Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
gregorik #380 üzenetére
Hallod ne kábíts már, én is ebbe a poros kis országba élek...
Ki a franc keres itt 6-700 ezreket egy kis ''tehetséggel''?
Édesanyám most fog nyugdíjba menni, 35 éve dolgozik ugyan abban a kórházban (gyermekaneszteziológus, egyetemi docens), 2 diploma, túlóra hegyek, ügyeletek és szégyellem leírni mennyit keres (nem azért, mert olyan sok).
Nem panaszkodom, sose az ő fizetéséből éltünk, most sem abból élek, de ........
szóval írd már meg nekem privibe légyszi, hogy hogy kereshetek hipp-hopp 5-6 kilót. Tehetséges is vagyok, meg eszes is és szívesen vennék 2-3 házat kiadni a belvárosba + egy király családi házat is szívesen venék Pesttől nem messze, ahova hazajárnék 2 kenyai út között.... -
sasa311
veterán
válasz
gregorik #373 üzenetére
Élettársa se bankigazgató
Ő is valami alapmelót csinál, majd megkérdem pontosan mit, de lényeg a lényeg, hogy nem veti fel őt sem a della.
És nem a gettóba akarnak költözni, láttam fényképet, szép ház (tipikus amerikai gyorsház), zöld övezet, úszómedence...
Hát a villanyról konkrétan tudom, hogy ugyan annyi, mint itthon, szvsz víz is. Kaja dettó. Ahogy most nézegettem USA webshopokat, ruha, mindennapi használati cikkek meg az elektromos cikkek is vagy olcsóbbak vagy detto mint itt...
Egyetlen különbség az átlagfizetésben van, az viszont lényeges... -
sasa311
veterán
válasz
gregorik #371 üzenetére
Hááát nem tudom...
Nekem egy kedves ismerősömék tavaly költöztek ki véglegesen Floridába. A csajnak diplomája nincs, csak érettségije. Eddig valami étteremben dolgozott pincérként heti 3 nap 4 órában és azt ugyan nem mondta, hogy mennyit keres, csak azt, hogy bőven tud belőle elrakni úgy is, hogy nem kell semmin spórolnia. Most kijár valami ház-kereskedő gyorstalpaló tanfolyamot. Pont tegnap este mondta, hogy most vesznek egy új autót és év végére barátjával valószínűleg lesz annyi pénzük, hogy vegyenek egy családi házat....
Azért ez így itthon nem lenne egyszerű
szerk: Amúgy csak kiváncsiságból, szerinted mi az, ami az alap (rezsi, kaja, benzin, ect..) dolgok közül itthon olcsóbb?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest