak rajuk akkor nehezebb lesz a dolguk.\
ui:munchenben szalltam at a repteren, ott is hideg van, draga a sor (!!!) es draga a telefonkartya -
tiv83us
veterán
Az egesz orszag ugy ahogy van kurvara megvisel
lao ce: Belolem kicsit tobbet valtott ki, nemtudom miert, lehet mert en ott nottem fel es kicsit jobban szivemre vettem a sorsat az orszagnak. /Ettol fuggetlenul utalom a haborut es a verontast, de ha ez nem lenne, akkor a terroristak ugyerezhetnek, hogy barmikor csinalhatnak ilyet barmifele megtorlas nelkul es talan // a terroristakat is szepen lassan levadasszak/.
Ne hidd azt, hogy nekem ez elvezet, hogy latom hogy oldokolnek Irakban, de nem is akarok meg egy utasszalltot /esetleg hozzatartozoval a fedelzeten/ belerepulni egy epultebe az orszagomban. -
tiv83us
veterán
Jo, legyen ''csak'' a fele; 3000. Mindjart jobban erzem magam.
ui: Azert kivancsi lennek egy masik orszag hogyan reagalna egy ilyen tamadasra, persze tudom USA a nagyhatalom hat hagy tamadjak, ugyis letudja kezelni az ilyesmit. En ugy erzem, kellett valamifele valaszlepes - megha szvsz nem is a legmegfelelobb - ez ellen a tamadas ellen. Megha csak 2876 ember halt is meg a terrorakcioban. -
tiv83us
veterán
Ugyanugy meg kell dolgozni a penzedert kemenyen, csak a kulonbseg annyi, hogy meg is tudsz belole elni tisztessegesen /ugyis modnhatnam tudsz is belole venni valamit.../.
klepto: senki nem kenyszerit, ne menj, Van meg sok-sok orszag amelyik szeretettel var, hogy koltsd ott a penzed. Elotted nyitva Europa. Hajra!
nRu3: kicsit elcsepelt mar a szoveg, de meg mindig nagyon jo. Nagyon egyszeru, menj ki a terre tuntetni, zarj le par hidat /ez Magyarorszagon ugyis nagy divat/ es ne menj az USA-ba.
En ugy gondolom, hogy 9/11-en belenk vezettek 3 utasszallitot, egyet meg a foldbe, tovabba megoltek 6000 artatlan embert, menjunk csak es szedjuk le a terroristakat a kozel-keleten akik ez tettek meg akkor is ha ez nehany civil es katonai aldozattal jar. /Ami ettol fuggetlenul egy sajnalatos dolog./ -
tiv83us
veterán
Ez mind ''oke'', csak itt ereztem egy kis altalanositast;
''''Elég szarrágok az amcsik igy az iteni konzulok''
Egyebkent ha tudnatok Magyarorszagra mennyivel nehezebb letelepedni illetve a magyar bevandorlasi torvenyek mennyivel genyobbak /meg ha bejutni konnyebb is/ akkor a magyar bevandorlasi illetekeseket 16x nagyobb szarragoknak tartanatok. /Nekem is vannak ilyen tortenetek a tarsolyomban, de most mennem kell, ha szeretnetek meselek.../
#170: Es nem azt tesznek? -
tiv83us
veterán
válasz
Flashback #157 üzenetére
''Nahát sok pénzem az nincs de ez megoldható. Idén nyár elején végzem el a technikumot. Utánna fősuli/egyetem. De én nyáron szeretnék menni!''
Szerezz egy papirt az egyetemrol, hogy mikor kezded/vegzed el a sulit es ennyi.
''Nincs lakásom, kocsim van de nem a nevemen. Bnőm álltalában mindíg van ''
Baratno sajnos halottnak a csok, kocsi se tul jo, de ha fiatal vagy es egyetemista, talan ebbe nem kotnek bele /csaladdal elsz pl./
''Amerika! Végig a 66-on''
Nem is kell tobb ennel -
tiv83us
veterán
Elofordul, de ahhoz nagy f@szsagot kell hogy mondj az Immigration Officernek, hogy elkuldjenek haza /pl. turista visad van es kijelented, hogy jossz dolgozni...stb/
esetleg semmi uticelod nincsen, nem tudsz mondani semmit hova jossz, minek, nincs (eleg) penzed...stb.
Ritka, de elofordul /lasd fent/. -
tiv83us
veterán
válasz
Flashback #138 üzenetére
- Eloszor is legyen jo napja a konzulnak.
- Utana legyen jo sok penzed a szamladon /ami egy evre visszamenoleg reszletezve van a kereseted miatt/ - vagy - iskolalatogatasi papir amin fel van tuntetve, hogy minnel kesobb van a varhato befejezes /pl 2008.5.20./
- Mutass minel tobb kotodest a hazadhoz, nem art egy lakas esetleg egy automobile a neveden, tovabba az sem egy rossz dolog /marmint a vizum szempontjabol/, ha van egy nejed, aki Magyarorszagon marad.
- Legyen meg pontosan hova mesz, ha rokonhoz akkor legyen meg a neve, pontos cime, telefonszama...stb amit beirsz a vizumkeresre. Ha turistakent mesz, akkor legyen meg a hotelfoglalasod, utiterved nagyjabol...stb
- Legyen repulojegy foglalva.
A tobbit privatban irom. -
tiv83us
veterán
válasz
#51736960 #122 üzenetére
Nem draga a taxi, az a legjobb utazasi eszkoz ha gyorsan es pontosan akarsz celhoz erni. Konkretan nemtudom neked megmondani, hogy mennyi pontosan a taxi a JFK-tol a Central Parkig, de kulonosebben nem lehet draga, szoval ne varj irrealis arat.
Metro a JFK es a CP kozott nincs, itt szetnezhetsz merre jarnak a metrok
Bővebben: link
Egyebkent meg a busz sem veszes, de szerintem mindenkepp a taxi a legjobb megoldas. -
tiv83us
veterán
válasz
#51736960 #120 üzenetére
Voltam parszor NY-be, nemtudom mi az erdeklodesi korod, itt ajanlom szetnezni:
Bővebben: link
Ami kotelezo; Central Park, Empire State Building, Szabadsagszobor, Time Square, Madam Tussaudes Wax Museum, Yankees Stadion (baseball meccsre menj el mindenkepp, nagyon hangulatos)
-
tiv83us
veterán
Jol emlexetek
Amugy klikk adatok
Bar ez mostanaban sokat valtozik mert ramjott a mehetnek es megyek amerre latok. Van meg 3800 legimerfoldem amit lerepulhetek US Airways-el, ugyhogy meg szerintem meg tavasszal Mexikoba is lemegyek. (Meg jovoheten Orlandoba, de ez kulonosebben nem nagy szam, mivel itt van 650 merfoldnyire es mar voltam vagy 25szor, de ettol fuggetlenul legalabb ott jo meleg van)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Sokat betettek Europanak is a turbanagyuak a 9/11-el, elotte meg emlekszem szemelyesen sem kellett felmenni Pestre, hogy vizumot intezz, en emlekszem mikor legeloszor jottem anyum latogatni kilencvenvalahanyban tobb bajom volt az utlevellel, azt nem akarta meghosszabitani az okmanyiroda mert mindenfele szuloi beleegyezes kellett hozza /mivel 14 korul voltam, tehat kiskoru/ es mindenfele ugyveddel hitelesitett szuloi hozzajarulas kellett, hogy meghosszabitsak az utlevelem. Szoval azzal szoptam sokat, mert ugye apam-anyam mar reg kint eltek.
Szoval 2 honap utan megizzadtam az utlevelert, majd felkultem Pestre a nagykovetsegre hogy adjanak man vizumot, aztan kethet mulva visszajott postan az utlevelem vizumostul mindenestul.
Hat ez van, Bush egy faszkalap, de valamilyen ertheto hogy fosnak mert nagyon sok Kelet-Europai feketemunkas van es mindenkit egy lapra vesznek ezzel, ami baromsag.
Ha rajtam mulna kuldenek mindenkinek meghivolevelet es a kovetkezo PH! talit itt is tarthatnank
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest